Βρε σαμαελ ολα τα δαχτυλα ιδια ειναι; Αλλα ειναι μεγαλυτερα και αλλα μικροτερα ομως η ουσια και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Εφοσον η γυναικα ειναι υποδυεστερη αφου η εξουσια ειναι ο αντρας ολα τελειωνουν εδω.Καποιος θα φτασει μονο στα χαστουκια ή στην λεκτικη βια,το λιγοτερο..
που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ..αλλος στα απλα λογια και στο μοιρασμα ρολων που παλι δεν ειναι λιγο για την καθημερινη ζωη μιας γυναικας,διοτι οταν λες εγω θα φερνω τα λεφτα, εσυ στο σπιτι...καποια στιγμη θα την πεταξεις την μπηχτουλα σου εγω σε θρεφω υπακοη και σκασε.
Επομενο ειναι.
Και καποιοι φτανουν στο ξυλο και το εγκλημα.Οταν ομως μεγαλωνεις με αυτα τα προτυπα το παιδι σου δεν ξερεις σε ποιο σταδιο θα φτασει.
Και ειναι και θεμα ξεκαθαρης αδικιας και μη ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.Εχω νιωσει και συνεχεια νιωθω στο πετσι μου την υποτιμηση και εμμεση απο το ανδρικο φυλο,λογω φυλου.Κια ολες οι γυναικες ασχετα αν δε το αντιλαμβανονται.
Δες τις εκφρασεις μας.Το λεω πολλες φορες αλλα ειναι η στυγνη αληθεια.
Ο μαλακας αντρας ειναι γυναικουλα,η σωστη γυναικα αξια θαυμασμου ειναι το αντρακι,αυτη που εχει ΑΝΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,οχι σωματικα,αλλα και καλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.Οτι ελεγε και το αρθρο που ειχα βαλει πριν καποιες μερες.
Μην πουμε για την οδηγηση παρολο που ολα τα στατιστικα ασφαλιστικων εταιριων δειχνουν τη γυναικα πολυ πιο καλη οδηγο.Κια οταν λεμε καλη,δεν εννοουμε να τρεχει με 600 χιλιομετρα.
Δες επισης τις παλιες ελληνικες ταινιες.Σχεδον ολες ειναι ακρως φαλλοκραττικες και πατριαρχικες,και το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο,κοριτσια βεβαια βαραγαν στην ταινια,πραγματικα βριθει η ελληνικη τηλεοραση απο πατριαρχικες αποψεις.Ποια να πρωτοπαρεις και ποια να αφησεις!
Απο παντου βομβαρδιζομαστε με αυτες.
Και Καν δεν χρειαζεται να φτανουμε στον φονο.Ζουμε την ανισοτητα στο πετσι μας.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ.Οχι νομικη,Πραγματικη!