Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.261 μηνύματα.
Άρχισαν να λέγονται αλήθειες τώρα - θέλω τον δικηγόρο μουΝαι αλλά όχι πριν σταματήσει το ασανσέρ, η φιλενάδα μου από εδώ αυτό έκανε![]()
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.662 μηνύματα.
Δεν έχω κλειστεί ποτέ, αν και τις περισσότερες φορές προτιμώ να πηγαίνω με τις σκάλες για να αποφύγω αυτό το ενδεχόμενο. 

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.739 μηνύματα.
Εχω κλειστεί άπειρες φορές σε αυτό το άχρηστο κουτί που αποκαλούμε «ασανσέρ» στην πολυκατοικία μου. Αν και τις πρώτες φορές τσίριζα και έκλαιγα, πλέον άμα τύχει, είμαι εντελώς ψύχραιμη. Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια (πήγαινα σχολείο ακόμα), έπεσε το ρεύμα και είχα μείνει με την αδερφή μου και τη μάνα μου παγοκολώνες. Χωρίς να το σκέφτομαι, τραβάω με δύναμη τις πόρτες ασφαλείας (40 κιλά άνθρωπος τώρα), και βγήκαμε. Και δεν έχασα και το σχολείο. Μπράβο μου, όχι μπράβο μου.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.509 μηνύματα.
Μην ξεχνάμε επίσης και το ασανσέρ στο σπίτι σου
Όχι Κατερινιώ απλά εσύ βιάζεσαι να βγεις![]()
Σας καμαρώνω! Έτσι αγαπημένες να μείνετε και να περνάτε όμορφα.Μα την αλήθεια ένα δευτερόλεπτο βιάστηκα, δεν έφταιγα εγώ
Δε λες πάλι καλά που δεν τα έχασα και παρέμεινα σχετικά ψύχραιμη (=πάτησα κάθε κουμπί στο ταμπλό)

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.554 μηνύματα.
Σας καμαρώνω! Έτσι αγαπημένες να μείνετε και να περνάτε όμορφα.![]()
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα.
Παλι καλα, σωθηκες! :-) Ανεβαινεις στον 8ο οροφο; Εγω ναι!Καιγω μόνο από σκάλες. Τελευταία φορά που ανέβηκα ήταν αναγκαστικό λόγω παρέας, αλλα ευτυχώς δεν κλειστηκαμε μέσα ( Το ασανσέρ ήταν του δημοσίου και έτοιμο να πέσει)
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.448 μηνύματα.
Εγώ στο ασανσέρ φοβάμαι απίστευτα μην πιαστεί κανείς στο μέρος που είναι η είσοδος καθώς το ασανσέρ λειτουργεί. Είχα πάει στο σπίτι μιας φίλης και πήγαμε από το ασανσέρ, το οποίο ήτανε και μικρό. Η φίλη μου είχε μια τσάντα στην πλάτη και της έλεγα να προσέχει γιατί η τσάντα της ήταν κοντά στην κινούμενη είσοδο.
Ούτε που την ενδιέφερε.
Ούτε που την ενδιέφερε.

ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.509 μηνύματα.
Εχω κλειστεί αλλά το χειρότερο είναι ότι με έχουν κλάσει σε ασανσερ. Ήμουν με τον επιβλέποντα της πτυχιακής μου στο ασανσέρ και ξαφνικά άρχισε να βήχει κάπως περίεργα. Πήγε να την κρύψει ο πούστης. Περνανε μερικά δευτερόλεπτα και μου ήρθε μια πολύ ωραία μυρωδιά μεταξύ κλουβιου αυγού και ξινισμένου αρακά. 
Είχα κλειστεί λοιπόν κάνα χρόνο πριν στην δουλειά και μέσα σε 3 λεπτά μας έβγαλαν. Ήθελα να ζήσω την περιπέτεια.

Είχα κλειστεί λοιπόν κάνα χρόνο πριν στην δουλειά και μέσα σε 3 λεπτά μας έβγαλαν. Ήθελα να ζήσω την περιπέτεια.

Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 140 μηνύματα.
Σε όλους τους ορόφους μόνο με τα πόδια. Και ας είναι 20ος. Ασανσέρ δεν θα πάρω λογικά ποτέ, όσο έχω τη δυνατότητα να ανεβαίνω τα σκαλιά. Μόνο όταν μεγαλώσω αρκετά ή άμα μείνω με κινητική βλάβη θα το παίρνω.Παλι καλα, σωθηκες! :-) Ανεβαινεις στον 8ο οροφο; Εγω ναι!
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα.
Εγω δεν το βλεπω να γερναω...Καποτε μπηκα σε ασανσερ που ειχε τζαμι διαφανες και ηταν εξωτερικα απο το κτιριο, απο τις μοναδικες φορες που δεν φοβηθηκα και τοσο.Σε όλους τους ορόφους μόνο με τα πόδια. Και ας είναι 20ος. Ασανσέρ δεν θα πάρω λογικά ποτέ, όσο έχω τη δυνατότητα να ανεβαίνω τα σκαλιά. Μόνο όταν μεγαλώσω αρκετά ή άμα μείνω με κινητική βλάβη θα το παίρνω.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.554 μηνύματα.
Τώρα που το ανέφερες αυτό έχω μια ιστορία και εγώ με κλανια σε ασανσέρΕχω κλειστεί αλλά το χειρότερο είναι ότι με έχουν κλάσει σε ασανσερ. Ήμουν με τον επιβλέποντα της πτυχιακής μου στο ασανσέρ και ξαφνικά άρχισε να βήχει κάπως περίεργα. Πήγε να την κρύψει ο πούστης. Περνανε μερικά δευτερόλεπτα και μου ήρθε μια πολύ ωραία μυρωδιά μεταξύ κλουβιου αυγού και ξινισμένου αρακά.
Είχα κλειστεί λοιπόν κάνα χρόνο πριν στην δουλειά και μέσα σε 3 λεπτά μας έβγαλαν. Ήθελα να ζήσω την περιπέτεια.![]()
Ήμασταν με έναν φίλο μου σε ένα ασανσέρ και αυτός είναι άσπρος, ξανθός και ψηλός.
(Κρατήστε το αυτό)
μπαίνει μαζί μας μια γιαγιά, είμαστε οι 3 μας στο ασανσέρ μετά από λίγο αρχισε να μυρίζει μια κούφια και λέει αυτή σε εμένα
« μας εκλασε ο παλιό γερμαναρας»
Κοιταζόμαστε με τον φίλο μου και έχουμε πεθάνει να μην κλάψουμε από τα γέλια μέχρι να φύγει
Φοβερή
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool