Αρχική Δημοσίευση από Demelene:
Αλλά εγώ ειλικρινά έχω πρόβλημα με τους εξείς!
1)Μηχανάκια που μη πω
2)Κάγκουρες που κάνουν σφήνες και ενοχλούν τους άλλους
2.5)Άτομα που οδηγούν μια βολίδα που δεν έχει ιδρώσει ούτε σταγόνα ο κώλος τους για να την αγοράσον και να την συντηρούν
3)Ταρίφες που πιστεύουν ότι ο άλλος θα σταματήσει
4)Ειλικρινά με τις γυναίκες όχι γιατί είναι αφηρημένες ή δεν οδηγούν καλά!?? Αλλά γιατί η αφηρημάδα τους είναι προιόν βλακείας (βάψιμο,μαλλιά,τακούνια) και γιατί δεν δίνουν ποτέ προτεραίοτητα και έχουν μεταφέρει το "να σας αποδείξω ότι μπορώ και εγώ" στο τιμόνι.
1. Τα μηχανάκια έχουν, συνήθως, την ίδια παιδεία με τους οδηγούς αυτοκινήτων: καμία. Πιστεύουν ότι θα χωθούν παντού και αδιαφορούν για την κίνηση των αυτοκινήτων [όπως αδιαφορούν και για το κράνος - και μετά ζητάνε και τα ρέστα γιατί χτύπησαν στο κεφάλι].
Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα μηχανάκια διατρέχουν πολλαπλάσιο κίνδυνο από μία ενδεχόμενη σύγκρουση σε σχέση με τα αυτοκίνητα.
Βέβαια και οι οδηγοί αυτοκινήτων θεωρούν ότι το μηχανάκι "κάπου θα χωθεί μωρέ, σιγάαα". Και δεν ελέγχουν πίσω τους πριν πχ ανοίξουν την πόρτα. Κι όταν έρθει και καρφωθεί μηχανάκι στην πόρτα που άνοιξαν απότομα [και ο οδηγός της μηχανής βρεθεί 50 μέτρα μπροστά με ανοιγμένο το κρανίο], "φταίνε τα κ*λόπαιδα με τα μηχανάκια"...
2. Δεν σε ενοχλούν δηλαδή κι οι 'συνετοί' οδηγοί που πάνε με 50 χλμ στην αριστερή-αριστερή λωρίδα και δεν κουνιούνται από εκεί για κανέναν; Μου'ρχεται να κατέβω κάτω και να τους σαπίσω στο ξύλο.
Κύριε, θέλω να τρέξω. Έχω κάποιον λόγο, είτε σοβαρό είτε ηλίθιο. Γιατί υποχρεούμαι να σε ακολουθήσω στα 50 σου χλμ/ώρα;
2.5 Δεν με απασχολεί. Δεν τα πήρε από εμένα τα λεφτά του, από το μπαμπά του τα πήρε.
Εκτός αν σε ενοχλεί λόγω ζήλιας: "γιατί αυτός κυκλοφορεί με κάμπριο κι εγώ όχι; το βρωμόπαιδο...".
3. Όντως, θεωρούν ότι επειδή είναι επαγγελματίες, οι δρόμοι τους ανήκουν.
4. Η βλακεία συναντάται συνήθως σε όλα τα είδη των οδηγών: και στις γυναίκες και στους άντρες. Κυρίως όμως στους παλιότερους [άνω των 60] οδηγούς. Και στους νεώτατους [γύρω στα 18 με 20].
Αρχική Δημοσίευση από Demelene:
Ηλίθιοι οδηγοί υπάρχουν άπειροι.Άνδρες και Γυναίκες. Αλλά στην νέα γενιά οι κοπέλες βγάζουν την επαναστατημένη καταπίεση τους!
Έχεις δει πιτσιρικά με Peugeot 106 turbo ή Fiat Seicento sporting να προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη συνοδηγό του; Μάλλον θα αλλάξεις γνώμη.
Εκτός αν σε ενοχλεί να σε προσπερνούν γυναίκες οδηγοί...