Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά προτιμώ μια 25χρονη που μοιάζει 13 παρά μια 13χρονη που δείχνει 25 όπως συμβαίνει με πολλά κοριτσάκια στα σχολεία σήμερα.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η κατάσταση χειροτερεύει συνέχεια λόγω του προτύπου που προβάλλεται τόσο πολύ που σχεδόν επιβάλλεται στο τέλος και εγώ το βρίσκω άδικο και καταπιεστικό.
edit: αν είχα δει το post της Michelle δε θα τα έγραφα όλα αυτά, τα ίδια πραγματα είπαμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Οι άντρες δε νομίζω ότι ασχολούνται ιδιαίτερα, αν η άλλη δεν είναι βρωμερή και τριχωτή δεν θα την απορρίψουν αμέσως σαν ''απεριποίητη'' και άβαφτη ας είναι.
Θεωρώ σημαντική την καθαριότητα, το ντύσιμο που ταιριάζει στον σωματότυπο, την γυμναστική, την περίποιηση ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του δέρματος. Το μακιγιάζ μου αρέσει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βαφτώ για να πάω σουπερ-μάρκετ ή γυμναστήριο. Εξεζητημένα ντυσίματα και βαψίματα, καθώς και συνεχή κομμωτήρια και spa για τη ''νέα πρωτοποριακή θεραπεία βιοκάτι'' μου φαίνονται γελοία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχει τυχει να συναντησω αρκετες κοπελες που υποκειμενικα, γιατι δεν υπαρχει αντικειμενικη ομορφια, δεν τις θεωρουσα ομορφες αλλα γνωριζοντας το χαρακτηρα τους αλλαξαν στα ματια μου...
Διαφωνω επισης με την αποψη οτι για να γνωρισεις το χαρακτηρα μιας γυναικας πρεπει να σε ελξει πρωτα εξωτερικα. Δηλαδη οταν βρισκεσαι σε μια παρεα και γνωριζεις καινουργια προσωπα, αυτα που δεν σε ελκυουν τα παραγκωνιζεις?
sabi
Νεοφερμένο μέλος

wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Κατάλαβα απ' αυτό το ποστ τι εννοούσες και στο αρχικό σου ποστ και πιστεύω ότι δίκιο.Μια περιποιημένη γυναίκα κατά την γνώμη μου δεν εννοείται μια βαμμένη,με μακριά νυχια και κάτι περίεργα πράγματα επάνω της(εγω βάφομαι πάρα πολύ σπάνια).κάθε πρόσωπο έχει την δική του ανάγκη και περιποιηση,τα νύχια μπορεί να είναι άβαφτα αλλα θα είναι ωραία λιμαρισμένα και κομμένα,χωρίς μαύρα σημάδια απο κάτω και φαγωμένο κόκκινο βερνικι από πάνω.Αυτο βλέπω δυστυχώς πολύ συχνά γύρω μου.Δεν θα φωράει πέδιλο όταν έχει σκασμένες και μάυρες φτέρνες και νύχια γεμάτα μίκητες.θα προσπαθήσει να φτιάξει μόνη της τα φρύδια(εαν δεν μπορεί να παει κάπου να τα φτιάξει)που ενόνονται στην μίτη.Να έχει γούστο να διαλλέξει το ρούχω το οποιο θα ταιριάζει στο σώμα της και στην περίπτωση....Γενικά να αγαπάει πολύ τον εαυτό της και να της αρέσει πολυ αυτό που βλέπει στον καφρέπτη.Σε αυτα τα θέματα δεν υπάρχει 'ΠΡΕΠΕΙ'.είναι απλά αυτό που αισθάνεται ο καθένας
Μια πραγματικά ωραία γυναίκα θα προσπαθήσει να καλυτερεύσει την εξωτερική της εμφάνιση χωρίς όμως να φτάσει στα άκρα, μέσω πλαστικών ή υπερβολικού μακιγιαρίσματος. Και αυτό γιατί ξέρει ότι η ομορφιά της πηγάζει από τα φυσικά χαρακτηριστικά της, οπότε δε θα προσπαθήσει να τα καταστρέψει το τέλειο πρόσωπό της βάζοντας 1 κάρο make up, αλλά θα το αφήσει ως έχει και θα προσπαθήσει να δώσει έμφαση στο να διορθώσει κάτι που δεν φαίνεται τόσο ωραίο.
Ajusshi
Διάσημο μέλος

Υπάρχουν μάτια που κοιτάνε όμορφα και μάτια που κοιτάνε άσχημα.

sabi
Νεοφερμένο μέλος

οχι.'ασχημη δεν είναι-δεν είναι περιποιημένη.Η κοπελα δηλαδη που δν θα εχει ωραια λιμαρισμενα και κομμενα νυχια ειναι απεριποιητη=ασχημη?![]()
wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπαρχει κατι αλλο που την προτρεπει να περιποιηθει τον εαυτο της? Ισως καποια κομφορμιστικη αναγκη?
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Ο άνθρωπος είναι μοναδικό ζώο στον πλανίτη που έχει το θηλυκό πιο όμορφο απο αρσενικό.Για αυτό είναι τιμή μας να τονίζουμε την ομορφιά μας για να φαίνεται πιο λαμπερή...Όπως λένε και οι Γάλλοι:"Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν γυναίκες οι οποιες δεν θέλουν να είναι όμορφες".![]()
Μέγα ψεύδος!!!
Στον άνθρωπο, όπως και σε όλα τ' άλλα είδη, το αρσενικό είναι το ομορφότερο από τα δύο φύλα. Το ότι ένα αρσενικό βρίσκει όμορφο ένα θηλυκό, είναι απλά θέμα εξελικτικής προσαρμογής. Το αρσενικό σώμα έχει ορθότερες συμμετρίες από το γυναικείο. [κακία] Το ότι σας αφήνουμε να το πιστεύετε δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας... [/κακία]
Συνεπώς, "Δεν υπάρχουν όμορφες γυναίκες, αλλά γυναίκες που τις κάνει ένας άντρας να πιστεύουν πως είναι όμορφες"! (από τα Χρονικά του Μεγάλου Χάους).
kalypso
Περιβόητο μέλος

Αν μία κοπέλα, τη δούμε στο σουπερ μαρκετ και είναι με φόρμα, άβαφη και το μαλλί απλά ριγμένο στους ώμους και μετά την ξαναδούμε σε μία καφετέρια και είναι βαμένη σε χρώματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της χωρίς να τα καλύπτουν- θα πούμε σε κάποια περίπτωση από τις δύο ότι είναι απεριποίητη; Με άλλα λόγια, θεωρείται απεριποίητη η ανεπιτήδευτη;

wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχα υποκλινομαι!
@ kalypso
η πρωτη περιπτωση δν ειναι απεριποιητη,ειναι απλα σεξυ! λολ xD
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Όταν αγαπάς τον άλλον ότι και να κάνει στα μάτια σου θα φαντάζει όμορφος.
Τώρα εντάξει όσον αφορά την περιποίηση της γυναίκας είναι δικό της θέμα αλλά εγώ είμαι αντίθετη σε οτιδήποτε μας "μεταμορφώνει".Σε οτιδήποτε περιττό.
*Τα πιο καθαρά και όμορφα μάτια είναι αυτά της ψυχής.(πολλοί μάλλον θα πρέπει να ¨τυφλωθείτε"

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

sabi
Νεοφερμένο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

παλι μπεδευτεκανε ομορφια και περιποιηση.ειναι πολυ διαφορετικα πραγματα.οπως καθαρος και απλητος.με μια πατσαβουρα γυναικα θα θέλατε να τα εχεται?
Διαφορετικά μπορεί να είναι αλλά μπερδεύονται συχνά γιατί πολλοί (και κυρίως πολλές) αφελείς νομίζουν ότι με την περιποίηση θα γίνουν όμορφοι. Από την όλη υπόθεση ωφελούνται τελικά μόνο οι κομμώτριες, οι αισθητικοί και οι μανικιουρίστες, που φυσικά καλλιεργούν την ψευδαίσθηση "περιποίηση=ομορφιά" γιατί τους συμφέρει.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν πιστευω πως υπαρχει γυναικα ασχημη.
και λιγοτερο ομορφη να ειναι αν ανακαλειψεις τον εσωτερικο της κοσμο
την βλεπεις σαν θεα...
Κι αν τη "βοηθήσεις" να ανακαλύψει και η ίδια τον εσωτερικό της κόσμο, καταφέρνει να δει κι εκείνη τη θεά που κρύβει μέσα της.

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Aν ο ασχημος μπορει να γινει μετριος, εσυ πως τον λες, αφου τους χωριζεις σε ομορφους-ασχημους μονο ;Και εγω δεν ειμαι απο τους ανθρωπους εκεινους που λενε ευκολα καποια ή καποιον ομορφο (ισα ισα παραειμαι μπιτς σε κατι τετοια και ειμαι βεβαια και δεκτης καζουρας απο μεριας φιλων), αλλα παραδεχομαι οτι ο μετριος μπορει να φανει καλυτερος εαν περιποιηθει, ο ασχημος αντιστοιχα μετριος κ.ο.κ.

Αυτο το προτιμω κι εγω. Αλλα η συγκριση δεν ηταν αυτη. Ηταν μια 25χρονη να δειχνει γυναικα ή μια (παλι) 25χρονη να δειχνει 13χρονο.Προσωπικά προτιμώ μια 25χρονη που μοιάζει 13 παρά μια 13χρονη που δείχνει 25 όπως συμβαίνει με πολλά κοριτσάκια στα σχολεία σήμερα.
Αλλα ναι οτι η κατασταση με τα προτυπα της τηλεορασης χειροτερευει ειναι πραγματικοτητα.
Παρηγορια στον αρρωστο που λενε. Ιδου :Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες. - ούτε άντρες -
Υπάρχουν μάτια που κοιτάνε όμορφα και μάτια που κοιτάνε άσχημα.![]()

Και να σου αρεσαν σαν χαρακτηρες....αμ δε θα τις ηθελες.
Να πω ενα γενικο πολυ προχειρο κανονα ; Αν ψαχνεις ατομο για σχεση σοβαρη, σκεψου την εξωτερικη εμφανιση και ολα τα υπολοιπα σαν 2 υγρα σε ενα δοχειο. Οσο λιγοτερο ειναι το ενα τοσο περισσοτερο πρεπει να ειναι το αλλο. Εντος οριων ομως. Πρεπει καθε υγρο να ειναι απο μια Χ ποσοτητα και ανω , που ειναι διαφορετικο για τον καθενα μας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.