briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2006 στις 23:00 Η briki έγραψε: #21 08-06-06 23:00 Απο ενα μαλιστα βγηκε αυτο το πορισμα; Εχεις δικιο, με εβαλες στη θεση μου, παω να κανω τωρα την αυτοκριτικη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tharaleos Νεοφερμένο μέλος Ο tharaleos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 21:52 Ο tharaleos: #22 01-11-06 21:52 ο νομος ειναι απολυτα συνταγματικος.λεγοντας εδω γνωστης θρησκειας εννοει μια θρησκεια η οποια δεν εχει αποκρυφη λατρεια και μυστικιστικες τελετες.οποτε καθε θρησκεια η οποι παροσιαζει διφανεια στη λειτουργεια προστατευεται απο το αρθρο αυτο...το εχω παρακολουθησει σε μαθημα που εγινε στη νομικη κομοτηνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 10:21 Η scar.lett: #23 18-12-06 10:21 οι μη γνωστές θρησκείες δεν είναι άλλες από τις αιρέσεις.. τώρα ποιος καθορίζει τι είναι αίρεση είναι άλλο θέμα γνωρίζω πως υπάρχει επίσημη λίστα από την εκκλησία που αναφέρει ονομαστικά θρησκευτικά ή παραθρησκευτικά κινήματα (πώς αλλιώς μπορώ να το εκφράσω που θεωρούνται αιρέσεις. υποθέτω ότι και η πολιτεία στηρίζεται σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο ενα μαλιστα βγηκε αυτο το πορισμα; Εχεις δικιο, με εβαλες στη θεση μου, παω να κανω τωρα την αυτοκριτικη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tharaleos Νεοφερμένο μέλος Ο tharaleos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 21:52 Ο tharaleos: #22 01-11-06 21:52 ο νομος ειναι απολυτα συνταγματικος.λεγοντας εδω γνωστης θρησκειας εννοει μια θρησκεια η οποια δεν εχει αποκρυφη λατρεια και μυστικιστικες τελετες.οποτε καθε θρησκεια η οποι παροσιαζει διφανεια στη λειτουργεια προστατευεται απο το αρθρο αυτο...το εχω παρακολουθησει σε μαθημα που εγινε στη νομικη κομοτηνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 10:21 Η scar.lett: #23 18-12-06 10:21 οι μη γνωστές θρησκείες δεν είναι άλλες από τις αιρέσεις.. τώρα ποιος καθορίζει τι είναι αίρεση είναι άλλο θέμα γνωρίζω πως υπάρχει επίσημη λίστα από την εκκλησία που αναφέρει ονομαστικά θρησκευτικά ή παραθρησκευτικά κινήματα (πώς αλλιώς μπορώ να το εκφράσω που θεωρούνται αιρέσεις. υποθέτω ότι και η πολιτεία στηρίζεται σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ο νομος ειναι απολυτα συνταγματικος.λεγοντας εδω γνωστης θρησκειας εννοει μια θρησκεια η οποια δεν εχει αποκρυφη λατρεια και μυστικιστικες τελετες.οποτε καθε θρησκεια η οποι παροσιαζει διφανεια στη λειτουργεια προστατευεται απο το αρθρο αυτο...το εχω παρακολουθησει σε μαθημα που εγινε στη νομικη κομοτηνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 10:21 Η scar.lett: #23 18-12-06 10:21 οι μη γνωστές θρησκείες δεν είναι άλλες από τις αιρέσεις.. τώρα ποιος καθορίζει τι είναι αίρεση είναι άλλο θέμα γνωρίζω πως υπάρχει επίσημη λίστα από την εκκλησία που αναφέρει ονομαστικά θρησκευτικά ή παραθρησκευτικά κινήματα (πώς αλλιώς μπορώ να το εκφράσω που θεωρούνται αιρέσεις. υποθέτω ότι και η πολιτεία στηρίζεται σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οι μη γνωστές θρησκείες δεν είναι άλλες από τις αιρέσεις.. τώρα ποιος καθορίζει τι είναι αίρεση είναι άλλο θέμα γνωρίζω πως υπάρχει επίσημη λίστα από την εκκλησία που αναφέρει ονομαστικά θρησκευτικά ή παραθρησκευτικά κινήματα (πώς αλλιώς μπορώ να το εκφράσω που θεωρούνται αιρέσεις. υποθέτω ότι και η πολιτεία στηρίζεται σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.