meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Ούτε καν η άποψη του πατέρα δε θα' πρεπε να την ενδιαφέρει. Δικό της σώμα, δικιά της ζωή, δικιά της απόφαση. Η εγκυμοσύνη μόνο τη γυναίκα επηρεάζει άμεσα, οι άλλοι είναι επισκέπτες απλά.
λιγο υπερβολικη αποψη... οταν λες οτι εισαι ζευγαρι με καποιον δεν μπορεις να μην λαμβανεις υποψιν και τη δικη του γνωμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Οκ..εκεινη φέρει το παιδι αλλα δεν το εκανε μονη της...Βοηθησε και καποιος αλλος! Πρεπει να την ενδιαφερει! Η αποφαση για την εκτρωση πρεπει να γινει απο κοινου..Ούτε καν η άποψη του πατέρα δε θα' πρεπε να την ενδιαφέρει. Δικό της σώμα, δικιά της ζωή, δικιά της απόφαση. Η εγκυμοσύνη μόνο τη γυναίκα επηρεάζει άμεσα, οι άλλοι είναι επισκέπτες απλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

λιγο υπερβολικη αποψη... οταν λες οτι εισαι ζευγαρι με καποιον δεν μπορεις να μην λαμβανεις υποψιν και τη δικη του γνωμη![]()
Νταξ δε λέω να μην πει ο άλλος την άποψή του, αλλά προσωπικά αν έμενα έγκυος και αποφάσιζα ότι θα το κρατήσω, ή δε θα το κρατήσω, δε θα με ένοιαζε αν ο άλλος το θέλει ή οχι. Θα' πρεπε να είναι δίπλα μου σε όποια μου απόφαση- αυτή θεωρώ σωστή στάση του άντρα- αυτός στη τελική σε χωρίζει κι εσύ είσαι αυτή που μένει μόνη με τα τραύματα της έκτρωσης ή το παιδί στην αγκαλιά.
Ίσως πολύ ωμό ακούγεται, αλλά αυτά δε σηκώνουν επηρεασμούς, ή θες κάτι πραγματικά, ή δε το θες.
idk ίσως αλλάξω κάποτε άποψη whoknows
φρι-κη
Νεοφερμένο μέλος

αλλα ειμαι υπερ σε ορισμενες και ΠΟΛΥ σοβαρες περιπτώσεις. (βιασμο απο συγγενικο προσωπο-αιμομιξια, ναρκωμανεις και αλκοολικοι γονεις κ.α)
koukimanster
Εκκολαπτόμενο μέλος

[...] ΠΟΛΥ σοβαρες περιπτώσεις. (βιασμο απο συγγενικο προσωπο-αιμομιξια, ναρκωμανεις και αλκοολικοι γονεις κ.α)
Για βιασμό από μακρινό συγγενή/μη συγγενή, τι λες; Το κρατάει;
Επίσης συγγνώμη κιόλας αλλά όσοι άντρες είστε κατά, όταν μείνετε έγκυοι να το κρατήσετε.
Ε μα πια.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο ποτε γιναμε ολοι κριτες? Η κοπελα ειπε οτι ηταν 35 χρονων, εμεις ειμαστε 18-20 και μπορουμε να ξερουμε τι περασε? Δεν εχουμε ευθυνες, ειμαστε ξεγνοιαστοι, μπορουμε να γνωριζουμε τι πιεσεις δεχοταν? Ειμαι κι εγω κατα της εκτρωσης αλλα η γυναικα μπηκε εδω και εγραψε το προβλημα της αναζητωντας ανακουφιση. Το ειπε και η ιδια εξαλλου πως το εκανε με βαρια καρδια. Ειναι ωραιο να χυνουμε το φαρμακι μας σε περιπτωσεις που μονο ως τριτοι μπορουμε να αντιμετωπισουμε αλλα δεν ειναι και πρεπον αυτο.
Δε νομίζω ότι ούτε εγώ, ούτε ο notis_19 προσβάλαμε την κοπέλα. Φυσικά και η επιλογή είναι δική της. Από τη στιγμή που το γράφει σε ένα φόρουμ μεταξύ αγνώστων όμως θα ακούσει και διαφορετικές απόψεις από τη δική της και φυσικά μπορεί να τις αγνοήσει αν δεν της αρέσουν. Σαφώς και δεν ξέρουμε τι πέρασε όπως δεν ξέρουμε και τι περνά ο καθένας που καταθέτει κάτι εδώ. Η κριτική έγινε με αφορμή την ιστορία της βέβαια, αλλά ως προβληματισμός σε γενικά πλαίσια χωρίς να έχει στόχο προσωπικό.

ποτέ μου δεν θα το έκανα εστω και αν η γονείς μου ή καποιος θα μου ελεγε να το ρίξω ... ενα παιδί για εμενα ενα ειναι ενας σωτήρας ... για τους 2-4 που θα καταλάβουν
Ωστόσο μπορεί να ειναι μια κοπελα που να θέλει να μη ρίξει το παιδι εξαιτίας οικογεν. ή οικονομ. θεμάτων :/
λυπαμαι αυτους τους ανθρώπους ..
αλλα δεν λυπάμαι αυτους τους ανθρώπους που απο μονοι τους τα ρίχνουν !

koukimanster
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα δεν λυπάμαι αυτους τους ανθρώπους που απο μονοι τους τα ρίχνουν !![]()
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να λυπηθείς κανέναν, δε ζήτησε κανείς τον οίκτο σου ούτε τον χρειάζεται.
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και δεν ειπαμε οτι μια εγγυος μπορει να κανει εκτρωση οτι ωρα θελει, και τον 5 και τον 6 και τον 7 μηνα, επειδη ετσι της καπνισε και δεν γουσταρει να κανει παιδι. Η ελληνικη ρυθμιση ειναι απο τις καλλιτερες στο θεμα, μεχρι καποιο χρονικο διαστημα που δεν εχει αναπτυχθει πολυ το εμβρυο τις επιτρεπει γενικα ΠΑΝΤΑ με τη συνδρομη γιατρο σε αρτιως εξοπλισμενο ιατρειο, και μετα το διαστημα αυτο υπο καποιος προυποθεσεις πχ βιασμος/αιμομιξια/κληρονομικες ασθενειες/ κινδυνος ζωης της μητερας. Κραταει ισορροπιες νομιζω πολυ καλες γιατι και περιθωρια επιλογης αφηνει, αλλα και θετει και καποιες σοβαρες προυποθεσεις.
Οι υπολοιποι που θελουν απολυτοι και καθολικη απογορευση των εκτρωσεων γιατι κοπτονται τοσο. Οκ δικαιωμα του καθενος να εκφραζει τις αποψεις και δικαιωμα του να επιλεγει τι θελει να κανει, και αν ηταν σε αντιστοιχη θεση ισως να επελεγε κατι διαφορετικο. Δικαιωματα του ολα αυτα. Αλλα το να θελεις να επιβαλλεις τις θρησκοληπτες αντιληψεις στον καθενα για το τι θα κανει, να ρυθμιζει την συμπεριφορα του κατα τις δικες σου αντιληψεις, οχι. Εκτος και αν προσφερονται να τα μεγαλωσουν οι ιδιοι εμβρυα οταν γεννηθουν, συνιστα ολοτελα υποκρισια το να επιβαλλω σε μια γυναικατι θα πραξει.
Ειναι στην τελικη ζητημα επιλογης. Καθε γυναικα πρεπει να εχει την επιλογη και αφου τις εξηγουνται αναλυτικα οι επιπτωσεις των επιλογων να διαλεγει, οσο φυσικα ο χρονος της το επιτρεπει. Δεν μπορει να ειναι κανεις ουτε γενικα ''υπερ'' ουτε γενικα ''κατα'' της τεχνητης διακοπης της κυησης.
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαφώς και υπαρχουν γυναικες που ειναι ειτε υπέρ ειτε κατα της εκτρωσης και καλα κανουν. Ο καθενας ειναι υπεύθυνος για τις επιλογες του και γι αυτες κρίνεται. Υπαρχουν γυναικες που ειναι κατα της εκτρωσης και δεν θα έκαναν ποτε και σε καμια περιπτωση έκτρωση. Άκου ´δεν μπορει να ειναι κανεις ουτε γενικα υπέρ ουτε γενικα κατα...´
Ειμαι γενικα υπερ της εκτρωσης σημαινει οτι υποστηριζω τις εκτρωσεις. Αλλα το υποστηριζω τις εκτρωσεις, αλλο το υποστηριζω την ΕΠΙΛΟΓΗ της καθε γυναικας να μπορει να απαλλαγει απο μια ανεπιθυμιτη εγκυμοσυνη, υπο καποιες προυποθεσεις παντα οπως εγραψα.
Σε πιο απλα ελληνικα δεν μπορω να το διατυπωσω.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Ειμαι κατα γιατι το να κάνεις έκτρωση και ενα παιδί να χάνει την ζωή του ειναι για εμενα αμαρτία ..
ποτέ μου δεν θα το έκανα εστω και αν η γονείς μου ή καποιος θα μου ελεγε να το ρίξω ... ενα παιδί για εμενα ενα ειναι ενας σωτήρας ... για τους 2-4 που θα καταλάβουν
Ωστόσο μπορεί να ειναι μια κοπελα που να θέλει να μη ρίξει το παιδι εξαιτίας οικογεν. ή οικονομ. θεμάτων :/
λυπαμαι αυτους τους ανθρώπους ..
αλλα δεν λυπάμαι αυτους τους ανθρώπους που απο μονοι τους τα ρίχνουν !![]()
Εισαι 14 χρονων και στην αποφαση μιας γυναικας ή ενος ζευγαριου να ριξουν το παιδι παιζουν ρολο παραγοντες που σε αυτη την ηλικια δεν μπορεις να καταλαβεις.

Ακόμη, είμαι πραγματικά έκπληκτος πώς ένα θεοκρατικό κράτος όπως το δικό μας, έχει τόσο προοδευτικό νόμο περί των εκτρώσεων..
Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα αν κάτσει στραβή με προφυλακτικό και το ζευγάρι δεν είναι έτοιμο, ή είναι σε ακατάλληλη ηλικία, ή δε μπορεί να το μεγαλώσει σαφώς και είμαι υπέρ
φρι-κη
Νεοφερμένο μέλος

Για βιασμό από μακρινό συγγενή/μη συγγενή, τι λες; Το κρατάει;
Επίσης συγγνώμη κιόλας αλλά όσοι άντρες είστε κατά, όταν μείνετε έγκυοι να το κρατήσετε.
Ε μα πια.
εννοειται και γι αυτο απλα εφερα ενα πιο ακραιο παραδειγμα τς
Surt7
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ. : Α, και κάτι ακόμα, με πολλή αγάπη για όλους εσάς της εκκλησίας που είστε κατά της έκτρωσης, να θυμάστε η εγκυμοσύνη δεν έρχεται με τον κρίνο, συμβαίνουν και ατυχήματα!
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Κι εγώ δηλώνω "κατά".Πιστεύω ότι θα με έτρωγαν οι τύψεις αν έμπαινε στη διαδικασία να "σκοτώσω" ένα πλάσμα που μεγαλώνει μέσα μου.Αλλά αν μου συνέβαινε τώρα στα 18-19, ποιος ξέρει;Ίσως να το σκεφτόμουν σοβαρά!

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. : Α, και κάτι ακόμα, με πολλή αγάπη για όλους εσάς της εκκλησίας που είστε κατά της έκτρωσης, να θυμάστε η εγκυμοσύνη δεν έρχεται με τον κρίνο, συμβαίνουν και ατυχήματα!
Δεν συμβαινουν ατυχηματα αγαπητε. Αλλωστε οι καλοι χριστιανοι δεν κανουν σεξ πριν τον γαμο παρα μονο μετα και μονο με σκοπο την αναπαραγωγη. Για αυτες που δεν ακολουθουν τις συμβουλες των αγιων πατερων και ειναι αμαρτωλες κανοντας σεξ για ευχαριστηση (!!!!) πριν τον γαμο, εχει κλειστει πρωτο τραπεζι σητν κολαση οποτε η θανατωση ενος αγεννητου παιδιου δεν θα επιβαρυνει περαιτερω την θεση τους.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 219 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- johnsala
- Paragontas7000
- Μήτσος10
- despoina13
- iew
- American Economist
- A350
- charmander
- chester20080
- taketrance
- Unboxholics
- Scandal
- giannhs2001
- thenutritionist
- touvlo
- Chris1993
- Memetchi
- AggelikiGr
- DimitraA.
- camil
- rafaela11
- Kate1914
- Debugging_Demon
- Athens2002
- gegeorgiou90
- Joji
- Wilsongeo
- Jim4ever
- physicscrazy
- MarcoReus
- bibliofagos
- Libertus
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Corfu kitty
- louminis
- Giorgkalo
- Griff
- Maria23667
- Cupid
- lugar
- Alessandra Eliza
- User2350
- Satan Claus
- Mt73
- Freya Goddes
- epote
- globglogabgalab
- harry akritas
- Viedo
- fretoe
- Εχέμυθη
- SlimShady
- azula
- orchidea
- tsiobieman
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- iminspain
- gwgw_5
- don_vito
- Jocaste
- Dimitris2001
- kiyoshi
- nucomer
- hirasawayui
- Μαυρίκιος
- ag97
- Έμμα
- fmarulezkd
- Metalhead_4_life
- calliope
- 1011
- spring day
- Ariana2018
- Mary Jane
- fockos
- Αντικειμενικός
- Αλκης Κ.
- allall1
- Mhtrogoal
- Theophilus
- Ace of Spades
- pacheiko
- Vindemiatrix
- me lene
- Unseen skygge
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- Slytherin
- Maraki4you
- Anastasius4B
- Νηματολάγνος
- CiNeFiL
- Κλημεντίνη
- Ryuzaki
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- γιω99
- Serotonin
- Pipitsa
- NightOwl
- anathimatikos
- tslef8
- Rene2004
- Johnny15
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- uni77
- jimis2001
- Meow
- ΘανάσοςG4
- paaanos123
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.