hotlivec
Νεοφερμένο μέλος

Πείτε μου τι να κάνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και λογω καταθλιψης εχω ασπρα σε πολλα σημεια
λευκη λεγαται..ακινδυνη,αλλα κυριως απο αγχος..
ειναι σαν αλλεργεια,,ο οργανισμος σκοτωνει τα μελλανοκυτταρα
Independent
Νεοφερμένο μέλος

Λολ, είναι αυτός λόγος να μην κάνει εξετάσεις;αγορά μιας καλής βαφής... Στο κάτω κάτω και εξετασεις να κανεις μπορει να μην βρουν τιποτα το σωματικο. Μπορει να υπάρχει και ψυχολογικο προβλημα π.χ. στρεσς κτλ. Ρωτα και τους συγγενικο σου κυκλο μηπως κανεις είχε παρομοιο πρόβλημα, ισως κατι να βρεις εκει.![]()
![]()
Μακάρι να μην έχει τίποτα αλλά ένας έλεγχος δε βλάπτει.
@Άγγελε,
Είχα την εντύπωση ότι η λεύκη είναι στο σώμα, όχι στα μαλλιά.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τετοιες μου ειπε η δερματολογος μου,,και ηταν μια χαρα.
αγχος ειναι βασικα..
παντως,,εχουν γοητεια οι γκριζοι κροταφοι αλλωστε..

παντου ειναι,,αν σκοτωνονται τα κυτταρα που παραγουν μελανινη,,ολα ασπρα γινονται..Είχα την εντύπωση ότι η λεύκη είναι στο σώμα, όχι στα μαλλιά.![]()

hotlivec
Νεοφερμένο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον από το άγχος είναι.
love_angel
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω και μια απορία. Πριν 2-3 χρόνια είχα βρει μισή άσπρη τρίχα στο κεφάλι μου και την ξερίζωσα. Από τότε δεν την έχω ξαναδεί και πιστέψτε με έχω ψάξει πολύ καλά την περιοχή αλλά παραμένει άφαντη. Πώς νόμιζα ότι αν βγάλεις άσπρη τριχα δεν πρόκειται να φύγει; Είναι δυνατόν να εξαφανιστεί;
moonlight
Διάσημο μέλος

μην ανησυχεις και εγω ειχα γνωστους που το επαθαν, κανε τις εξετασεις σου και ολα καλα.

*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

hotlivec
Νεοφερμένο μέλος

να σταματησεις να αγχωνεσαι για ολα και ισως αυτο να βοηθησει....
Προσπαθώ όμως δεν μπορώ..
moonlight
Διάσημο μέλος

να σταματησεις να αγχωνεσαι για ολα και ισως αυτο να βοηθησει....
μια κουβεντα ειναι. εγω το παλευω τοσα χρονια και δεν.. απλα μπορει να βελτιωθηκα σε καποιους τομεις αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα. θελει μεγαλη προσπαθεια και θεληση και παλι χλωμο. ζηλευω πραγματικα με την καλη εννοια τους αναισθητους ανθρωπους γιατι γλυτωνουν απο πολλα βασανα και σκοτουρες.
απλα το παιδι πρεπει να κοιταξει αν ειναι απο κει να προσπαθησει να δει την πηγη που του προκαλει το εντονο αγχος και να την πολεμησει αν μπορει γιατι δυστυχως αυτο το καταραμενο το αγχος παντα βρισκει καπου να κτυπησει.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δυο μικρά σχόλια - 1. δεν ήξερα για τη λεύκη στα μαλλιά κι ενδιαφέρον που το έμαθα και 2. εμένα μου μοιάζει γοητευτική η λευκή τρίχα είτε σε μεγαλύτερους ανθρώπους είτε σε νέους, ίσως επειδή εμένα μου αρέσουν γενικότερα τα ψεγάδια στους ανθρώπους
Αν όμως είναι κάτι που σε ενοχλεί, τότε μπορείς να προσπαθήσεις να το διορθώσεις με όσα σου είπαν και οι υπόλοιποι κι αν δεν πετύχει, ε δεν πειράζει, σημασία έχει να νιώθεις εσύ καλά χωρίς το στρες που θα σε φτάνει να νιώθεις άβολα, άλλωστε η ''ομορφιά'' δεν κρίνεται απο το κεφάλι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Είμαι 17 χρονών και έχω κάπου στις 15 άσπρες τρίχες στα μαλλιά μου, μπορεί και παραπάνω. Η πρώτη ασπρη τρίχα βγήκε πέρσι οταν ήμουν 16. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πολυ μικρός ακόμα για να εχω άσπρα μαλλιά και διάβασα κάπου οτι απο την πρώτη άσπρη τρίχα σε 10 χρόνια ασπρίζουν σχεδόν όλα τα μαλλιά. Δηλαδή θα είμαι 26 χρονών και τα μαλλιά μου θα είναι ασπρα;
Πείτε μου τι να κάνω![]()
Mην ανησυχείς καλέ μου φίλε.....η έναρξη των λευκών μαλλιών μπορεί να ξεκινήσει κι από την εφηβεία για κάποιους ανθρώπους, είναι και θέμα κληρονομικό. Ρίξε μια ματιά και εδώ... https://www.medlook.net/kids/greyhair.asp Εγώ π.χ. ξεκίνησα στα 20 που διάβαζα και είχα αρκετό άγχος έβγαλα πολύ λίγες και εκεί έχω μείνει όλα αυτά τα χρόνια δεν αυξήθηκαν. Όλα είναι σχετικά, οπότε μην προσθέσεις ακόμη ένα άγχος στη ζωή σου.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλο αυτοεγω εχω δυο ασπρες τριχες στο κεφαλι μου απο τοτε που γεννηθηκα!![]()
Αυτη ειναι περιπτωση εκ γεννετης σοφίας..

Όπου και αν ειναι?γοητευτική η λευκή τρίχα είτε σε μεγαλύτερους ανθρώπους είτε σε νέους,

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Και γω επισης ....τα πρωτα λευκα τα εβγαλα στην εφηβεια...κληρονομικο..Mην ανησυχείς καλέ μου φίλε.....η έναρξη των λευκών μαλλιών μπορεί να ξεκινήσει κι από την εφηβεία για κάποιους ανθρώπους, είναι και θέμα κληρονομικό. Ρίξε μια ματιά και εδώ... https://www.medlook.net/kids/greyhair.asp Εγώ π.χ. ξεκίνησα στα 20 που διάβαζα και είχα αρκετό άγχος έβγαλα πολύ λίγες και εκεί έχω μείνει όλα αυτά τα χρόνια δεν αυξήθηκαν. Όλα είναι σχετικά, οπότε μην προσθέσεις ακόμη ένα άγχος στη ζωή σου.![]()

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Independent
Νεοφερμένο μέλος

εγω εχω δυο ασπρες τριχες στο κεφαλι μου απο τοτε που γεννηθηκα!![]()
ευτυχώς δεν είχες αγχως μην σου ασπρισουν και οι άλλες τρίχες..

Σαν τον Σεφερλή που λέει οτι είδε μια ασπρι τριχα και απο το αγχος του μην του ασπρισουν τα μαλλια του ασπρισαν ολες οι τριχες

Φίλε μου είναι δύσκολο να το καταπολεμίσεις. :/ απλά ηρέμησε. Πάρε τηλεφωνο τους φίλους σου βγητε για εναν καφέ και αγορασε ενα μπλοκάκι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- Slytherin
- Ada ada
- taketrance
- tslef8
- New member
- charmander
- Αναστασία197
- leo41
- Ace of Spades
- Theodora03
- jj!
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Idontknoww
- Μαυρίκιος
- Paragontas7000
- Scandal
- SlimShady
- Athens2002
- VasoGrimes
- Viedo
- Jack of Spades
- gwgw_5
- chester20080
- giannhs2001
- Earthquake
- MarcoReus
- Vindemiatrix
- harry akritas
- orchidea
- Εχέμυθη
- me lene
- fretoe
- fockos
- Αλκης Κ.
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.