Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αυτός με τη σωστή οικονομική διαχείριση μπορεί να δει και τα οικονομικά του καλύτερα....
ο άλλος όμως... θέλει πλαστικές και λοβοτομή για να μου "κάνει"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αν και δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα, στην προκειμένη περίπτωση, νομίζω ότι πρόκειται για την ιδανική περίπτωση.

Ψηφίζω : κανέναν από τους δύο. Θα προτιμήσω την 3η επιλογή του μεσαίου οικονομικά και εμφανισιακά άντρα, ο οποίος δεν θα πεινάει αλλά ούτε και θα σκορπάει τα ευρώ του, που θα με αγαπάει αλλά δεν θα είναι και μαλ....ας από τον πολύ του έρωτα, θα με προσέχει σαν τα μάτια του, αλλά θα με αφήνει να κάνω και τις λάθος επιλογές μου κ.λ.π.
Αν και δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα, στην προκειμένη περίπτωση, νομίζω ότι πρόκειται για την ιδανική περίπτωση.

ps. αν και με την καρδούλα δύσκολα τα βγάζεις πέρα...
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes :![]()
![]()
ps. αν και με την καρδούλα δύσκολα τα βγάζεις πέρα...
Δυστυχώς...... (κλαψ-κλαψ)

trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

Από την άλλη, τι να τα κάνεις τα πολλά τα money αν ο αλλός δεν σε αγαπά και δεν σε υπολογίζει? :thumbsdown:
Η μέση οδός είναι επομένως η καλύτερη...και ναι δεν λέω με την καρδούλα δύσκολα τα βγάζεις πέρα, αλλά μόνο για τον πρώτο καιρό, με τον χρόνο δουλεύει καλώς ή κακώς και η λογική

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μην το ψαχνετε, οι γαμοι απο ερωτα δεν κρατανε... οι γαμοι απο προξενιο κρατουσαν, ενας γνωστος του πατερα μου παντρεφτικε μια σερβα για μπορεσει η σερβα να μηνει στην χωρα μας και τωρα ειναι τρις ευτιχισμενοι και περιμενουν παιδι. Δεν ειναι παντα το καλυτερο πραγμα ο ερωτας...
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν και μάλλον το ερώτημα δεν με αφορά ιδιαίτερα, γιατί σε λίγα χρόνια θα είμαι ζαμπλουτη και τρελα επιτυχημένη!!!!

:withstupid:
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nv :Μάλλον θα διάλεγα τον μπατίρι έρωτα... Αρκεί να μην ηταν τεμπέλης και να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο! Γιατί τι να τον κάνεις τον πλούσιο??Αν φαληρίσει δεν θα ξέρεις από που να φύγεις!!!!
Αν και μάλλον το ερώτημα δεν με αφορά ιδιαίτερα, γιατί σε λίγα χρόνια θα είμαι ζαμπλουτη και τρελα επιτυχημένη!!!!![]()
![]()
![]()
:withstupid:
Αν είναι έτσι να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα βρε!.... έτσι γιατί σε συμπάθησα...

kleftra
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Έρωτας και πάλι έρωτας.Με την προοπτική βέβαια ότι η μπατορόφατσα όπως την λες δεν είναι ένας άκόμη αιώνια άνεργος που του φταίει η κοινωνία για την τεμπελιά του,αλλά ένα παιδί με στόχους κι όνειρα που εργάζεται γι αυτά έστω κι αν δεν έχει καταφέρει να "πιάσει την καλή".Και φυσικά να με αγαπά και να με προσέχει και να προσπαθεί να με κάνει όσο πιο ευτυχισμένη γίνεται.Αν ισχύουν όλα αυτά τότε ναι.
Και έχει γαλάζια μάτια, θεληματικό πηγουνι και άρρωστη γιαγια!!!

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead :Ο ενοχλητικός τύπος με τα κουμπάκια τι είναι;![]()
Αυτός που δεν θέλει να πει την γνώμη του για το poll αλλα θέλει να πατήσει ένα κουμπάκι του poll αλλιώς θα σκάσει. Απο ότι βλέπεις είναι 2 οι ενοχλητικοί είναι κάτι σαν το Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou :Συμφωνώ με crazyhelen...oσό κυνικό κι αν ακούγεται δεν αρκεί να είναι καλό παιδί ο άλλος και να με αγαπά...τουλάχιστον για να αποφασίσω να προχωρήσω την σχέση αυτή σε ένα άλλο επίπεδο :/
Από την άλλη, τι να τα κάνεις τα πολλά τα money αν ο αλλός δεν σε αγαπά και δεν σε υπολογίζει? :thumbsdown:
Η μέση οδός είναι επομένως η καλύτερη...και ναι δεν λέω με την καρδούλα δύσκολα τα βγάζεις πέρα, αλλά μόνο για τον πρώτο καιρό, με τον χρόνο δουλεύει καλώς ή κακώς και η λογική![]()
κι εγώ μαζί σου

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.