Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.181 μηνύματα.

Εδώ πρέπει να είμαστε από θέμα youtube:
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 818 μηνύματα.

Μια χαρα παντως τα ονοματα και οι Σημαιες

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.111 μηνύματα.
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 818 μηνύματα.

Πραγματικα βαλαν παιδακια να κρατανε σημαιες μιας Ρωσικης τραπεζας ;;; Ελεος (τουλαχιστον αυτο ειδα)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι, εχει αρχισει.Σημερα ειναι;
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.044 μηνύματα.

Γιατί ειναι στα ρωσικα ; Πως θα τους καταλαβαινουν οι υπολοιποι συμμετεχοντες ;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.111 μηνύματα.

Σιγα που οι Ρωσοι δεν θα το ειχαν στα ρωσικα.Γιατί ειναι στα ρωσικα ; Πως θα τους καταλαβαινουν οι υπολοιποι συμμετεχοντες ;

Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος

Πωπω μακαρι να κερδισει η λευκορωσια ή το Καζακσταν, με τιποτα δεν θελω να κερδισει η ρωσια.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.044 μηνύματα.

ουτε υποτιτλους δεν εχει , μονο μια ινδη παρουσιαστρια που πεταει καμια αγγλικη φραση ανα 10 λεπταΣιγα που οι Ρωσοι δεν θα το ειχαν στα ρωσικα.![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.181 μηνύματα.

Ωραίο της Κίνας (επιτέλους ένα τραγούδι που να ακούγεται).
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα η Αιγυπτος, ωστοσο μεχρι τωρα δεν μου αρεσειΩραίο της Κίνας (επιτέλους ένα τραγούδι που να ακούγεται).

Scandal
Διαχειριστής

Μόνο εγώ όταν τελείωσε ο Κινέζος και έδινε τα χέρια του στον διάδρομο στο κοινό σκέφτηκα "Μην τον ακουμπάτε θα φέρει κανέναν νέο ιό!!!"; 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μωρ τι να σου αρεσει απο νιτερβιζιον ρωσιας;Το περιεργο θα ηταν να μας αρεσε//δεν το εχουν λεμε.Τωρα η Αιγυπτος, ωστοσο μεχρι τωρα δεν μου αρεσει![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οχι...εγω οταν τους βλεπω στο λουτρακι απομακρυνομαι λιγο..λιγο..τοσο..να...Μόνο εγώ όταν τελείωσε ο Κινέζος και έδινε τα χέρια του στον διάδρομο στο κοινό σκέφτηκα "Μην τον ακουμπάτε θα φέρει κανέναν νέο ιό!!!";![]()

ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.138 μηνύματα.

Έχω χάσει κάτι συγκλό; Έχω πέσει με τα μούτρα στο φούρνο και φτιάχνω σπιτικές πίτσες για να φάμε βλέποντας. 

Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι εχουνε βαλει και κατι AI χαρακτηρες και νομιζουν οτι αυτο ειναι εξελιξη. Ο μικρος Ιβαν μαλλον δεν ειχε τι να βαλειΜωρ τι να σου αρεσει απο νιτερβιζιον ρωσιας;Το περιεργο θα ηταν να μας αρεσε//δεν το εχουν λεμε.
Scandal
Διαχειριστής

Καλά το playback δίνει και παίρνει!
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.138 μηνύματα.

Καλέ τι κιτς είναι αυτό; Ούτε οι εθνικοί τελικοί άλλων χωρων δεν είναι έτσι 

Scandal
Διαχειριστής

Βραζιλία κιτσαριάαααααα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Searching
- charmander
- Scandal
- giannhs2001
- Drscientist
- jimis2001
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- taketrance
- Kate1914
- fockos
- alexis.patrinos
- bibliofagos
- Sosstoss
- Memetchi
- Dr. Gl. Luminous
- fortheloveofshizaya
- ROM32
- Libertus
- giorgos5002
- johnsala
- Ilma
- KostasPP
- Wonderkid
- Unboxholics
- BatGuin
- abyssiniancat
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.