Έρχεται η ώρα να πούμε ΟΧΙ στον Αντίχριστο;

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτα που εχεις διαβασει ειναι αξιοπιστα και οχι μπουρδες;Τι σχεση εχει ο λιακομαλακας ,με τον χριστο;Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο μαλακολιακοπουλος ειναι αξιοπιστος και δεν λεει μαλακιες που τις επαναλάμβανεις;Εσυ οτι μαλακια δεις τις πιστευεις;
Εχουν λογικη αυτα που τοσες ωρες μας λες;
Και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου. Πφ.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.284 μηνύματα.

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.
Εξαιρετικα επιχειρηματα..τα αναμενομενα δηλαδη. :thumbup:
Βρε χαμενο, εναν λογο σου ειπα του Χριστου και γκαριζες απο θυμο και οργη απεναντι μου, λες και θα σου δωσει λογαριασμο ο Θεος αν θελει να γεννησει θεους ή όχι. Πολυ εγωιστρια εισαι.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.021 μηνύματα.
Βρε χαμενο, εναν λογο σου ειπα του Χριστου και γκαριζες απο θυμο και οργη απεναντι μου, λες και θα σου δωσει λογαριασμο ο Θεος αν θελει να γεννησει θεους ή όχι. Πολυ εγωιστρια εισαι.
Χαμένο;;;
Και μεις θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον με χίλια δυο κοσμητικά επίθετα, δεν το κάνουμε όμως.
Προσπαθούμε άλλοτε με αποδεκτό, περιφραστικό λόγο να δηλώσουμε την ενόχλησή μας ή την διαφωνία μας και άλλοτε να τον αγνοούμε.
Μάλλον αυτή είναι η διαφορά μας από το βόθρουμ (αν το λέω και σωστά επειδή ακόμα δεν ξέρω τι είναι).

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαμένο;;;
Και μεις θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον με χίλια δυο κοσμητικά επίθετα, δεν το κάνουμε όμως.
Προσπαθούμε άλλοτε με αποδεκτό, περιφραστικό λόγο να δηλώσουμε την ενόχλησή μας ή την διαφωνία μας και άλλοτε να τον αγνοούμε.
Μάλλον αυτή είναι η διαφορά μας από το βόθρουμ (αν το λέω και σωστά επειδή ακόμα δεν ξέρω τι είναι).
Έχεις δει τι βρισιές αμολάει πιο πάνω για μένα; Το χαμένο που είπα είναι χαϊδευτικο μπροστά σ αυτά που μου έχει πει. Ωστόσο, το διασκεδάζω.; -)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια