Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.
Και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου. Πφ.Τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτα που εχεις διαβασει ειναι αξιοπιστα και οχι μπουρδες;Τι σχεση εχει ο λιακομαλακας ,με τον χριστο;Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο μαλακολιακοπουλος ειναι αξιοπιστος και δεν λεει μαλακιες που τις επαναλάμβανεις;Εσυ οτι μαλακια δεις τις πιστευεις;
Εχουν λογικη αυτα που τοσες ωρες μας λες;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.284 μηνύματα.
Εξαιρετικα επιχειρηματα..τα αναμενομενα δηλαδη.Και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου. Πφ.
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.
Βρε χαμενο, εναν λογο σου ειπα του Χριστου και γκαριζες απο θυμο και οργη απεναντι μου, λες και θα σου δωσει λογαριασμο ο Θεος αν θελει να γεννησει θεους ή όχι. Πολυ εγωιστρια εισαι.Εξαιρετικα επιχειρηματα..τα αναμενομενα δηλαδη.![]()
Χαμένο;;;Βρε χαμενο, εναν λογο σου ειπα του Χριστου και γκαριζες απο θυμο και οργη απεναντι μου, λες και θα σου δωσει λογαριασμο ο Θεος αν θελει να γεννησει θεους ή όχι. Πολυ εγωιστρια εισαι.
Και μεις θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον με χίλια δυο κοσμητικά επίθετα, δεν το κάνουμε όμως.
Προσπαθούμε άλλοτε με αποδεκτό, περιφραστικό λόγο να δηλώσουμε την ενόχλησή μας ή την διαφωνία μας και άλλοτε να τον αγνοούμε.
Μάλλον αυτή είναι η διαφορά μας από το βόθρουμ (αν το λέω και σωστά επειδή ακόμα δεν ξέρω τι είναι).
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις δει τι βρισιές αμολάει πιο πάνω για μένα; Το χαμένο που είπα είναι χαϊδευτικο μπροστά σ αυτά που μου έχει πει. Ωστόσο, το διασκεδάζω.; -)Χαμένο;;;
Και μεις θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον με χίλια δυο κοσμητικά επίθετα, δεν το κάνουμε όμως.
Προσπαθούμε άλλοτε με αποδεκτό, περιφραστικό λόγο να δηλώσουμε την ενόχλησή μας ή την διαφωνία μας και άλλοτε να τον αγνοούμε.
Μάλλον αυτή είναι η διαφορά μας από το βόθρουμ (αν το λέω και σωστά επειδή ακόμα δεν ξέρω τι είναι).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool