Άντρες "παλαιάς κοπής"

• Thread starter Thread starter Guest 890013
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο αντρας παλαιας κοπης που αφορα στον άντρα του παρελθόντος συμπεριλαμβάνει και το βρωμόξυλο που έδινε στη γυναίκα του ;

Ο αντρας παλαιας κοπης που αφορα στον άντρα του παρελθόντος συμπεριλαμβάνει και το βρωμόξυλο που έδινε στη γυναίκα του ;
Ο άντρας παλαιάς κοπής θεωρείται ότι σέβεται τη γυναίκα (ενώ στη πραγματικότητα τη θεωρεί αδύναμη και καθήκον του να την προστατέψει / καλοπροαίρετος σεξισμός). Απλά πολλοί από αυτούς που καμαρώνουν ότι είναι άντρες παλαιάς κοπής, απλώνουν και τα πλοκάμια τους παραπάνω (βρομόξυλο όπως είπες).

Το πιο σωστό παράδειγμα του άντρα παλαιάς κοπής είναι αυτό του άντρα που έξω με φίλους λέει η γυναίκα δεν μπορεί να έχει γνώμη, είναι γυναίκα ή " εγώ έχω το τελευταίο λόγο στο σπίτι " και μόλις πάει σπίτι του στέκεται σούζα μόλις υψώσει τη φωνή η γυναίκα με τη παντόφλα. Βγαλμένα από τη ζωή είναι και τραγούδια όπως " ο Κουταλιανός ".

και αν μασάει σίδερα και κάνει το λιοντάρι, στο τσαρδί του ο Κουταλιανός, τρέμει σαν το ψάρι στη κυρά του μπρος αχ πως τη φοβάται ο φτωχός Κουταλιανός.

Εδώ για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο οι φήμες λένε ότι την έτρεμε τη δεύτερη σύζυγο του, την Δέσποινα Σερέτη.

Το πιο σωστό παράδειγμα του άντρα παλαιάς κοπής είναι αυτό του άντρα που έξω με φίλους λέει η γυναίκα δεν μπορεί να έχει γνώμη, είναι γυναίκα ή " εγώ έχω το τελευταίο λόγο στο σπίτι " και μόλις πάει σπίτι του στέκεται σούζα μόλις υψώσει τη φωνή η γυναίκα με τη παντόφλα. Βγαλμένα από τη ζωή είναι και τραγούδια όπως " ο Κουταλιανός ".

Εδώ για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο οι φήμες λένε ότι την έτρεμε τη δεύτερη σύζυγο του, την Δέσποινα Σερέτη.
Πω άκουγα αυτό το τραγούδι και δεν είχα σκεφτεί ποτέ τους στίχους,απλά τους τραγουδούσα παθητικά :P

Εμένα μου αρέσουν οι άντρες παλαιάς κοπής. Αχ, δεν υπάρχουν πλέον:/ δυστυχώς... Ειδικά σαν εμφάνιση. Δεν μπορώ να βλέπω φλωράκια με σκισμένα τζιν και t shirts.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμένα μου αρέσουν οι άντρες παλαιάς κοπής. Αχ, δεν υπάρχουν πλέον:/ δυστυχώς... Ειδικά σαν εμφάνιση. Δεν μπορώ να βλέπω φλωράκια με σκισμένα τζιν και t shirts.
Κάτι σαν τον @Volkswagen Fan με τα πουκαμισάκια του😍

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάτι σαν τον @Volkswagen Fan με τα πουκαμισάκια του😍
Μην είσαι προκατειλημμένη ότι ο άλλος είναι φλώρος επειδή φοράει σκισμένο τζιν.

Μην είσαι προκατειλημμένη ότι ο άλλος είναι φλώρος επειδή φοράει σκισμένο τζιν.
Ναι, απλά δεν μπορώ να το βλέπω. Δεν είναι του γούστου μου. Μου αρέσουν οι άντρες με πουκάμισα και κοστούμια

Τον άντρα παλαιάς κοπής τον καταλαβαίνεις από το βλέμμα 😂

Κάποιοι τα λέμε σταράτα μπροστά. Όχι μπηχτες πίσω από πλάτες.
Μιας που μιλάμε για άντρες παλαιάς κοπής.
Ναι συμφωνώ, το να φαίνεσαι απλά ή να έχεις αντιλήψεις 100 αιώνες πριν δεν αρκεί για να θεωρηθείς άντρας παλαιάς κοπής.

Εμένα μου αρέσουν μόνο οι κοστουμαρισμένοι, οι περιποιημένοι τέλος πάντων, με ωραία μαλλιά, ωραίο ντύσιμο, αρρενωπότητα. Όπως μου αρέσουν και οι γυναίκες με φορεματάκια

Ναι συμφωνώ, το να φαίνεσαι απλά ή να έχεις αντιλήψεις 100 αιώνες πριν δεν αρκεί για να θεωρηθείς άντρας παλαιάς κοπής.
Συμφωνούμε.

Αν δεν είσαι μπεσαλής δεν κάνεις τίποτα όπως και να ντύνεσαι, όπως και να φέρεσαι. Ο Άντρας γενικά και όχι παλαιάς και νέας κοπής δεν μπορεί να έχει αυτό το τίτλο αν δεν έχει μπέσα και ο λόγος του δεν είναι σπαθί. Με πιάνεις τώρα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back