Είχα καθυστέρηση.
Αν, λέω ΑΝ έμενα από μεγάλη ατυχία τώρα έγγυος (σπάει το προφυλακτικό πχ), πόσο είμαι σε θέση να απορρίψω ένα μωρό, ενώ θα 'μαι 26; Δεν είμαι 19, σε λίγα -όντως λίγα- χρόνια μπορεί να αποκτήσω όντως ένα επιθυμητό μωράκι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Και εγω που δεν το εχω στα αμεσα σχεδια μου, στην ηλικια που ειμαι και βασει με το πως ειναι διαμορφωμενη η ζωη μου, εννοειται πως θα το κρατουσα...
Στα 20 μου δεν επαιζε το αυτο, ουτε σε ποσοστο της ταξης του 1%

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ από την άλλη θα έλεγα ότι αυτό αφορά κατ'αρχήν την γυναίκα που θα περάσει την εγκυμοσύνη, δευτερευόντως τον άντρα, και η συμπεριφορά και των δύο εξαρτάται από τις εκάστοτε συνθήκες. Δεν νομίζω ότι μια απάντηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ είναι αρκετή.

Μα και βεβαια, το σε ποια φαση ζωης βρισκομαστε ειναι και ο πιο σημαντικος παραγοντας για μια αποφαση σαν και αυτη....
Και εγω που δεν το εχω στα αμεσα σχεδια μου, στην ηλικια που ειμαι και βασει με το πως ειναι διαμορφωμενη η ζωη μου, εννοειται πως θα το κρατουσα...
Στα 20 μου δεν επαιζε το αυτο, ουτε σε ποσοστο της ταξης του 1%![]()
Νομίζω ότι θα συμφωνήσω απόλυτα....!!!!

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχάς είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα!
Το να διακόψεις την κύηση είναι ό,τι πιο άσχημο έχω ακούσει στα 21 μου χρόνια!
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα...για φαντάσου να έχεις μια ζωούλα μέσα σου που να εξαρτάται απο εσένα και εσύ να την σκοτώσεις!
Στατιστικά οι περισσότερες γυναίκες που έκαναν έκτρωση κάτω απο τα 18 τους...αργότερα δεν μπορούσαν να κρατήσουν παιδί...δλδ κατά τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης τους απέβαλλαν!!!
Θα μου πεις...εξαρτάται από την κατάσταση! Η μόνη κατάσταση που θα μπορέσει να σε φτάσει σε αυτό το σημείο είναι η ανεπιθύμητη κύηση απο ΒΙΑΣΜΟ! Μόνο αυτό!
αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δε θέλεις δε μένεις έγκυος.Μόνο σε περίπτωση ατυχήματος το δικαιολογώ (σπάνιο)..αλλιώς το κρατάς το λούζεσαι ή γίνεσαι φονιάς.
Ναι..Έχεις δίκαιο Αριάδνη μου για την απάντηση της φίλης μας!
Και να σας πω και κάτι? Εμείς σαν γυναίκες δύσκολα κάνουμε τέτοια λάθη στην ζωή μας...αν το νοιώθουμε το κρατάμε αντιμετωπίζοντας όλες τις συνέπειες!!!

Εύχομαι να μην συμβεί ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο στην ζωή μας...Είναι κάτι που μένει πάντα στην ψυχή και δεν φεύγει ποτε!!!
Προσοχή λοιπόν σε όλες μας!!!
Nininaou
Διάσημο μέλος

Καταλαβαίνω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζει μονόδρομος. Όπως και να'χει, ό,τι και να μου συνέβαινε δεν θα μπορούσα να το κάνω...
αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

αρα νινα θα κρατουσες το μωρο αν(να χτυπησω ξυλο)εμενες εγκυος?ασχετα απο την ηλικια και τις αντιδρασεις των γονιων σου?
Κοίτα...στην φάση που είμαι τώρα σίγουρα θα το κρατούσα...εφόσον ξέρουν ότι έχω σχέση και το δέχονται, τότε είναι πιθανό ότι μπορεί να συμβεί και αυτο!
Η ηλικία δεν παίζει πολλές φορές ρόλο...νομίζω ότι θα έκανα τα πάντα και ΝΑΙ το λέω με σιγουριά θα το κρατούσα!
(Πάντα ήμουν αυτής της άποψης απο πολύ μικρή!!!)
Και τώρα που μιλάμε μάλλον είμαι έγκυος...

αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θα το έκανα ποτέ. Όχι, δεν είναι μεγάλα λόγια.Δεν θα σκότωνα ποτέ μια δικιά μου ζωή. Ακούγεται φρικτό, αποτρόπαιο...
Καταλαβαίνω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζει μονόδρομος. Όπως και να'χει, ό,τι και να μου συνέβαινε δεν θα μπορούσα να το κάνω...
Ένα μεγάλο μπράβο θα μου επιτρέψετε να πω στην μικρή μας φίλη η οποία είναι πολύ σοβαρή στις απόψεις της!!!
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σου κοπελάρα μου!!!

Nininaou
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 219 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- Μήτσος10
- despoina13
- iew
- American Economist
- A350
- charmander
- chester20080
- taketrance
- Unboxholics
- Scandal
- giannhs2001
- thenutritionist
- touvlo
- Chris1993
- Memetchi
- AggelikiGr
- DimitraA.
- camil
- rafaela11
- Kate1914
- Debugging_Demon
- Athens2002
- gegeorgiou90
- Joji
- Wilsongeo
- Jim4ever
- physicscrazy
- MarcoReus
- bibliofagos
- Libertus
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Corfu kitty
- Wonderkid
- louminis
- Giorgkalo
- Griff
- Maria23667
- Cupid
- lugar
- Alessandra Eliza
- User2350
- Satan Claus
- Mt73
- Freya Goddes
- epote
- globglogabgalab
- harry akritas
- Viedo
- fretoe
- Εχέμυθη
- SlimShady
- azula
- orchidea
- tsiobieman
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- iminspain
- gwgw_5
- don_vito
- Jocaste
- Dimitris2001
- kiyoshi
- nucomer
- hirasawayui
- Μαυρίκιος
- ag97
- Έμμα
- fmarulezkd
- Metalhead_4_life
- calliope
- 1011
- spring day
- Ariana2018
- Mary Jane
- fockos
- Αντικειμενικός
- Αλκης Κ.
- allall1
- Mhtrogoal
- Theophilus
- Ace of Spades
- pacheiko
- Vindemiatrix
- me lene
- Unseen skygge
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- Slytherin
- Maraki4you
- Anastasius4B
- Νηματολάγνος
- CiNeFiL
- Κλημεντίνη
- Ryuzaki
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- γιω99
- Serotonin
- Pipitsa
- NightOwl
- anathimatikos
- tslef8
- Rene2004
- Johnny15
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- uni77
- jimis2001
- Meow
- ΘανάσοςG4
- paaanos123
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.