Έλληνας σκότωσε γερμανό ελεγκτή τρένου

Ναι υπάρχει αυτή η πληροφορία αλλά όχι επίσημα απ'τα γερμανικά μέσα. Ούτε το αντίθετο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το μόνο που έχουν πει είναι ότι είναι μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου.
Σιγουρα Συριος με επιχορηγηση της ΕΕ. Οι Ελληνες Ελληνες δεν εχουν λεφτα για Λουξεμβουργο.

Ναι υπάρχει αυτή η πληροφορία αλλά όχι επίσημα απ'τα γερμανικά μέσα. Ούτε το αντίθετο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το μόνο που έχουν πει είναι ότι είναι μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου.
Καλά, γιατί τόση σιγή ιχθύος ; Ποιό αφήγημα δε θέλουν να χαλάσει ;

Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να πω αν ήταν όντως Έλληνας ή Σύριος που απλά είχε Ελληνική υπηκοότητα. Μου κάνει εντύπωση όμως που τόσες ημέρες μετά ακόμα να μάθουμε το όνομα του δράστη.​
Το όνομα θα το μάθουμε, αν το μάθουμε, μετά το τέλος της δίκης και εφόσον κριθεί ένοχος. Στη Γερμανία η δημοσιογραφία λειτουργεί διαφορετικά. Αν δεν είναι βέβαιοι για την ενοχή, δεν εκθέτουν άνθρωπο.
Ας περιμένουμε λίγο. Τα δικαστήρια δεν αργούν.

Το όνομα θα το μάθουμε, αν το μάθουμε, μετά το τέλος της δίκης και εφόσον κριθεί ένοχος. Στη Γερμανία η δημοσιογραφία λειτουργεί διαφορετικά. Αν δεν είναι βέβαιοι για την ενοχή, δεν εκθέτουν άνθρωπο.
Ας περιμένουμε λίγο. Τα δικαστήρια δεν αργούν.
Δεν έχεις και άδικο. Οι Γερμανοί είναι τυπικοί μέχρι αηδίας. Όπως και με την υπόθεση της 16χρονης Λόρα που η Lufthansa δεν έδινε στοιχεία.

Και το Mustafa Aslan όπως και το ότι αυτός ήταν Θεσσαλονικιός (άρα Έλληνας) πρέπει να είναι υποθέσεις του καθενός που ξεκίνησαν από κάποιους και τα διέσπειραν οι υπόλοιποι οπότε έγιναν "νέα". Η Γερμανία προστατεύει τα προσωπικά δικαιώματα του δράστη.

Ειδικά αν ισχύει πως το Mustafa Aslan ξεκίνησε από το pronews.... Γνωστό φεϊκάδικο.

Το όνομα θα το μάθουμε, αν το μάθουμε, μετά το τέλος της δίκης και εφόσον κριθεί ένοχος.

Μετά το τέλος της δίκης θα έχει ξεχαστεί το θέμα πλήρως και κανένας δεν θα θυμάται το οτιδήποτε.

που η Lufthansa δεν έδινε στοιχεία
Υποχρωμένοι ήταν σε αυτή τη περίπτωση να μας τα δώσουν, απλά δεν μας πάνε ξέρεις και πολύ, ούτε μας έχουν σε εκτίμηση, οπότε τα έδωσαν βδομάδες μετά. Αν τα ζητούσαν οι ΗΠΑ να δεις σε πόσα λεπτά θα είχαν έτοιμη την λίστα.

Υποχρωμένοι ήταν σε αυτή τη περίπτωση να μας τα δώσουν, απλά δεν μας πάνε ξέρεις και πολύ, ούτε μας έχουν σε εκτίμηση, οπότε τα έδωσαν βδομάδες μετά. Αν τα ζητούσαν οι ΗΠΑ να δεις σε πόσα λεπτά θα είχαν έτοιμη την λίστα.

Επειδή έχω και είχα συναλλαγές με γερμανικές υπηρεσίες , μια χαρά απαντάνε πάντοτε στον προβλεπόμενο χρόνο , διότι είναι αναγκασμένοι από τον νόμο, τον οποίον εφαρμόζουν .

Αντιθέτως, τα ελληνικά υπουργεία, προξενεία είναι αυτά που δεν ενδιαφέρονται για το αίτημα σου , σου κλείνουν ή δεν απαντάνε στα τηλέφωνα και ψεύδονται επειδή βαριούνται να δουλέψουν και να εξυπηρετήσουν .

Οι Γερμανοί πάνε πολύ τους έλληνες -υπήρχε το 2011 όπου κάναν κάποια ΜΜΕ προπαγάνδα και υπήρξε ένα διάστημα αρνητικό κλίμα- και τους θεωρούνε πρότυπα επιτυχημένης μετανάστευσης.

μια χαρά απαντάνε πάντοτε στον προβλεπόμενο χρόνο
3 βδομάδες περίπου για εξαφάνιση ανήλικης, Γερμανίδας κιόλας, δε το λες και εύλογο χρονικό διάστημα. Άλλο οι δημόσιες υπηρεσίες γενικά, άλλο όσον αφορά πληροφόρηση και διακρατικές συμφωνίες. Πολλές φορές μας έχουν αφήσει ξεκρέμαστους.

3 βδομάδες περίπου για εξαφάνιση ανήλικης, Γερμανίδας κιόλας, δε το λες και εύλογο χρονικό διάστημα. Άλλο οι δημόσιες υπηρεσίες γενικά, άλλο όσον αφορά πληροφόρηση και διακρατικές συμφωνίες. Πολλές φορές μας έχουν αφήσει ξεκρέμαστους.

Η Lufthansa λέει ότι έλαβε το πρώτο αίτημα τέλη Γενάρη . Εξ άλλου, αν οι φωστήρες της ΕΛΑΣ Ήταν έστω και λίγο ικανοί, θα μπορούσαν άνετα να εντοπίσουν ποιος μπαίνει και βγαίνει από την χώρα και με ποιον. Η έστω να καλέσουν άμεσα την εταιρία αυτοπροσώπως. Δλδ έχεις υποψία ότι κινδυνεύει κάποιος άνθρωπος, και συ σαν αστυνομία στέλνεις μαιλ; Είσαι σοβαρός; Για αεροδρόμιο μιλάμε όχι για κάνα αχανές αιγαιο.

Επειδή είχα προσωπική εμπειρία με υπηρεσίες ελληνικές και γερμανικές , ξέρω ότι δεν υπάρχει επικοινωνία. Στέλνουν αίτημα οι Γερμανοί, και αντί να τακτοποιηθεί , στέκεται αναπάντητο επι βδομαδες σε κάποιο αρχείο. Σ ερώτηση στην ελληνική αρχή για το πού βρίσκεται το αίτημα η απάντηση ήταν « α εδώ είναι , απλά εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για την επεξεργασία του». Μην κουνάς το δαχτυλάκι σου να το στείλεις στην υπεύθυνη υπηρεσία , μην. Μη χαλάσει το νυχάκι σου.

Εξ άλλου, αν οι φωστήρες της ΕΛΑΣ Ήταν έστω και λίγο ικανοί, θα μπορούσαν άνετα να εντοπίσουν ποιος μπαίνει και βγαίνει από την χώρα και με ποιον
Καλά εδώ μας έλεγαν τις πρώτες μέρες ότι σχεδόν την έχουν βρει, από στιγμή σε στιγμή θα έχουμε νέα της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back