Έλληνας σκότωσε γερμανό ελεγκτή τρένου

Φυσικά εγώ δε θα ήθελα να είναι Έλληνας, μη μας βγει η ρετσινιά.
Ναι αυτό περίμεναν για να μας βγεί η ρετσινιά. Μην ανησυχείς έξω ξέρουν πάρα πολύ καλά πως είμαστε η κωλοτρυπίδα του πλανήτη και βρωμοέθνος.

ξεκάθαρα pro-jewish και δεν το κρύβω εδω μέσα προς λύπη των μουσουλμανολάγνων
Δεν πάω κανέναν από τους δύο.
Οι πρώτοι έχουν κάνει αμέτρητη ζημιά στην Ευρώπη από τον 18ο αι και μετέπειτα βάζοντας τα ευρωπαϊκά κράτη να σκοτώνονται μεταξύ τους για να εξαρτηθούν πλήρως χρηματικοοικονομικα από εκείνους και κατ επέκταση στους "φίλους" μας απέναντι από τον Ατλαντικό. Οι δεύτεροι είναι κλασσικοί γνωστοί.

Basically οποίος είναι anti Christian είναι εναντίων μας. Και οι δύο που αναφέρεις μας μισούν. Τα θέατρα τους δεν τα μασάω. Η Ευρώπη έχασε την μπάλα όταν άφησε τους πρώτους να μεταφέρουν το κέντρο της παγκόσμιας δύναμης πιο δυτικά. Αλλά θέλαμε και πάθαμε, θυσιάσαμε το έθνος για τα φράγκα.

Δεν πάω κανέναν από τους δύο.
Οι πρώτοι έχουν κάνει αμέτρητη ζημιά στην Ευρώπη από τον 18ο αι και μετέπειτα βάζοντας τα ευρωπαϊκά κράτη να σκοτώνονται μεταξύ τους για να εξαρτηθούν πλήρως χρηματικοοικονομικα από εκείνους και κατ επέκταση στους "φίλους" μας απέναντι από τον Ατλαντικό. Οι δεύτεροι είναι κλασσικοί γνωστοί.

Basically οποίος είναι anti Christian είναι εναντίων μας. Και οι δύο που αναφέρεις μας μισούν. Τα θέατρα τους δεν τα μασάω. Η Ευρώπη έχασε την μπάλα όταν άφησε τους πρώτους να μεταφέρουν το κέντρο της παγκόσμιας δύναμης πιο δυτικά. Αλλά θέλαμε και πάθαμε, θυσιάσαμε το έθνος για τα φράγκα.
Οχι εγω τους παω στο Ισραηλ και τον Μπεντζαμιν γιατι κανουν την αγια δουλεια εκει κάτω.

Το τι κανει το διεθνες κεφάλαιο, δε συμφωνώ. Αλλά δε θα τα ριξω όλα επάνω σε μια φυλή (των εβραιων) επειδή το χρήμα δεν ξερει να κλείνει τα σαγονια του. Δηλαδη οταν με πηδάει ο Μασκ που ειναι νοτιοαφρικανος ειναι καλύτερα απο τον Εβραίο; Ή ο Έλληνας ολιγάρχης;

Ήδη το κάνεις σε άλλη περίπτωση παραπάνω λέγοντας «εξτρεμιστές» αυτούς που πολέμησαν για να μη συμβούν όλα αυτά σήμερα. Οι καλοί που νίκησαν τελικά τους εξτρεμιστές είναι αυτοί που σε έφεραν σε αυτά τα χάλια.
Oι Πολωνοί δεν είχαν κανένα business να πάθουν αυτά που παθανε. Λάθος target είχαν. Σαχλη εδαφοπολιτικη που έχασε το νόημα το ποιος είναι οσ πραγματικός εχθρός.

Τέτοιες μπούρδες έκαναν και οι Ευρωπαίοι στον μεσαίωνα και χάσαμε την μεγαλύτερη και λαμπρότερη αυτοκρατορία που πέρασε ποτέ (και κατ' επέκταση μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής ανάπτυξης). Τρωγομασταν μεταξύ μας και δεν προσέξαμε τον μεγαλύτερο εχθρό που μαγειρευε ολοκληρωτικό χιτ.
Τα ίδια κάνουμε και τώρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οχι εγω τους παω στο Ισραηλ και τον Μπεντζαμιν γιατι κανουν την αγια δουλεια εκει κάτω.

Το τι κανει το διεθνες κεφάλαιο, δε συμφωνώ. Αλλά δε θα τα ριξω όλα επάνω σε μια φυλή (των εβραιων) επειδή το χρήμα δεν ξερει να κλείνει τα σαγονια του. Δηλαδη οταν με πηδάει ο Μασκ που ειναι νοτιοαφρικανος ειναι καλύτερα απο τον Εβραίο; Ή ο Έλληνας ολιγάρχης;
Όχι, εν μέρη.
Βέβαια να πούμε ότι Εβραίοι αναγκάστηκαν τότε να ασχοληθούν με το χρήμα γιατί δεν είχαν καμία άλλη επιλογή να δραστηριοποιηθούν εξαιτίας της θρησκείας τους.
Το θέμα είναι Βαλ ότι όταν στα κάνει αυτά κάποιος που έχει 0% αγάπη για την Ευρώπη (γιατί μετά από τόσους αιώνες διωγμών δεν έχουν κανένα συναίσθημα για εμάς), και για γενικά το έθνος της Ευρώπης, του χριστιανισμού κτλ. Τότε θα υποφέρεις.
Ο Έλληνας ολιγαρχης παραμένει Έλληνας, το κεφάλαιο θα κινηθεί και στην Ελλάδα. Άσε που υπάρχει και μια πιθανότητα να αγαπάει και την χώρα του και να γίνει ευεργέτης.
Ο μη Έλληνας/Ευρωπαίος όμως όχι.

BASED

Grand DucheSS

BASED

Grand DucheSS
Όχι δεν είμαι, ίσα ίσα δεν συμφωνώ με ό,τι εκαναν καθόλου. Παρακμή του ευρωπαϊκού πικ.
Απλα η Ευρώπη κακώς και Τρωγομασταν μεταξύ μας, αν ήμασταν πιο ενωμένοι θα ήμασταν πολύ πολύ πολύ καλύτερα και εδαφικά και οικονομικα.
Καλώς ή κακώς χρειάζεται ένα κοινό να μας ενώνει και το οποίο εύκολο είναι μια κοινή θρησκεία.
Πέσαμε στην παγίδα και χάσαμε. Δεν έχουμε καμία δύναμη. Έξυπνα φέρθηκαν οι Κινέζοι. Εμείς όχι γιατί ήμασταν τόσο χαζοί που βάλαμε τα λεφτά και χαζοδιαφορες πάνω από την ψυχή της Ευρώπης, πως να το πω τώρα. Η Ελλάδα πχ ίσως ήταν η πιο ισχυρή Ευρωπαϊκή χώρα αν οι αγαπημένοι μας Ευρωπαίοι αντί να μας αποδυναμώσουν τον 14 και 15ο αι μέχρι μη γυρισμού (που εν τέλει έφαγαν και αυτοί *** από τον ίδιο εχθρό), να είχαμε συμμαχήσει και να αποτρέψουμε την αλλόθρησκη εισβολή.

Τελευταία επεξεργασία:
1000012915.png

This thread aged like Joe Biden. 🙂🙂

Τέτοιες μπούρδες έκαναν και οι Ευρωπαίοι στον μεσαίωνα και χάσαμε την μεγαλύτερη και λαμπρότερη αυτοκρατορία που πέρασε ποτέ (και κατ' επέκταση μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής ανάπτυξης). Τρωγομασταν μεταξύ μας και δεν προσέξαμε τον μεγαλύτερο εχθρό που μαγειρευε ολοκληρωτικό χιτ.
Τη Βυζαντινή εννοείς; Φτιάξε με...
Όχι, εν μέρη.
Βέβαια να πούμε ότι Εβραίοι αναγκάστηκαν τότε να ασχοληθούν με το χρήμα γιατί δεν είχαν καμία άλλη επιλογή να δραστηριοποιηθούν εξαιτίας της θρησκείας τους.
Το θέμα είναι Βαλ ότι όταν στα κάνει αυτά κάποιος που έχει 0% αγάπη για την Ευρώπη (γιατί μετά από τόσους αιώνες διωγμών δεν έχουν κανένα συναίσθημα για εμάς), και για γενικά το έθνος της Ευρώπης, του χριστιανισμού κτλ. Τότε θα υποφέρεις.
Ο Έλληνας ολιγαρχης παραμένει Έλληνας, το κεφάλαιο θα κινηθεί και στην Ελλάδα. Άσε που υπάρχει και μια πιθανότητα να αγαπάει και την χώρα του και να γίνει ευεργέτης.
Ο μη Έλληνας/Ευρωπαίος όμως όχι.
Ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε. Με βάση τα δημοκρατικα πρότυπα, ειμαι ακροδεξιός. Αλλά δε θα κατσω να βαλω εναν λαό συνολικά στη μέγγενη γιατι ετσι λένε οι θεωρίες συνομωσίας. Να ευσταθεί μια θεωρία, οπως ευσταθούν πάμπολλες συνομωσίες να πω ναι, μαζι σας. πχ Coudenhove Kallergi plan για πανευρώπη μεικτής φυλής (btw Έλληνας απόγονος του βυζαντινου Φωκά, τι πρέπει να πω γι αυτη τη ντροπή της φυλής, μπράβο; )

Εδω δεν το έκανα χτες σε συζητηση που ειχα εκτος στεκιου για τους Τούρκους. Καθησα και διαχωρισα την οργη μου γι αυτα που μας έχουν κανει ως κράτος και ναι δε θα ηθελα να υπάρχουν ως κράτος, θα ηθελα να ημασταν εμεις στην Ανατολία, από τον Δυτικο λευκό Τούρκο της Πόλης και της Σμύρνης που έρχεται καθε χρονο και σταυροκοπιεται κρυφά στη Μυτιλήνη. Το ιδιο ειναι η τουρκική ελιτ και ο τουρκικος στρατος και οι μογγολοι στα βαθη της ασίας με τους αδερφούς μας στα παράλια;

Και μαλιστα και στο παράδειγμά σου με τον Έλληνα ολιγάρχη ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λες, υπάρχει μια πιθανότητα να αγαπάει την χωρα του και να γινει ευεργέτης. Βεβαίως! Δεν ειναι ολο το χρήμα και το κεφάλαιο κακό. Είναι όπως το χρησιμοποιείς που το κάνει κακό, η πρόθεσή σου. Και πολύ σωστα μια πιθανοτητα ειναι. Οχι βεβαιότητα. Άρα και ο Έλληνας μπορεί να μου τη χώσει. Κοιτα λιγο τη ναυτιλία, δεν κινουνται ολα και στην Ελλάδα. Οι εφοπλιστές τον έχουν γραμμένο τον Μητσοτακη και το λενε ευθέως. Εχουν παρει τις σημαιες και εχουν παει αλλού. Τι να τον κανω τετοιο Έλληνα;

Τη Βυζαντινή εννοείς; Φτιάξε με...
Ναι. Ποια άλλη. Και μην ακούω για κάποιους που λένε ωωω δεν ήταν native η εξουσία μας εκεί. Μπούρδες. Υπήρχε ελληνόφωνη πλειοψηφία από την αρχαιότητα έως τον μεσαίωνα. Η κέντροασιατικη φυλή που εξαπλώθηκε εκεί δεν είναι τοπική. Όχι εμείς😂
Άρα και ο Έλληνας μπορεί να μου τη χώσει. Κοιτα λιγο τη ναυτιλία, δεν κινουνται ολα και στην Ελλάδα. Οι εφοπλιστές τον έχουν γραμμένο τον Μητσοτακη και το λενε ευθέως. Εχουν παρει τις σημαιες και εχουν παει αλλού. Τι να τον κανω τετοιο Έλληνα;
Καλύτερα να μου τα χώνει ο Ελληνας παρά να την τρωω από άλλον που θα έρθει να μου κάνει εγκατάσταση/εισβολή κτλ στην χώρα και όλος ο παρας θα φύγει εκτός.
Τις σημαίες τις πάνε αλλού γιατί η καλή μας κυβέρνηση τους έχει λιώσει στους φόρους σε σημείο που δεν τους συμφέρει να έχουν ελληνική.
Επίσης (γιατί δεν είναι και Άγιοι οι εφοπλισται) με το να έχουν ξένη σημαία δικαιολογούν και χαμηλότερες παροχές/αμοιβές...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

. Και πολύ σωστα μια πιθανοτητα ειναι. Οχι βεβαιότητα
Σίγουρα!

Ναι. Ποια άλλη.
Υπέροχο ποστ. Να είσθε καλά. Να σας έχει ο καλός Θεουλης ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!
Καλύτερα να μου τα χώνει ο Ελληνας παρά να την τρωω από άλλον που θα έρθει να μου κάνει εγκατάσταση/εισβολή κτλ στην χώρα και όλος ο παρας θα φύγει εκτός.
Καλύτερα να μη μου τη χώνει κανένας, αλλά I like the way you're thinkin.
Τις σημαίες τις πάνε αλλού γιατί η καλή μας κυβέρνηση τους έχει λιώσει στους φόρους σε σημείο που δεν τους συμφέρει να έχουν ελληνική.
Επίσης (γιατί δεν είναι και Άγιοι οι εφοπλισται) με το να έχουν ξένη σημαία δικαιολογούν και χαμηλότερες παροχές/αμοιβές...
Συμφωνώ απόλυτα για την προδοτική διακυβέρνηση της χώρας. Αλλά αμα εισαι πατριωτης κατσε και κανε τη θυσία στο χρήμα σου. Αφου δεν την κανουν, δεν ειναι πατριωτες, βάζουν το χρήμα πρώτα. Ας τον έριχναν τον Μητσοτακη να βαλουν επάνω καθαρη εθνικιστική κυβέρνηση και να την στηρίξουν ωστε να σταθεροποιηθεί έναντι του ξένου παράγοντα. Αλλα οχι, τον αφηνουν να μας γαμάει, παίρνουν τα λεφτα τους και φεύγουν. Φταινε και αυτοί.

Καλύτερα να μη μου τη χώνει κανένας, αλλά I like the way you're thinkin.
Από κάπου θα την φας είναι νόμος της φύσης ότι ο ισχυρότερος θα πατήσει πάνω στον λιγότερο ισχυρό. Το θέμα είναι τι σόι κουλτούρα και ήθος θα έχει αυτός ο ισχυρότερος και πως θα φερθεί στον πιο αδυναμο.
Υπέροχο ποστ. Να είσθε καλά. Να σας έχει ο καλός Θεουλης ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!
Ευχαριστώ. Επίσης.
Αλλα οχι, τον αφηνουν να μας γαμάει, παίρνουν τα λεφτα τους και φεύγουν. Φταινε και αυτοί.
Ε ναι σου λένε εγώ θα φτιάξω τον κακό χαμό που έχει γίνει εδώ πέρα; Καλά να είμαι και ας είμαι.
Ο Έλληνας/ιδα έχει χάσει την αγάπη προς τον ελληνισμό μετά το 1960 σε ανησυχητικό βαθμό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back