Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: δράστης ο σύζυγος της Καρολάιν για τη δολοφονία

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Σκέψου πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν και ο κόσμος ασχολείται με συγκεκριμένους που τους πρόβαλαν τα ΜΜΕ. Δεν μπορεί τα δικαιώματα και οι ελευθερίες των φυλακισμένων να εξαρτιόνται κατά πόσο "διάσημες" έγιναν οι πράξεις τους.
Μιλησε κανεις οτι δεν εχει το δικαιωμα να μορφωθει; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ .

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δηλαδή να συμφωνήσω σε τι; Ότι οι δολοφόνοι δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα στην επανένταξη; Ή ότι δεν πρέπει να μετράει η πορεία τους μέσα στη φυλακή για ελαφρυντικά; Ακόμα και η παραδοχή της πράξης του ακόμα και εκ των υστέρων πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν.
Δεν αμφισβητήθηκε πουθενά το δικαίωμα στην επανένταξη. Ούτε στην παιδεία, υγεία, κλπ. που το είδες αυτό; Ας τη βγάλει τη σχολή, βεβαίως. Αλλά μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. Δε προσπαθεί να επανενταχθεί, ούτε καν έχει μετανιώσει. Την υπεράσπιση του προσπαθεί να αναλάβει, πως θα λειτουργήσει αυτό σαν ελαφρυντικό;

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Σκέψου πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν και ο κόσμος ασχολείται με συγκεκριμένους που τους πρόβαλαν τα ΜΜΕ. Δεν μπορεί τα δικαιώματα και οι ελευθερίες των φυλακισμένων να εξαρτιόνται κατά πόσο "διάσημες" έγιναν οι πράξεις τους.
Θεωρητικά όλα αυτά είναι καλά, και ναι όντως έχει δικαίωμα να σπουδάσει.
Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς όμως οτι η απόφαση του κρύβει πολύ συγκεκριμένη σκοπιμότητα.

Αναρωτιέμαι σε τι θα δώσει έμφαση όσο σπουδάζει νομική. Λες να κάνει και υποθετικές ερωτήσεις για να εμπεδώσει καλύτερα την ύλη σε ορισμένα κεφάλαια ; :look:

Τέλος πάντων, καλώς ή κακώς βάσει νόμου, έχει δικαίωμα να σπουδάσει, παρά το γεγονός οτι είναι ένας παμπόνηρος και κακός άνθρωπος. Αλλά δεν αλλάζει το γεγονός οτι η παρουσία του θα δημιουργήσει αντιδράσεις και προβλήματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Εγώ είμαι κατά της επανένταξής του. Ψωμί, νερό, και πολύ του είναι...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ...ΤΥΧΑΙΟ;
Μπραβο γιατι;
Επειδη σκεφτεται τον εαυτο του;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
To επιχείρημα ότι σπουδάζει νομική για να σώσει τον εαυτό του είναι γελοίο και δεν υπάρχει πουθενά πηγή για να το επιβεβαιώνει. Αυθαίρετα συμπεράσματα από υποθέσεις χωρίς βάση. Και ιατρική να σπούδαζε, και ψυχολογία πάλι κάτι θα βρίσκανε.

Διαβάζεις 2, 3 νομικά βιβλία γι αυτό το σκοπό δεν βγάζεις ολόκληρη σχολή.

Εφόσον συμφωνείς (και όποιος συμφωνεί) με το δικαίωμα στη μόρφωση ενός φυλακισμένου δολοφόνου κανένα πρόβλημα. Με όποιον διαφωνεί έχω. Αν δεν θέλετε να του πείτε μπράβο γι αυτή τη επιλογή του είναι δευτερεύον.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

To επιχείρημα ότι σπουδάζει νομική για να σώσει τον εαυτό του είναι γελοίο και δεν υπάρχει πουθενά πηγή για να το επιβεβαιώνει. Αυθαίρετα συμπεράσματα από υποθέσεις χωρίς βάση. Και ιατρική να σπούδαζε, και ψυχολογία πάλι κάτι θα βρίσκανε.

Διαβάζεις 2, 3 νομικά βιβλία γι αυτό το σκοπό δεν βγάζεις ολόκληρη σχολή.

Εφόσον συμφωνείς (και όποιος συμφωνεί) με το δικαίωμα στη μόρφωση ενός φυλακισμένου δολοφόνου κανένα πρόβλημα. Με όποιον διαφωνεί έχω. Αν δεν θέλετε να του πείτε μπράβο γι αυτή τη επιλογή του είναι δευτερεύον.
ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ;
Μπραβο λεμε σε καποιον που κανει καλο σεαλλους..στην κοινωνια κλπ.
ΜΠΡΑΒΟ στο σιχαμα ΓΙΑΤΙ;

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ;

Να σου σκοτωσω την μανα και να πω μπραβο στον εγκληματια που την σκοτωσε ,ειναι μεσα //και διαβασε για να κανει καλο ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ; ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ;

ξανα δημοτικο.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
είτε είστε υπέρ είτε κατά της επανένταξής του αυτός ο άνθρωπος αντικειμενικά ΔΕΝ μπορεί να ενταχθεί πάντα θα ναι στο πολύ σκληρό περιθώριο

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

είτε είστε υπέρ είτε κατά της επανένταξής του αυτός ο άνθρωπος αντικειμενικά ΔΕΝ μπορεί να ενταχθεί πάντα θα ναι στο πολύ σκληρό περιθώριο
Το ζητημα ειναι ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΚΙΚΟΥ.
ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΩ.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Βασικά ο ακικος απο οτι τον εχω κοψει σκεφτεται 0 και 1, δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς τη συναισθηματικη φορτιση αυτης της δηλωσης.
Δηλαδη λεει πως αν ηταν μεσα και συμπριφεροταν σαν ρεμαλι θα ηταν κακο (0) τωρα που διαβαζει ειναι καλο (1).

Εχω γνωρισει τετοια ατομα απο κοντα και ενω στην αρχη νευριαζα μετα καταλαβα πως σκεφτονται και δεν εχει σχεση με το πως σκεφτομαι εγω.

Τωρα οκ δε θα κανω τον ψυχολογο του κωλου απο τον ιντερνετ μια εντυπωση που μου δινει γραφω

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Βασικά ο ακικος απο οτι τον εχω κοψει σκεφτεται 0 και 1, δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς τη συναισθηματικη φορτιση αυτης της δηλωσης.
Δηλαδη λεει πως αν ηταν μεσα και συμπριφεροταν σαν ρεμαλι θα ηταν κακο (0) τωρα που διαβαζει ειναι καλο (1).

Εχω γνωρισει τετοια ατομα απο κοντα και ενω στην αρχη νευριαζα μετα καταλαβα πως σκεφτονται και δεν εχει σχεση με το πως σκεφτομαι εγω.

Τωρα οκ δε θα κανω τον ψυχολογο του κωλου απο τον ιντερνετ μια εντυπωση που μου δινει γραφω
Βασικα ο ακικος κανει φλειμς .ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.Και σκεψη κουκουτσι.

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ;
Μπραβο λεμε σε καποιον που κανει καλο σεαλλους..στην κοινωνια κλπ.
ΜΠΡΑΒΟ στο σιχαμα ΓΙΑΤΙ;
Είπα μπράβο στον εγκληματία γιατί αποφάσισε να δώσει πανελλαδικές να συγκέντρωσει πολλά μόρια και να σπουδάσει μια δύσκολη σχολή. Δεν του είπα μπράβο για την εγκληματική του πράξη.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ;
Στο πανεπιστήμιο θα πάει όχι στη Μύκονο.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.024 μηνύματα.
Είναι ένα κάθαρμα; Ναι. Τον σιχαινόμαστε; Ναι. Τελεία όμως. Κάθε ευνομούμενη πολιτεία πρέπει να έχει νόμους και δικαιώματα. Ο νόμος έπεσε απάνω του και θα κάνει πολλά χρόνια για να θυμηθεί τι σημαίνει ελευθερία (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια στο μπουρδέλο μας) από εδώ και πέρα έχουν και κάποια δικαιώματα τα οποία πρέπει να τηρούνται, άσχετα αν συναισθηματικά δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε γιατί τον μισούμε.

Υ.Γ. Προσωπικά δεν θα ήθελα να έχει την ευκαιρία να επανενταχθεί στην κοινωνία (τουλάχιστον όχι όσο είναι νέος και στέκεται στα πόδια του).

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Είπα μπράβο στον εγκληματία γιατί αποφάσισε να δώσει πανελλαδικές να συγκέντρωσει πολλά μόρια και να σπουδάσει μια δύσκολη σχολή. Δεν του είπα μπράβο για την εγκληματική του πράξη.

Στο πανεπιστήμιο θα πάει όχι στη Μύκονο.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙΑ ΔΙΑΝΝΟΗΤΟ ΝΑ ΛΕς..ΓΚΕΓΚΕ;

ΣΥΝΕΛΘΕ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Είναι ένα κάθαρμα; Ναι. Τον σιχαινόμαστε; Ναι. Τελεία όμως. Κάθε ευνομούμενη πολιτεία πρέπει να έχει νόμους και δικαιώματα. Ο νόμος έπεσε απάνω του και θα κάνει πολλά χρόνια για να θυμηθεί τι σημαίνει ελευθερία (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια στο μπουρδέλο μας) από εδώ και πέρα έχουν και κάποια δικαιώματα τα οποία πρέπει να τηρούνται, άσχετα αν συναισθηματικά δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε γιατί τον μισούμε.
για τα μπραβο λεμε..ξυπνα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.024 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Τα μπραβο τα λεμε για καλες πραξεις στην κοινωνια..ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΕς ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑς...ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΑΜΣΤΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕς.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε δολοφόνο βέβαια...
Μιλάμε για κάποιον που σκότωσε την γυναίκα του, κρέμασε τον σκύλο του, και προσπάθησε να χειραγωγήσει την αστυνομία σκηνοθετώντας μια ληστεία, αλλά και τα ΜΜΕ με τις συνεντεύξεις του, στις οποίες έκανε περίτεχνη επίκληση στο συναίσθημα.

Πιστεύεις οτι οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος θα ήθελε να αλληλεπιδράσει μαζί του για οποιονδήποτε λόγο ;
Εαν θες να του αναγνωρίσεις κάτι, τότε αυτό είναι σίγουρα οτι είναι απο τους πιο έξυπνους και στυγνούς δολοφόνους που έχουμε δει. Το οποίο τον κάνει πολλαπλά πιο επικίνδυνο γιατί κινείται εντελώς ψυχρά και με σχέδιο πάντα. Δεν είναι απλά χειριστικός, είναι και πανούργος, το οποίο τον κάνει απρόβλεπτο. Άρα μην περιμένεις οτι η απόφαση του να φοιτήσει στην νομική δεν αποσκοπεί κάπου.

Σόρρυ που το λεω, αλλά νομικός, γιατρός ή ακόμα και ως σερβιτόρο, δεν θα τον εμπιστευόμουν σε καμία περίπτωση.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Το να μιλάει κάποιος γενικά χωρίς να απευθύνεται προς κάπου συγκεκριμένα μάλλον δεν περνάει ως επιλογή. Ασχολήσου με τον ακίκο.
Ασχολουμε με πασης φυσεως μαλακισμενες αποψεις που εκφραζονται εδω.Βασικα δεν θα μου πεις με τι θαα σχολουμε.Σχολιαζεις..κρινω αυτα που λες.Ξυδι.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια