Αρχική Δημοσίευση από nikita13:
Εμένα προσωπικά μου έχει συμβει..Ίσως επειδή ήταν τόσο άσχημες στιγμές να μην ήθελα να της θυμάμαι..
Κατι τετοιο εγινε και μενα πιθανοτατα...
Σε θαυμάζω προσωπικά για τον τρόπο που το χειρίστηκες και για την αξιοπρέπεια που έδειξες..Ίσως καλό θα ήταν να μιλήσεις όμως έστω και λίγο για να της δώσεις πράγματα να σκεφτεί..Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα την σχέση σας..Πάντως είσαι άνθρωπος που εκτίμησε τα όσα έκανε και σεβαστηκες την επίλογή της..Μπράβο σου..
Λιγο πολυ, μιλησα μαζι της, αλλα ξερεις τι;
Δεν της ειπα ποτε π.χ. "Γιατι ρε συ..." και οτιδηποτε μετα.Οπως π.χ."Γιαιτ να χωρισουμε, επιδη ειναι δυσκολες οι συνθηκες;Εγω που εφταιξα;"
Η οτιδηποτε τετοιο.
Προτιμησα να μην πω τιποτα και απλως να της δωσω θαρρος για τις δυσκολες προσωπικες τις στιγμες και να παραμερισω τοσο το ποσο εξακολουθουσα να την αγαπω, οσο και το οτι δεν αξιζει για μια δυσκολια να διαλυσουμε την σχεση.
Ολα αυτα και αλλα τοσα, θα μπορουσα να τα πω, ομως δεν ηθελα να την πιεσω...
Ηθελα περισσοτερο να την ηρεμησω για οτι περνουσε (και μαλιστα σε μια απιστευτα ασχημη περιοδο για εμενα και την οικογενεια μου), παρα να της θεσω κι αλλα ερωτηματα.
Κι ας ηξερα οτι με αυτη την επιλογη μου, αργοτερα ολα αυτα τα αναπαντητα ερωτηματα θα με ετρωγαν μεσα μου.
Αλλα λιγη σημασια εχει...
Γιατι οταν αγαπας καποιον περισσοτερο και απο την ιδια σου την ζωη, σε ενδιαφερει ακομα κι εκεινη την στιγμη, να τον δεις να ανακουφιζεται λιγο, και παραμεριζεις "εσενα" και οτι ενδεχομενως μπορει να σε πληγωσει.
Εγω τουλαχιστον ετσι κανω.
Θα μπορουσα να της ειχα πει πολλα και ισως να αλλαξω την αποφαση της (μιας και δεν ηταν σιγουρη), ομως ετσι θα ηταν σαν να της εβαζα εμποδιο μπροστα σε ενα μονοπατι που ειχε διαλεξει και ειχε κρινει οτι επρεπε να παρει.
P.S.-Συμφωνω απολυτα με το τελευταιο σου ποστ nikita.
Kαι για την ιστορια,ποτε μα ποτε οσες ευκαιριες κι αν ειχα, δεν ειχα κανει με αλλη οσο ημουν εξωτερικο.
Και μαλιστα πολλοι φιλοι με δουλευαν και μου ελεγαν "ρε συ μια χαρα κοπελες σε θελουν κανε κατι!Και ποιος θα το μαθει;"
Και τους απανταγα παντα :"ΕΓΩ!"
Απλως,δεν υπηρχε λογος να κανω κατι με καποια αλλη.
Ειναι ανουσιο οταν αγαπας καποιον και απαραδεκτο για εμενα.