Ανακεφαλέωση: παιδί με χωρίς αγάπη, παιδί χωρισμένων, βιασμού, με προβλήματα υγείας, ανήλικής μητέρας, χωρίς οριμότητα της μάνας, απο ατύχημα σε σχεση είναι μή κατακριτέο για έκτρωση;
δεν καταλαβένω, τα πιάσαμε όλα μαζι και μπερδέυτηκα( είμαι λίγο ξανθιά) τελικά αυτές οι ομάδες ανθρώπων δεν είαι κακό να κάνουν έκτρωση; άρα τι μένει για να γενηθεί ένα παιδι;
Κουε λυπάμε πολλύ για το περιστατικό που ανέφερες, λογικά ένοιωσες άσχημα με την διακοπή της κύησης και λογικά για το ότι "γιατί να μην ήταν υγιές και να το κρατούσα" έτσι; Μόνο μια ερώτηση, είσουν υπέρ η κατά της έκτρωσης πρίν το περιστατικό;
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το θέμα υγείας είναι κάτι εφυκτό και έυκολο να το καταφέρεις απλά η δική μου η γνώμη ήταν και είναι ότι αυτό το μωρό είναι μια ψυχή, είναι ένα σποράκι που μεγαλώνει μέσα μας, προσωπικά θα έκανα τα πάντα για να το κρατήσω στην ζωή, όχι για μένα άλλα για εκείνο, εγώ δεν μετριέμε μπροστά σε μια νέα ζωή, που θα με ξυπνάει τα βράδυα, που θα με αγγαλιάζει και απλά θα με λέει μαμα, άν ποτέ έκανα κάτι τέτοιο δεν ξέρω άν θα ήθελα να κάνω άλλο παιδί, θα ένοιωθα ένοχη και πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλο άλλα μόνο για μένα, για μια δέυτερη ευκερία που πήρα και εγώ κάποτε