Έκανε καμία ΒΟΤΟΧ? Και αν ναι τι παρενεργειες είχε??
Σκέφτομαι να κάνω απλά ήθελα να ξέρω και τι πιθανότητες έχει να πάει κάτι στραβά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

2)Παράλυση σε κάποιους μύες του προσώπου.
Νομίζω έχεις καμιά δεκαπενταριά χρονάκια να το σκεφτείς ακόμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και δεν σου κανω πλακα.Ειχα διαβασει σε επιστημονικο εντυπο οτι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο οσων ξεκινησαν τετοια θεραπεια εθιστηκαν σε αυτην.Οχι οτι σε εθιζει η ουσια.
Η ολη διαδικασια-αμεσα αποτελεσματα το κανουν αυτο.

Niyia
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εχω μία ρυτίδα στο μέτωπο (αλήθεια λέω

Εννοείς ότι μου αρέσει το αποτέλεσμα και μετά δε θέλω να το σταματήσω?
Aκριβως.
Και ειναι και αυτο που λεει η Kajira.
Οι ενεσεις BOTOX εχουν αμεσο αποτελεσμα, αλλα δεν ειναι μονιμο.Δεν θα χαθει και σε ενα μηνα αλλα σιγουρα δεν ειναι μονιμο.
Οποτε εσυ (ο καθενας) το αποκτας σαν ευκολη λυση και το επεναλαμβανεις με την πρωτη ευκαιρια.
Βλεποντας κιολας οτι οι μεγαλες ρυτιδες εξαφανιονται, μετα μπαινεις σε μια λουμπα και την παραμικρη ρυτιδα την βλεπεις φαραγγι.
Δεν το κατηγορω σαν μεθοδο απλως θελει προσοχη να μην σου φαει ολα τα χρηματα και να μην σε βαλει στο λουκι να τρεχεις για το παραμικρο εκει.
Και η ηλικια δεν ειναι standar Niyia.Θεωρητικα ειναι νωρις,αλλα δεν υπαρχει "στανταρ" ηλικια σε τετοια πραγματα.

Τι εννοείς νωρίς?Συγνώμη... δεν είναι πολύ νωρίς να κάνει κάποιος botox σε αυτή την ηλικία?![]()
Εμένα οι ρυτίδες μου αρχίζουν να φαίνονται επικίνδυνα! Τι πρέπει να περιμένω? Να γίνω χάλια? Τότε θα είναι αργά αγάπη μου...
Niyia
Διάσημο μέλος

Aκριβως.
Και ειναι και αυτο που λεει η Kajira.
Οι ενεσεις BOTOX εχουν αμεσο αποτελεσμα, αλλα δεν ειναι μονιμο.Δεν θα χαθει και σε ενα μηνα αλλα σιγουρα δεν ειναι μονιμο.
Οποτε εσυ (ο καθενας) το αποκτας σαν ευκολη λυση και το επεναλαμβανεις με την πρωτη ευκαιρια.
Βλεποντας κιολας οτι οι μεγαλες ρυτιδες εξαφανιονται, μετα μπαινεις σε μια λουμπα και την παραμικρη ρυτιδα την βλεπεις φαραγγι.
Δεν το κατηγορω σαν μεθοδο απλως θελει προσοχη να μην σου φαει ολα τα χρηματα και να μην σε βαλει στο λουκι να τρεχεις για το παραμικρο εκει.
Και η ηλικια δεν ειναι standar Niyia.Θεωρητικα ειναι νωρις,αλλα δεν υπαρχει "στανταρ" ηλικια σε τετοια πραγματα.
Όπως ,μπαίνουμε και στη λούμπα του κομμωτηρίου που πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα και του γυμναστηρίου και του μανικιούρ κτλ κτλ...
Είπες κάτι για λούμπα...???

Niyia
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Lifting![]()
ΛΟΛΛΛΛΛΛΛΛ

θα πάω στον Φουστάνο (αν ζει τότε) να με κάνει σαν τον Ψινάκη

μα... αν ξεκινήσω από τα 30, στα 40, 50 κτλ, τι θα κάνω???![]()
Αυτο δεν ειναι απολυτο.
Εαν ο οργανισμος σου εχει την ταση να κανει πολλες ρυτιδες, τοτε δεν θα μεινεις στο αμεσο αποτελεσμα των BOTOX.Θα κοιταξεις να το φροντιζεις περισσοτερο.
Δηλαδη απο την στιγμη που το δερμα σου ειναι πιο επιρεπες στα σημαδια γηρανσης/κουρασης τοτε θα αναγκαστεις να το φροντιζεις περισσοτερο.(ενυδατικες κρεμες,κρεμες "λιφτινγκ", μασαζ προσωπου κτλ κτλ.)
Δεν μιλαω για νυστερι.Οχι γιατι το καταδικαζω, αλλα γιατι ειναι για πιο σοβαρα θεματα.
Παντως το BOTOX σαν θεραπεια δεν ειναι τιποτα το τρομερο.
Η ενεση ειναι πολυ ψιλη και τσουζει μονο λιγο οταν σου "γεμιζει" την ρυτιδα.
Niyia
Διάσημο μέλος

απλά εγώ φοβάμαι, ίσως να προτιμήσω τις ρυτίδες από τις ενέσεις

ok... μπορεί, δε ξέρω
απλά εγώ φοβάμαι, ίσως να προτιμήσω τις ρυτίδες από τις ενέσεις![]()
Δεν ειναι ρυτιδες...
Ειναι "εμπειριες ζωης".

Προσωπικα παντως μπορω να πω οτι υπαρχουν μερικες ρυτιδες οι οποιες (λιγο πολυ υπαρχουν σε ολους λογο των μορφασμων του προσωπου) πραγματικα ειναι πολυ εντονες και βαθιες και οι οποιες 5-10 εαν φυγουν το προσωπο αλλαζει ριζικα.
Τωρα απο εκει και περα εγω δεν καταδικαζω (οχι οτι κανετε εσεις ε

Αρκει αυτος που θα παρει την οποια αποφαση να εχει γερο σθενος να μην παρασυρετε και να μην το κανει αυτοσκοπο.
Niyia
Διάσημο μέλος

https://www.plastic-surgery.gr/el/18/index.html
Vkey
Επιφανές μέλος

2)Παράλυση σε κάποιους μύες του προσώπου.
Μα αυτός είναι ο σκοπός του botox, να παραλύει τους μυς (χρησιμοποιείται και ως θεραπευτική μέθοδο σε αυτούς που έχουν τικ και κρατάει το πολύ 6 μήνες- αν θυμάμαι καλά γιατί έχω να τα ακούσω αυτά από το πανεπιστήμιο

Δεν είμαι ούτε υπέρ αλλά ούτε και κατά... Κατά ένα όμως μαζοχιστικό τρόπο δεν θέλω να χάσω τις εκφράσεις του προσώπου μου για να απαλλαγώ από ρυτίδες...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.