Γενικά λοιπον, η αποψη σου ειναι πολλη αυστηρη και απολυτη Αιμιλια αυτο σου λεω.
Καταλαβαινω την αναγκη μας να ξεσπασουμε καπου, αλλα το σημειο αυτο ειναι καλο για να σου υπενθυμισω οτι εγω δεν διαμαρτυρηθηκα για το οτι λες οτι εισαι νοσηλευτρια, αλλος το εκανε. Εγω απλα ανεφερα τι συνεβη και ποιος ειπε τι στη φαση
Wow ! Somebody's cranky today ! Δεν ειπα ουτε υπονοησα στο παραμικρο οτι οι νοσηλευτριες ειναι αχρηστες. Ισα ισα ξερω καλα ποσο χρησιμες ειναι.Ουτε ειπα οτι δε ξερεις τιποτα, γιατι προφανως ξερεις. Σου διορθωσα καποια νουμερα και στοιχεια, και επειδη εχουν σημασια,
σε συμβουλεψα να μην εισαι πολυ απολυτη και αυστηρη γιατι δεν ειναι τοσο απλοικα τα πραματα στο θεμα. Θα μπορουσες αντι να αντιδρας επιθετικα, να πεις ενα ευχαριστω που ισως ακουσες και κατι που δεν ηξερες, ή θα μπορουσες ευγενικα να συνεχισεις να διαφωνεις.
Here's the deal :
αν μου εξηγησεις που ανακαλυψες επιθετικη ειρωνεια στην εκφραση μου αυτη, θα σου ζητησω συγνωμη δημοσια. 
Στη θεση σου αν ημουν, θα προσεχα να μην υπερβαλλω στα στοιχεια που παραθετω σε δημοσιο φορουμ που διαβαζει κοσμος και που δε ξερεις ποσοι θα τα παρουν για σωστα χωρις να το ψαξουν (μια και τα λεει καποιος σχετικος με το επαγγελμα κιολας), και να μην ξεσπαω σε αυτον που με διορθωσε, αντι για τον εαυτο μου. Και να σκεφτεις οτι το αστειακι το εκανα ακριβως για να μην ενοχληθεις που σε διορθωσα στα στοιχεια. Οκ αλλη φορα no pillows.
Σεβομαι την αποψη σου. Τη θεωρω απολυτη , με καποια λαθος στοιχεια, και γιαυτο επιπολαιη. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Προσπαθησε και συ να τη σεβαστεις αντι να μαλωνεις μαζι μου επειδη σε διορθωσα.
Παρεπιπτοντως, προσεξες οτι ποτε δεν δηλωσα με τι ασχολουμαι σαν επαγγελμα; Μπορει να ειμαι θυρωρος...μπορει να ειμαι γυναικολογος. Who cares.Σαμπως μπορει να το πιστοποιησει κανείς ; Σαμπως δεν υπαρχουν σχετικοι με ιατρικη (για καθε επαγγελμα, αλλα επειδη μιλαμε για ιατρικα τωρα) που λενε μπαρουφες ; Υπαρχουν.Οποτε τελικα σημασια εχει η σωστη πληροφορια.Κι ας ερχεται κι απο υδραυλικο.