Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δηλαδη τοσο παραλογο ειναι να ''κολλησεις'' με καποιον που δεν εχεις δει ποτε σου απο κοντα αλλα μιλας μαζι του χρονια ολοκληρα κ πολυ πιθανον να το ξερεις καλτερα κ απο τους φιλουσ του στη real life??
![]()
Βρε μια χαρά λογικό είναι,
μα άμα τον δείς από κοντά και σου ρίχνει καμμία 40ετία, ο θεός θα γελάει από πάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
touma
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
errieta
Νεοφερμένο μέλος

mish kardia
Νεοφερμένο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

MrsLittleFairy
Νεοφερμένο μέλος

όταν όμως τα έφτιαξα με ένα παιδί στην ηλίκια μου από την Αθήνα άλλαξα εντελώς γνώμη!!
κάθε μέρα περίμενα πως & πως να γυρίσω από το σχολείο για να μιλήσω μαζί του [συνήθως με web]
βέβαια αυτό δν κράτησε πολύ αφού ένα από τα σημοντικότερα πράγματα σε μία σχέση είναι η επάφη.
Με απόσταση 450 χλμ. αυτό ήταν αδύνατο!!!
evani
Νεοφερμένο μέλος

Pink Butterfly
Νεοφερμένο μέλος

markezana
Νεοφερμένο μέλος

Γνώρισα τον δικτυακό μου έρωτα σε ένα site γνωριμιών...ένα μήνα αργότερα ...ήρθε και με βρήκε..
από τότε και για τέσσερα χρόνια δεν χωριστήκαμε ούτε για διακοπές!
Είναι θέμα τύχης να βρεις αυτό που θέλεις...και ναι...υπάρχουν προσφορές και στο διαδίκτυο!!

kristy314
Νεοφερμένο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγω πριν απο ένα χρόνο γνώρισα κάποιον μέσω ιντερνετ(έχοντας και μια σχέση εκείνο τον καιρο)και αρχίσαμε να μιλάμε για μουσική με αφορμή ένα βίντεοκλιπ που είχα ανεβάσει στο fb...Συνεχίστηκε η συζήτηση στο msn και για να μην τα πολυλογώ κατέληξε να είναι ο άντρας της ζωής μου με τον οποίο είμαστε αχώριστοι!!(και αρραβωνιασμένοι..)
Σε ένα χρόνο πρόλαβες να χωρίσεις και να αρραβωνιαστείς άλλον? Πρέπει να τον θέλεις πολύ

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Και εγω πριν απο ένα χρόνο γνώρισα κάποιον μέσω ιντερνετ(έχοντας και μια σχέση εκείνο τον καιρο)και αρχίσαμε να μιλάμε για μουσική με αφορμή ένα βίντεοκλιπ που είχα ανεβάσει στο fb...Συνεχίστηκε η συζήτηση στο msn και για να μην τα πολυλογώ κατέληξε να είναι ο άντρας της ζωής μου με τον οποίο είμαστε αχώριστοι!!(και αρραβωνιασμένοι..)
19 ετών αρραβωνιασμένοι ;;;

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

ΑΛΙΝΑ
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα αν,και κατα τύχη δημιουργηθεί μια γνωριμία ,να μη λέγονται προσωπικά πράγματα,γιατί,ποτέ
δεν ξέρεις....Μουσικούλα,ανεκδοτάκια και διάφορα αθώα πραγματάκια , ναί. Αλλά τίποτα παραπάνω.
Σε μια υποτιθέμενη συνάντηση ,μπορεί και απ τις δυό μεριές να σταλούν αλλοι άνθρωποι.
Τώρα αν η θεα Τύχη έχει βάλει το χεράκι της ,αυτό είναι αλλο θέμα και πρέπει να αναζητηθεί στην μεταφυσική. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η χρειάζεται
φιλικα
Αλίνα
elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι.
kristy314
Νεοφερμένο μέλος

Σε ένα χρόνο πρόλαβες να χωρίσεις και να αρραβωνιαστείς άλλον? Πρέπει να τον θέλεις πολύ![]()
Ε χώρισα σχεδόν αμέσως μόλις κατάλαβα με τι είχα να κάνω(βλ. ερωτας της ζωής μου)

Αμέ!Και πολύ χαρούμενοι γι αυτο!!19 ετών αρραβωνιασμένοι ;;;![]()

Εννοειται πως δεν έχουν γίνει αυτα που λες...(Αν κ δεν καταλαβα πως το εννοειςαρραβωνιασμένοι στα 19 , σημαίνει ότι δεν τα έχουνε χαλάσει 3 φορές τον πρώτο μήνα ή έχουνε βγει για φαγητό σε μαγαζί που δεν έχει ντελίβερυ

Zed
Διάσημο μέλος

προσωπικα με αφορα πολυ το θεμα μιασ κ εδω κ τρια χρονια σινομιλω μεσω msn με καποιον.. Μιλαγαμε παντα τελειως φιλικα κ μαλιστα κατα καιρους εχουμε ανοιχτει σε πολλα κ ποικιλα θεματα αρκετα προσωπικα.. το περισσοτερο διαστημα που μιλαμε ειμασταν κ οι 2 σε σχεσεις κ πιο σοβαρες κ πιο free. Tους τελευταιους μηνες ομως φαινεται να εχει αναπτυχθει αναμεσα μας κατι εντονο... Συγκρατιεμαι κ δε λεω οτι ειναι ερωτας γιατι μιας κ το λεμε καιρο τωρα δεν εχουμε συναντηθει ακομα μιας κ το φρεναρω εγω,τ αλλα τον σκεφτομαι ολη μερα σχεδον. Μου παρουσιαζοωται ευκαιριεσ για σχεση κ εγω αδιαφορω γιατι σκεφτομαι εκεινον.. Και ολα αυτα που συζητατε τωρα με χουν βαλει σε σκεψεις... Δηλαδη τοσο παραλογο ειναι να ''κολλησεις'' με καποιον που δεν εχεις δει ποτε σου απο κοντα αλλα μιλας μαζι του χρονια ολοκληρα κ πολυ πιθανον να το ξερεις καλτερα κ απο τους φιλουσ του στη real life??
![]()
Παρόμοια κατάσταση. Σε καταλαβαίνω πλήρως.
Παλιότερα είχα κάτι σαν σχέση με άτομο που γνώρισα από το web αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Την μια ήθελε, την άλλη δεν ήθελε, ε μην το κουράζουμε.
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς που το θεωρείτε παράξενο και κακό, ποια είναι η διαφορά του να γνωρίσεις κάποιον μέσω net από το να τον γνωρίσεις πχ τυχαία στον δρόμο ή σε ένα club πχ. Πώς τον μαθαίνεις καλύτερα? Βήμα βήμα από το net ή με μια μικρή πρώτη οπτική επαφή irl? Μα αν είναι δυνατόν να σας φαίνεται περίεργη η γνωριμία μέσω Internet. Προκατειλημμένοι είστε απλά, επειδή υπάρχουν και ανώμαλοι που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Αλλά και στον δρόμο έξω να βγεις, πάλι ανώμαλοι υπάρχουν, οπότε το ίδιο επικίνδυνο είναι.
Έχει το πλεονέκτημα πάντως ότι μπορείς να ερωτευθείς πρώτα τον χαρακτήρα κάποιου και μετά την εμφάνιση (ειδικά εφόσον δεν έχεις δει φώτο του). Στην γνωριμία από κοντά αυτό συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DieM
- J.Cameron
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- Locomodo
- Wanda
- Amorfati
- Aponos
- Libertus
- teacher_40
- mixaelaaa
- neraida24
- thequickbrownfox
- jj!
- Paragontas7000
- iew
- Kate1914
- Luludaki
- Taethien
- Oneira96
- FrapeKaiTsigaro
- fourkaki
- Ωρορα
- Esperos1
- rafaela11
- paolo1
- Sophieex
- Maraki_lar_1980
- afantos
- Kely1234567
- christos_glts
- Jack of Spades
- milsa
- AggelikiGr
- marww
- Janne 007
- lakosbil
- papadocGR
- giannhs2001
- Scandal
- taketrance
- Joji
- Wonderkid
- camil
- Re_Alexis
- Memetchi
- kamekiwii23
- Evelynne
- chester20080
- DimitraA.
- New member
- Arianara S3
- Fernando_A
- mourinho776
- Hased Babis
- charmander
- fmarulezkd
- Steliosgkougkou
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- stupid bitch
- Innocent
- touvlo
- maria89
- thenutritionist
- Ilma
- _pathfinder_
- Anastasia_01
- Galini66
- Eliza
- xifomaxos
- Sevasti
- Ιωάννηςκαρ
- ]ifrit[
- User2350
- Ria99
- aladdin
- Stelios725
- Idontknoww
- sunsetpp
- Appolon
- epan
- Εχέμυθη
- American Economist
- korlef
- Hell Bell
- L0st
- Λουίζα86
- Johnny15
- Lokeshtaneja90
- Αλκίμαχος
- ggl
- Γλυκα
- Vivians
- me lene
- Galaxiarch
- Ολλανδός
- Cookie_Monster
- notis_19
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Jocaste
- Forgetit
- Στελλα00
- Έμμα
- panagiotis econ
- Akalyptos
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.