Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 376 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Kougami έγραψε: #121 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών είναι η καλύτερη σειρά ταινιών που βγήκε ποτέ. Και από τις λίγες φορές που η ταινία ξεπερνάει τα βιβλία. Οι επίδρασης του στην ποπ κουλτούρα τεράστιες και αντιχουν έως σήμερα. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με την ρηχή χαζομάρα του Κάμερον. Γιατί ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» παραμένει ακαταμάχητος μετά από τόσα χρόνια; | LiFO Γιατί ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» παραμένει ακαταμάχητος μετά από τόσα χρόνια; m.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι ξεπέρασε τα βιβλία. Βασικά αν και λατρεύω και τα δύο, σε κάποια σημεία νιώθω ότι η ιδανική "εκδοχή" κάποιων γεγονότων θα ήταν κάπως υβριδική μεταξύ των δύο μέσων. Spoiler Για παράδειγμα στην μάχη της τελευταίας συμμαχίας στο βιβλίο μου φάνηκε αρκετά λακωνικός ο τρόπος που αναφέρθηκε πως έπεσε ο Σάουρον, ενω στην ταινία μου έλειψε η μάχη του με τους Ελεντίν και Γκίλ-Γκάλαντ πριν του κόψει το χέρι ο Ισίλντουρ Πάντως, με δεδομένο πως είναι αδύνατον να χωρέσει όλη η πληροφορία των βιβλίων σε 3 ταινίες, έγινε εξαιρετική δουλεία στην επιλογή των σημειών που μπήκαν. Και κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικά με τον χρόνο, τους χαρακτήρες που εμφανίζονται και την εξιστόρηση κάποιων γεγονότων του βιβλίου, τις βρήκα εύστοχες και αναγκαίες πχ για το σωστό pacing της ταινίας. Υπήρξαν και αστοχίες αλλά μπροστά στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα, θα έλεγαν πως συγχωρούνται.
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών είναι η καλύτερη σειρά ταινιών που βγήκε ποτέ. Και από τις λίγες φορές που η ταινία ξεπερνάει τα βιβλία. Οι επίδρασης του στην ποπ κουλτούρα τεράστιες και αντιχουν έως σήμερα. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με την ρηχή χαζομάρα του Κάμερον. Γιατί ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» παραμένει ακαταμάχητος μετά από τόσα χρόνια; | LiFO Γιατί ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» παραμένει ακαταμάχητος μετά από τόσα χρόνια; m.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι ξεπέρασε τα βιβλία. Βασικά αν και λατρεύω και τα δύο, σε κάποια σημεία νιώθω ότι η ιδανική "εκδοχή" κάποιων γεγονότων θα ήταν κάπως υβριδική μεταξύ των δύο μέσων. Spoiler Για παράδειγμα στην μάχη της τελευταίας συμμαχίας στο βιβλίο μου φάνηκε αρκετά λακωνικός ο τρόπος που αναφέρθηκε πως έπεσε ο Σάουρον, ενω στην ταινία μου έλειψε η μάχη του με τους Ελεντίν και Γκίλ-Γκάλαντ πριν του κόψει το χέρι ο Ισίλντουρ Πάντως, με δεδομένο πως είναι αδύνατον να χωρέσει όλη η πληροφορία των βιβλίων σε 3 ταινίες, έγινε εξαιρετική δουλεία στην επιλογή των σημειών που μπήκαν. Και κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικά με τον χρόνο, τους χαρακτήρες που εμφανίζονται και την εξιστόρηση κάποιων γεγονότων του βιβλίου, τις βρήκα εύστοχες και αναγκαίες πχ για το σωστό pacing της ταινίας. Υπήρξαν και αστοχίες αλλά μπροστά στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα, θα έλεγαν πως συγχωρούνται.