Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Και ήταν ένα πορτοφόλι τόσο όμορφο...

Το θέμα μου είναι ότι μέσα στο πορτοφόλι ήταν και η ταυτότητά μου την οποία πρέπει να δηλώσω στην αστυνομία και να βγάλω άλλη.
Ξέρω σίγουρα ότι χρειάζεται ένα πιστοποιητικό γέννησης και φωτογραφία... Άλλα υπάρχει κανένα ακόμη έγγραφο που θα χρειαστώ για να ξαναβγάλω την ταυτότητά μου??

Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, το θέμα επείγει κάπως....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αυτή τη στιγμή μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο καθένας και να βρεθείς μπλεγμένη.
Κατά δεύτερον ΟΛΑ τα αστυνομικά τμήματα έχουν ένα χαρτί που αναφέρει τι δικαιολογητικά χρειάζονται.
Ή μπορείς να ψάξεις στο site της Αστυνομίας
https://www.astinomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang=
(google search "Eλληνική αστυνομία" είναι πρώτο αποτέλεσμα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Heptamer
Δραστήριο μέλος

Και να τη χασεις,θα ειναι μονο μια φωτοτυπια....
Στις πλειστες των περιπτωσεων δε θα εχεις προβλημα αποδοχης..
Αν ποτε χρειαστεις την αυθεντικη,την παιρνεις μαζι σου,κανεις τη δουλεια σου και την αφηνεις παλι σπιτι.
Σε περιπτωση ελεγχου απο την αστυνομια,δειχνεις τη φωτοτυπια.
fockos
Επιφανές μέλος

ΑΧ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ![]()
Καλέ μην κλαις γιατί στενοχωριέμαι. Δεν εγινε και τίποτα θα βγάλεις άλλη (άλλη φορά θα είσαι πιο προσεκτική).
Πάντως γενικά είσαι ανήλικη οπότε δε μπορεί να κάνει κάποιος πολλά πράγματα με την ταυτότητα σου.
φαντάζομαι ότι έχεις ηδη πάει στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει απώλεια ταυτοτητας
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

αύριο στις 8-9 , πάρε τηλ. το 100 και ζήτα το τηλ. του Α.Τ. του δήμου σου
πάρε το Α.Τ. του δήμου σου και ζήτα το τηλ. του τμήματος έκδοσης ταυτότητας
πάρε το τηλ. του τμήματος έκδοσης ταυτότητας και ζήτα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για (ατένσιον χίαρ) έκδοση νέας ταυτότητας λόγω απώλειας ή λόγω κλοπής
ποια η διαφορά ;
και στις 2 περιπτώσεις θα πληρώσεις αλλά :
αν την έχασες , είσαι ανεύθυνο ον και επιβαρύνεις με την ανευθυνότητα σου το κράτος και άρα πρέπει να έχεις βγάλει παράβολο από την εφορία , αν θυμάμαι καλά 8-9 ευρώ (σαν την ώρα που λέω να πάρεις τηλ. - τυχαίο ; δεν νομίζω)
αν δεν την έχασες , δεν αρκεί να πεις ότι στην κλέψανε , καθότι μπορεί απλά να είσαι ένας τσιφούτης που δεν θέλει να πληρώσει το παράβολο , οπότε πρέπει να έχεις πάει στην αστυνομία και να έχεις δηλώσει κλοπή αλλά ακόμα και έτσι μπορεί να είπες ψέμματα . Οπότε πρέπει να έχεις κάνει και μια μήνυση κατά αγνώστων και μάντεψε : αυτό σημαίνει να πληρώσεις , νομίζω κάνα 10ευρώ (στο Α.Τ. του δήμου που σε κλέψανε)
οπότε πηγαίνοντας στο Α.Τ. (αστυνομικό τμήμα) , ή θα έχεις μαζί παράβολο ή αντίγραφο της μήνυσης
αν κλέψανε όλη την παρέα σου , συμφέρει η μήνυση , καθότι μία καλύπτει όλους αν όχι , συμφέρει το παράβολο και ας σε κλέψανε
επειδή σε κλέψανε , δεν είναι ανάγκη να κλέψεις και εσύ το κράτος , ξέρεις πόσο κοστίζει το πλαστικοποιημένο χαρτάκι ;
εξάλλου δεν θα χρεωθείς και πολύ γενικά , αντε κάνα 10-14 ευρώ για φώτος ειδικές για ταυτότητα , που ξέρεις πόσο κοστίζουν στα φωτογραφεία να τις βγάλουν ;
συμπέρασμα : μην αφήνετε να σας κλέβουν , έχει συνέπειες και στο καινούργιο πορτοφόλι σας
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις σας!!

Heptamer
Δραστήριο μέλος

Δε χρειαζεται να αγχώνεσαι!Όπως όλοι καταλάβατε προφανώς αγχώθηκα κάπως για αυτό το θέμα...
Σας ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις σας!!![]()
Ειναι μονο paper!

Βγαινει πάλι.
Απλα,για να μειωσεις στο ελαχιστο την κατάχρηση του εγγραφου αυτου απο τριτους,φροντισε να εξασφαλιστεις - ειτε απεναντι στο νομο,ειτε / και απεναντι στο ληστή..
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πρόσεχε να σου γράψουν σωστά τα στοιχεία, εμένα ο βλάκας είχε γράψει αντί για το δικό μου ονοματεπώνυμο αυτό της μάρτυρος και έγινα ρόμπα όταν πήγα να κάνω ανάληψη.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

είχα συγχιστεί ιδιαιτέρως μέχρι που είδα την θετική πλευρά : παριστάνω τον λεφτά και με την βούλα

π.σ. α! και επειδή σε κόβω να την πατήσεις

οι μάρτυρες πρέπει να έχουν μαζί την ταυτότητα τους
(εγώ πήγα με αυτόν που μας κλέψανε και πρότεινα να κάνουμε τον μάρτυρα ο ένας στον άλλον με τις εκ των υστέρων ταυτότητες μας αλλά η ιδέα δεν ενθουσίασε το Όργανο)
π.σ. τι διάολο , από τότε που έβαλα αυτό το άβαταρ , ποστάρω ακριβώς σαν την doo , πάω γρήγορα να κλέψω το άβαταρ του ρεμπ
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Μάρτυρες χρειάζεσαι, 1 ή 2, δε θυμάμαι.
Πρόσεχε να σου γράψουν σωστά τα στοιχεία, εμένα ο βλάκας είχε γράψει αντί για το δικό μου ονοματεπώνυμο αυτό της μάρτυρος και έγινα ρόμπα όταν πήγα να κάνω ανάληψη.
Ένα μάρτυρα χρειάστηκα τελικά..

Όλα οκ, έβγαλα σήμερα καινούρια και είμαστε εντάξει...
Αλλά τι ήταν αυτό που γινόταν εκεί μέσα.. Μόνο μία κυρία δούλευε, όλοι οι υπόλοιποι καθόντουσαν στην ...γραμματεία και έπιναν καφέ!!!

Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Live your myth in Greek ΔημόσιοΑλλά τι ήταν αυτό που γινόταν εκεί μέσα.. Μόνο μία κυρία δούλευε, όλοι οι υπόλοιποι καθόντουσαν στην ...γραμματεία και έπιναν καφέ!!!![]()

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 712911
Επισκέπτης

δεν μας ειχαν πει κατι απ'το σχολειο και το εμαθα απ'τους φιλους μου. νομιζα οτι χρειαζοταν μονο η καρτελα πανελληνιων....>< συγνωμηΤ___Τ
Μην αγχώνεσαι γιατί ίσως να μην υπάρχει λόγος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας χρειάζεται μόνο το Δελτίο Εξεταζόμενου.

Guest 712911
Επισκέπτης

Ωχ! σε ευχαριστω παρα πολυ>< δεν το ειχα δει!! αλλα οκ αν δεν την βρω και αυριο θα παω να βγαλω καινουρια ετσι κι αλλιως... ευχαριστω!!!
Παρακαλώ!

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.