Σαφως και προκαλω κακο, αλλα οσο μπορω προσπαθω να το περιοριζω. Θα ηθελα πολυ να κοψω το κρεας ακριβως για αυτο το λογο αλλα δε ξερω αν θα μπορεσω χωρις αυτο γιατι εχω και προβλημα αναιμιας αλλα δε μου αρεσουν και τα περισσοτερα χορτοφαγικα πιατα με λαχανικα κτλ. Ολα τα ζωα τα αγαπαω, αλλα αγαπαω και τον εαυτο μου, ετσι ειναι η φυση δυστυχως ή ευτυχως. Επειδη τρωω αγελαδινο κρεας δε σημαινει οτι δεν αγαπαω την αγελαδα, ισα ισα νιωθω και ευγνωμοσυνη γιατι χαρις στο κρεας της μπορω και ζω. Σεβασμος στη φυση πανω απο ολα, και ειναι μερος της φυσης αυτο. Οσο για τα εντομα που ειπα οτι σκοτωνω, ειναι και θεμα επιβιωσης, δε μπορεις να ζεις σε ενα σπιτι γεματο κατσαριδες που κουβαλανε ενα σωρο αρρωστιες, ουτε και με κουνουπια που σε τσιμπανε και μπορει να συ προκαλεσουν προβληματα (ειχα 50 τσιμπηματα στο καθε ποδι προπερσι το καλοκαιρι και ειχα φρικαρει, αλλα ευτυχως δεν επαθα κατι). Τωρα το αν σκοτωσω καποιο εντομο καταλαθος τι να κανω αφου ειναι τοσο μικρα, ατυχημα ειναι, δε θα αισθανθω και ωραια.