Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-07-21

20:15
Ο αντρας παλαιας κοπης που αφορα στον άντρα του παρελθόντος συμπεριλαμβάνει και το βρωμόξυλο που έδινε στη γυναίκα του ;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

06-07-21

20:30
Ο άντρας παλαιάς κοπής θεωρείται ότι σέβεται τη γυναίκα (ενώ στη πραγματικότητα τη θεωρεί αδύναμη και καθήκον του να την προστατέψει / καλοπροαίρετος σεξισμός). Απλά πολλοί από αυτούς που καμαρώνουν ότι είναι άντρες παλαιάς κοπής, απλώνουν και τα πλοκάμια τους παραπάνω (βρομόξυλο όπως είπες).Ο αντρας παλαιας κοπης που αφορα στον άντρα του παρελθόντος συμπεριλαμβάνει και το βρωμόξυλο που έδινε στη γυναίκα του ;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

06-07-21

20:44
Το πιο σωστό παράδειγμα του άντρα παλαιάς κοπής είναι αυτό του άντρα που έξω με φίλους λέει η γυναίκα δεν μπορεί να έχει γνώμη, είναι γυναίκα ή " εγώ έχω το τελευταίο λόγο στο σπίτι " και μόλις πάει σπίτι του στέκεται σούζα μόλις υψώσει τη φωνή η γυναίκα με τη παντόφλα. Βγαλμένα από τη ζωή είναι και τραγούδια όπως " ο Κουταλιανός ".
Εδώ για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο οι φήμες λένε ότι την έτρεμε τη δεύτερη σύζυγο του, την Δέσποινα Σερέτη.
και αν μασάει σίδερα και κάνει το λιοντάρι, στο τσαρδί του ο Κουταλιανός, τρέμει σαν το ψάρι στη κυρά του μπρος αχ πως τη φοβάται ο φτωχός Κουταλιανός.
Εδώ για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο οι φήμες λένε ότι την έτρεμε τη δεύτερη σύζυγο του, την Δέσποινα Σερέτη.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

06-07-21

20:47
Πω άκουγα αυτό το τραγούδι και δεν είχα σκεφτεί ποτέ τους στίχους,απλά τους τραγουδούσα παθητικάΤο πιο σωστό παράδειγμα του άντρα παλαιάς κοπής είναι αυτό του άντρα που έξω με φίλους λέει η γυναίκα δεν μπορεί να έχει γνώμη, είναι γυναίκα ή " εγώ έχω το τελευταίο λόγο στο σπίτι " και μόλις πάει σπίτι του στέκεται σούζα μόλις υψώσει τη φωνή η γυναίκα με τη παντόφλα. Βγαλμένα από τη ζωή είναι και τραγούδια όπως " ο Κουταλιανός ".

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-07-22

18:52
Εμένα μου αρέσουν οι άντρες παλαιάς κοπής. Αχ, δεν υπάρχουν πλέον:/ δυστυχώς... Ειδικά σαν εμφάνιση. Δεν μπορώ να βλέπω φλωράκια με σκισμένα τζιν και t shirts.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κάτι σαν τον @Volkswagen Fan με τα πουκαμισάκια τουΕμένα μου αρέσουν οι άντρες παλαιάς κοπής. Αχ, δεν υπάρχουν πλέον:/ δυστυχώς... Ειδικά σαν εμφάνιση. Δεν μπορώ να βλέπω φλωράκια με σκισμένα τζιν και t shirts.

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

15-07-22

18:54
Μην είσαι προκατειλημμένη ότι ο άλλος είναι φλώρος επειδή φοράει σκισμένο τζιν.Εμένα μου αρέσουν οι άντρες παλαιάς κοπής. Αχ, δεν υπάρχουν πλέον:/ δυστυχώς... Ειδικά σαν εμφάνιση. Δεν μπορώ να βλέπω φλωράκια με σκισμένα τζιν και t shirts.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κάτι σαν τον @Volkswagen Fan με τα πουκαμισάκια του![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-07-22

18:54
Ναι, απλά δεν μπορώ να το βλέπω. Δεν είναι του γούστου μου. Μου αρέσουν οι άντρες με πουκάμισα και κοστούμιαΜην είσαι προκατειλημμένη ότι ο άλλος είναι φλώρος επειδή φοράει σκισμένο τζιν.
Τον άντρα παλαιάς κοπής τον καταλαβαίνεις από το βλέμμα

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

15-07-22

20:09
Ναι συμφωνώ, το να φαίνεσαι απλά ή να έχεις αντιλήψεις 100 αιώνες πριν δεν αρκεί για να θεωρηθείς άντρας παλαιάς κοπής.Κάποιοι τα λέμε σταράτα μπροστά. Όχι μπηχτες πίσω από πλάτες.
Μιας που μιλάμε για άντρες παλαιάς κοπής.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

15-07-22

Εμένα μου αρέσουν μόνο οι κοστουμαρισμένοι, οι περιποιημένοι τέλος πάντων, με ωραία μαλλιά, ωραίο ντύσιμο, αρρενωπότητα. Όπως μου αρέσουν και οι γυναίκες με φορεματάκια
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

15-07-22

Βρε Εριφύλη από το στόμα τον καταλαβαίνεις τον άντρα της παλαιάς κοπής
Τον άντρα παλαιάς κοπής τον καταλαβαίνεις από το βλέμμα![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

15-07-22

Συμφωνούμε.Ναι συμφωνώ, το να φαίνεσαι απλά ή να έχεις αντιλήψεις 100 αιώνες πριν δεν αρκεί για να θεωρηθείς άντρας παλαιάς κοπής.
Αν δεν είσαι μπεσαλής δεν κάνεις τίποτα όπως και να ντύνεσαι, όπως και να φέρεσαι. Ο Άντρας γενικά και όχι παλαιάς και νέας κοπής δεν μπορεί να έχει αυτό το τίτλο αν δεν έχει μπέσα και ο λόγος του δεν είναι σπαθί. Με πιάνεις τώρα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- MarcoReus
- Fernando_A
- Jim2004
- ESTELLA
- User2350
- giannhs2001
- Εριφύλη
- camil
- fourkaki
- Memetchi
- American Economist
- Joji
- charmander
- Scandal
- taketrance
- Wonderkid
- πεταλουδα001
- Sevasti
- Red
- Metalhead_4_life
- Loozen
- Cookie_Monster
- Athens2002
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- jj!
- Libertus
- harry akritas
- Mhtrogoal
- orchidea
- Ace of Spades
- Fin4
- igeorgeoikonomo
- johnsala
- Johnny15
- Αλκης Κ.
- kapa1405
- ag97
- Ryuzaki
- Μάρκος Βασίλης
- Cupid
- Αντικειμενικός
- CiNeFiL
- tsiobieman
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- Georgia110
- Giii
- iminspain
- fretoe
- nucomer
- SlimShady
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.