Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: δράστης ο σύζυγος της Καρολάιν για τη δολοφονία

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,253 μηνύματα.
Ο αναγνωστοπουλος φαίνεται ακόμα και τώρα Νάρκισσος, να μην ποναει για την Καρολαιν, δεν τον πολυνοιαζει που η γυναίκα του δολοφονήθηκε.
Από την άλλη ξέρουμε πως η σχέση τους ήταν τοξική, την χειραγωγουσε την έλεγχε από μικρή. Για να αποβάλει η Καρολαιν στα 18 της σημαίνει ότι είχαν ολοκληρωμενες σχέσεις από τα 17 της, με μια τέτοια διαφορά ηλικίας. Προβληματική σχέση εξαρχής με τραγική κατάληξη

Ωστόσο συνεχίζω να πιστεύω πως το μοιραίο βράδυ ήταν παρών και άλλο άτομο, είτε συνεργός ειτε εκβιαστής ειτε υποκινητης ειτε ιθύνων νους
Αυτή η bmw δεν ήταν για καλό εκεί απεξω. Μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Σεναριο 1:
Μπορεί να ήθελε ο ίδιος λόγω ζηλειας να την σκοτώσει, επειδη ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει, άρα εδώ έχουμε καθαρά γυναικοκτονια
και να βάζει το καρτέλ τωρα μπροστά σα δικαιολογία, παρόλο που οντως υπήρχε καρτελ

Σενάριο 2:
Από την άλλη μπορεί όντως να είναι τελείως αθώος και να την σκότωσε το καρτέλ και να του είπαν ομολογησε εσύ οτι τα εκανες όλα αλλιώς σου σκοτωνουμε κόρη οικογένεια γονείς και εσένα όταν βγεις από τη φυλακή.

Σεναριο 3:
Τελος μπορεί εκείνος να μην ήθελε αλλά να τον ανάγκασαν να τη δολοφονήσει με τον εκβιασμό
Και η bmw να ήταν το καρτέλ για να διασφαλίσει ότι όντως η δουλειά είχε γίνει

Και τα 3 σενάρια είναι εξίσου πιθανά
Αλλά δε θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε

Bonus: Θα ρωτήσεις, "τότε αν φοβάται για το καρτέλ μην του κάνει κακό γιατί τον αφήνουν να το λέει δημόσια ότι υπάρχει καρτέλ και ότι είναι αθώος;". Καλή ερώτηση, υποθέτω ίσως επειδή πλέον 3 χρόνια μετά ο,τι εκκρεμότητες είχε το καρτελ να έχουν κλείσει και να μην τους νοιάζει πλεον, θα έχουν κρύψει τα ίχνη τους, θα έχουν φύγει από Ελλάδα. Άλλωστε.. το καρτέλ θα σκέφτεται " ε και να τα λέει αυτά ο αναγνωστοπουλος, ποιος θα τον πάρει σοβαρα; ήδη η λαϊκή γνώμη τον έχει δικάσει, ισα ισα λέγοντας τέτοια τώρα καθιστά τον εαυτό του ακόμη πιο αναξιόπιστο". Who knows.
Το καρτέλ γιατι ήθελε να σκοτώσει την Κάρολαιν ομως;
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Σενάριο 4: Τη σκότωσαν εξωγήινοι.

Υ.Γ. Έλεος πια με τις θεωρίες συνομωσίας!!!

1696080189835.png
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,783 μηνύματα.
Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον Δια.

Τι σενάρια είναι αυτά που διαβάζω ρε;
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,058 μηνύματα.
Όσο κι αν αγαπάω την Αγγελική, τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την αίγλη της. Πολύ μπλα μπλα κι από τηγανιτα τίποτα. Πάνε οι εποχές που εξυνε κομμάτια της Τάνιας στην μπανιέρα με το νύχι της, που μιλούσε στο τηλέφωνο με τον δολοφόνο των ιερόδουλων στη Μυτιλήνη για να του στείλει πούμα και που στριμωχνε τον Δανο στο δωμάτιο που σκότωσε την Κική. Για το μαύρο αυτοκίνητο I call BS. Ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν γιατί ήθελε να τον αφήσει και δεν το ανεχόταν αυτός να πηδιεται με άλλον. Αν υπήρχαν άλλα πράγματα θα σε είχαν αποκαλυφθεί στη δίκη.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top