Έρχεται η Intervision 2025 - η ρωσική εκδοχή της Eurovision

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.138 μηνύματα.
To'κλεισα εγώ. Τζάμπα το hype και οι πίτσες που σκοτώθηκα να φτιάξω. :P

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.181 μηνύματα.

Pyotr_Krasnov

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 818 μηνύματα.
Επειδη εχασα λιγο επειδη επρεπε να φυγω για λιγο, μου λεει καποιος τι εγινε ;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.181 μηνύματα.
Τι το θελες το ημιτασιόν αφάνα αγόρι μου, άσε το μαλάκι σου κάτω.
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-20 225157.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-20 225153.png

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.138 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Γιατί εγώ νόμιζα ότι συμμετείχαν και οι ΗΠΑ;
Τραγούδι των ΗΠΑ δεν θυμάμαι να άκουσα...

Βρήκα αυτό:
"Due to reasons beyond the control of the organizers and the U.S. delegation, caused by unprecedented political pressure from the Australian government, singer VASSY (a citizen of the United States and Australia) will be unable to perform in the Intervision final show," the statement reads.
It is reported that today, 20 September, the Australian government issued an official note to her.
The organizers expressed regret over the artist's inability to perform, while emphasizing that the United States remains a full participant in Intervision and will be represented on the international jury by the legendary vocalist of Deep Purple.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.614 μηνύματα.
Γιατί εγώ νόμιζα ότι συμμετείχαν και οι ΗΠΑ;
Τραγούδι των ΗΠΑ δεν θυμάμαι να άκουσα...

Βρήκα αυτό:

Τα έσπασαν λίγο τελευταία ΗΠΑ-Ρωσσία πολιτικά και έτσι την έκαναν διακριτικά οι ΗΠΑ. Κρίμα για την προετοιμασία της Vassy που πήγε τζάμπα.

Searching

Νεοφερμένο μέλος

Ο Searching αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Σιγά μη συμμετείχαν οι ΗΠΑ σε έκδοση της eurovision για το πρώην ανατολικό μπλόκο.Απλώς είναι τόσο μέτρια η συμμετοχή τους,που μέχρι πρότινος δεν την είχαν καν παρατηρήσει ,ή ακόμη χειρότερα,ήξεραν ότι συμμετείχαν και νομίζουν ότι είναι σπουδαίο πολιτικό μήνυμα αυτή η άρον άρον φυγή.Anyway,μέτριο το show,έχουν και καλύτερους τραγουδιστές,και πολύ πιο ποιοτικά τραγούδια οι χώρες αυτές.Ανατολική Eurovision ήταν και παραμένει.Τρανή απόδειξη•πάλι ένα emo boy ή τέλος πάντων τραγούδι κέρδισε,δηλαδή αυτό του Βιετνάμ,όπως και οι πρόσφατοι της eurovision.Κλαίω!Κάπου ώπα όμως.

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ήταν σαν μια Eurovision χαμηλότερου budget σε πολλά σημεία. Με εξαίρεση μόνο εκεί που παρουσιάσανε ορχήστρα.
Καμία σχέση με τον παλμό της Eurovision. Βγήκε ο νικητής και ήταν λες και κέρδισε κάποιος σε ένα πολυ υποδεέστερο show, κανένας παλμός. Ο τρόπος παρουσίασης των ψήφων φτωχός, και χωρίς συμμετοχή public voting.
Πως να τραβήξει και κόσμο όταν η παρουσίαση ήταν στα ρωσικά.

Όσο για τα τραγούδια, δεν ένιωσα τις χώρες τόσο ομοιογενείς όσο τις νιώθω στη Eurovision.

Τέλος είχε επιτηδευμένα στοιχεία, και μονο από το κοινό καταλάβαινες ποσο βαλτοί ήταν. :P

ultraviolence

Συντονιστής

Εγώ το σταμάτησα μετά από μια από τις κιτσαριές :P Υπομονή μέχρι τον Μάιο μπας και δούμε κάτι καλύτερο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια