αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι μια,οχι δυο αλλα καμια δεκαρια...
Νομιζω δεν κανει να τις βγαλεις για το λογο οτι μετα βγαινουν περισσοτερες...
Αλλα μην ανησυχεις,ειναι αναλογα στον ανθρωπο...
Συνηπως οφειλεται στο αγχος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos
Διάσημο μέλος

Ξεκινησαν μια μια απο πρωτη ή δευτερα λυκειου..
Απο οτι εχω ψαξει, δεν ειναι τιποτα το κακο και παιζει να βγαινουν απο αγχος, στενοχωρια (το να εβγαλα απο αγχος, δεν το πιστευω παντως

Ελπίζω να μην σημαινει οτι θα τις βγαλω νωρις η κατι τετοιο (αν και ακομα και αυτο δεν νομιζω να ειχα προβλημα..!)..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Αλλά δε με πειράζουν, ούτε ανησυχώ.
gandalf
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

και είμαι κάτω από 30.

Πιστεύω γενικότερα στις νέες ηλικίες συνήθως είναι θέμα κληρονομικότητας και dna οι άσπρες τρίχες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Βασικά στα 40 θα μοιάζουν στον Κλούνεϊ.Μην ανησυχειτε παιδια στα 40 σας δεν θα εχετε ουτε μια τριχα!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

και εγώ είχα δει 2 φορές άσπρη τρίχα στα μαλλιά μουκαι τις έκοψα από τη ρίζα, δεν μπορώ να τις βλέπω...σοκ!!
![]()
To καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι η Βαφή για τις γυναίκες ειδικά που είναι και στην μόδα..Πάντως και το άσπρο μαλλί δεν είναι πάντα άσχημο.Απλά ένα διαφορετικό χρώμα. (σε κάποιες γυναίκες πάει)

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αλλά απ'όσο ξέρω στην περίπτωσή μου, είναι κάτι κληρονομικό.

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

To καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι η Βαφή για τις γυναίκες ειδικά που είναι και στην μόδα..Πάντως και το άσπρο μαλλί δεν είναι πάντα άσχημο.Απλά ένα διαφορετικό χρώμα. (σε κάποιες γυναίκες πάει)
![]()
εντάξει, 2 τρίχες έβγαλα...σιγά να μην πάω να βάψω και το μαλλί μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.