Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

17-06-21

17:40
Δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Ατύχημα ήταν. Πάνω στον καυγά την έπνιξε κατά λάθος. Για να το καλύψει σκηνοθέτησε ληστεία.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

17-06-21

17:41
Εχεις καποια στοιχεια για αυτο; Διοτι το να εισια βεβαιος για τη μια εκδοχη ειναι λιγο ατοπο.Οταν ειμαστε εκτος.Δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Ατύχημα ήταν. Πάνω στον καυγά την έπνιξε κατά λάθος. Για να το καλύψει σκηνοθέτησε ληστεία.
ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Η εν βρασμο ειναι ή εκ προμελετης,μην λεμε οτι θεμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Διοτι οι ιατροδικαστες ειπαν οτι της εκλεισαν τα ρουθουνια και το στομα.Αυτο δεν το λες ατυχημα!
Σκατα και αποσκατα..τιποτα δεν μας ειπαν.

Αυτοι βεβαια ειπαν οτι τελικα τον αφησαν στο μνημοσυνο και μετα τον πηραμε/
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

17-06-21

18:54

Γλυκά Νερά: Δεν έχει απαντήσεις ο πιλότος για την δολοφονία της Κάρολαϊν
Σχεδόν έξι ώρες μετά την μεταφορά του -κατεπειγόντως από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το τρισάγιο της Κάρολαϊν- ο 32χρονος πιλότος δεν έχει σύμφωνα με

Πόνταρα ότι η Νικολούλη θα βγάλει το φίδι απ' την τρύπα κι όχι η αστυνομία.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

17-06-21

19:15
Απο την αστυνομια λεει,μαθαινουμε οτι θα ειναι ολο το βραδυ στη ΓΑΔΑ μεχρι ναε χουμε νεοτερα.Και ισως βγουν και αργοτερα ανακοινωσεις.Τουτεστιν αναμενουμε να ομολογισει ή οχι.Το ζητουμενο ειναι αν δεν ομολογισει θα υπαρξει συλληψη;

17-06-21

19:27
Υπάρχουν και στοιχεία που δε μας λένε όπως σίγουρα τόσες μέρες τού είχαν βάλει κοριούς στα τηλέφωνα και το κινητό και παρακολουθούσαν με ποιον μιλούσε και ποιον συναντούσε οπότε κι αυτά μπορεί να έχουν βγάλει αποδείξεις. Αν η αστυνομία δεν έχει επαρκή στοιχεία - αποδείξεις δεν φέρνει κάποιον στη ΓΑΔΑ. Τους θέλει "ελεύθερους" ώστε να τους παρακολουθεί και να κάνουν το λάθος. Ας μας πει κι ο @Gaspar αν θέλει και ξέρει κάτι.Το ζητουμενο ειναι αν δεν ομολογισει θα υπαρξει συλληψη;
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

17-06-21

19:32
Και έκανε τόσο καλή σκηνοθεσία ώστε να είναι τόσο καιρό ελεύθερος; Δύσκολο μου φαίνεται.Δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Ατύχημα ήταν. Πάνω στον καυγά την έπνιξε κατά λάθος. Για να το καλύψει σκηνοθέτησε ληστεία.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-06-21

19:36
Ελα καλε που ηταν ατυχημα,ουτε κατα διαννοια.Και έκανε τόσο καλή σκηνοθεσία ώστε να είναι τόσο καιρό ελεύθερος; Δύσκολο μου φαίνεται.
Το ζητουμενο ειναι αν ειναι αν ηταν εκ προμελετης.Και βεβαια αν ειχε συνεργο.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

17-06-21

19:38
Δεν ξέρω. Εγώ εξακολουθώ και πιστεύω στην αθωότητα του, αλλιώς θα τον ξεσκέπαζε η αστυνομία σε χρόνο dt.Ελα καλε που ηταν ατυχημα,ουτε κατα διαννοια.
Το ζητουμενο ειναι αν ειναι αν ηταν εκ προμελετης.Και βεβαια αν ειχε συνεργο.

17-06-21

19:39

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο άνδρας της σκότωσε την Καρολάιν
Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου ΘΕΜΑτος, έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος - Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων από την...
Guest 454371
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-06-21

19:39
Aπό την αρχή φαινόταν περίεργες οι αντιδράσεις του.
www.newsbomb.gr
Έτσι τον βρήκαν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος σύζυγος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν
Δεν είχε απαντήσεις στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών.
Έτσι τον βρήκαν
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-06-21

19:40
Βρε συ,σου μιλαω εγω που οταν διαβαζα για θεωριες ενοχης του, τους εβριζα.Δεν ξέρω. Εγώ εξακολουθώ και πιστεύω στην αθωότητα του, αλλιώς θα τον ξεσκέπαζε η αστυνομία σε χρόνο dt.
Ετσι που εφτασαν τα πραγματα και ετσι οπως η ιδια η αστυνομια δρα,ειναι σιγουρο οτι αυτος το εκανε,η ομολογια λειπει και το κινητρο και οι λεπτομερειες.Εδω βγηκε ο εκπροσωπος των αστυνομικων υπαλληλων και ειπε για την υποπτη συμπεριφορα του πιλοτου,λες να το ελεγε αν δεν ηταν σιγουροι;
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

17-06-21

19:41
inb4 όχι λαϊκά δικαστήρια.Δεν ξέρω. Εγώ εξακολουθώ και πιστεύω στην αθωότητα του, αλλιώς θα τον ξεσκέπαζε η αστυνομία σε χρόνο dt.
akikos
Επιφανές μέλος

17-06-21

19:42
Αν δεν ομολογήσει δεν πιστεύω τπτ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-06-21

19:43
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα, φέρονταν να μην τα πήγαιναν καλά επί μήνες με την Καρολάιν να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί.
Αυτο το ειδα και αλλοου.Στο μεταξυ ακουγεται οτι ηθελε η καρολαιν να παρει το παιδι και να φυγει για αυτο και τη σκοτωσε.Δεν ξερω για αυτα,απλα λεω τι ακουγεται.
ΙΟπως και αν εχει ειναι απιστευτο ολο αυτο!!!!!!!
Το αν θα ομολογησει εξαρταται κατα κυριο λογο απο την προσωπικοτητα του και απο το τι θα τον συβουλεψει ο/η δικηγορος του,ποσο δεμενη ειναι η υποθεση κλπ.Τον κοβω πολυ πετρα,οποτε δνε ξερω αν θα ομολογισει.Αν δεν ομολογήσει δεν πιστεύω τπτ.
Στο μεγκα τωρα λεει οτι η αστυνομια γνωριζει τον δολοφονο αναμενονται ανακοινωσεις.
Τι κανει νιαου νιαου.
akikos
Επιφανές μέλος

17-06-21

19:49
Αν τη σκότωσε θεωρώ ότι ισχύει αυτό που είπε ο Δίας. Εγώ διαφωνώ γιατί θεωρώ αδύνατον να σκηνοθέτησε όλο αυτό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Το αν θα ομολογησει εξαρταται κατα κυριο λογο απο την προσωπικοτητα του και απο το τι θα τον συβουλεψει ο/η δικηγορος του,ποσο δεμενη ειναι η υποθεση κλπ.Τον κοβω πολυ πετρα,οποτε δνε ξερω αν θα ομολογισει.
Στο μεγκα τωρα λεει οτι η αστυνομια γνωριζει τον δολοφονο αναμενονται ανακοινωσεις.
Τι κανει νιαου νιαου.
Συνήθως τέτοιοι ερασιτεχνισμοί της τελευταίας στιγμής καταλήγουν σε άμεση ομολογία.
Εξακολουθώ και το πιστεύω αυτό. Μπορεί να τον παγίδευσαν. Ως κοινωνία οφείλουμε να ακούσουμε και τη δική του πλευρά και όχι να καταδικάζουμε τόσο εύκολα. Μην ξεχνάμε ότι ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας είναι αυτός.inb4 όχι λαϊκά δικαστήρια.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-06-21

19:53
Μια φορα να μην το παιξεις αντιδραση.ΜΙΑ ΡΕ ΑΚΙΚΕ!Αν τη σκότωσε θεωρώ ότι ισχύει αυτό που είπε ο Δίας. Εγώ διαφωνώ γιατί θεωρώ αδύνατον να σκηνοθέτησε όλο αυτό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Συνήθως τέτοιοι ερασιτεχνισμοί της τελευταίας στιγμής καταλήγουν σε άμεση ομολογία.
Εξακολουθώ και το πιστεύω αυτό. Μπορεί να τον παγίδευσαν. Ως κοινωνία οφείλουμε να ακούσουμε και τη δική του πλευρά και όχι να καταδικάζουμε τόσο εύκολα. Μην ξεχνάμε ότι ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας είναι αυτός.

Μην τον δικαιολογεις ειναι αισχρο.Ειναι απιστευτα υπουλος και επικινδυνος οπως φαινεται.Ψυχρος εκτελεστης.
Αν ηταν ατυχημα δεν θα δρουσε ετσι,μην λετε μαλάκιες.Ουτε καν στεναχωρημενος δεν ηταν.
Εκ των υστερων δικαιωνεσαι !!!!!!!Είμαι η μόνη που νιώθω οτι και ο σύζυγος παίζει να είναι μπλεγμένος.Δε ξέρω,δε θέλω να τον σταυρώσω το άνθρωπο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία αλλά κάτι δε μου κολλάει...

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.587 μηνύματα.

17-06-21

19:55
Άσχετα τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή η υπόθεση, από την πρώτη στιγμή που ενημέρωνε τους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το γκαράζ ήταν πολύ χαλαρός και ανύπαρκτα σημάδια επίθεσης στο σώμα του εκτός από ένα μικρό σημάδι στο μάτι του. Τόσο χαλαρός, ότι και καλά έκανε εργασίες στην αποθήκη και βγήκε να πει ένα γεια στα παιδιά με τις κάμερες.
Δεν ξέρω αλλά όταν χάνεις την οικογένειά σου με εγκληματικό τρόπο δεν έχεις τέτοια συμπεριφορά, όσο ψύχραιμος να είσαι. Τι πιστεύετε;

Guest 454371
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-06-21

19:55

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό ο 32χρονος πιλότος
Σοκάρουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκα Νερά
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-06-21

19:57
Ετσι..ακριβως αυτο συν ολα τα αλλα.Μα ειχανε επισημανει κιολας απο την αρχη οι αστυνομικοι οτι δεν ειχε σημαδια καν απο την ταινια,που θα επρτεπε να ειχε πολυ εντονα αν ηταν δεμενος με αυτην τοσες ωρες.Αυτο σημαινει οτι ηταν για λιγη ωρα με την ταινια.Άσχετα τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή η υπόθεση, από την πρώτη στιγμή που ενημέρωνε τους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το γκαράζ ήταν πολύ χαλαρός και ανύπαρκτα σημάδια επίθεσης στο σώμα του εκτός από ένα μικρό σημάδι στο μάτι του. Τόσο χαλαρός, ότι και καλά έκανε εργασίες στην αποθήκη και βγήκε να πει ένα γεια στα παιδιά με τις κάμερες.Δεν ξέρω αλλά όταν χάνεις την οικογένειά σου με εγκληματικό τρόπο δεν έχεις τέτοια συμπεριφορά, όσο ψύχραιμος να είσαι. Τι πιστεύετε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- J.Cameron
- Libertus
- AggelikiGr
- chester20080
- Luludaki
- fmarulezkd
- Advocatus diaboli
- jj!
- A350
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Debugging_Demon
- back2967
- touvlo
- American Economist
- Joji
- Wonderkid
- phleidhs
- charmander
- taketrance
- giannhs2001
- Scandal
- bibliofagos
- fourkaki
- rafaela11
- johnsala
- thequickbrownfox
- Hased Babis
- thenutritionist
- Memetchi
- Abiogenesis
- marww
- camil
- Ilma
- Helen06
- xristarac
- mel<3
- Δροσουλίτης
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- User2350
- Sosstoss
- snowy
- Στεφανος56
- sophiaa
- oups
- Satan Claus
- Mt73
- epan
- penelopenick
- Μαυρίκιος
- Αντικειμενικός
- Theodora03
- ana.roi
- Sevasti
- Jimmy20
- louminis
- constansn
- Ryuzaki
- globglogabgalab
- SlimShady
- GiorgosAsi
- Jocaste
- Johnny15
- Αλκης Κ.
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- sunsetpp
- idontknow1
- iminspain
- Unseen skygge
- TonyMontanaEse
- physicscrazy
- gwgw_5
- azula
- ΘανάσοςG4
- magosTorini
- 1011
- Τodoroki
- ag97
- Freya Goddes
- Thundergirl
- Έμμα
- Kassiopi
- New member
- efi25
- Athens2002
- Cookie_Monster
- Cortes
- Μιτοχονδριο
- grtt
- ρενακι 13
- Ace of Spades
- Idontknoww
- nicole1982
- Galaxiarch
- leo41
- fretoe
- calliope
- eukleidhs1821
- Unboxholics
- fockos
- Slytherin
- andrianatr
- nucomer
- Demlogic
- Earthquake
- Cupid
- pacheiko
- Insertcoin
- sweater weather
- Viedo
- T C
- Panagiotis849
- Nickx
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- imkindalost
- epote
- ΔημητραΚαρ20
- Maria1743
- orchidea
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.