MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτά τα άτομα που "θέλουν" να αυτοκτονήσουν επειδή τους παράτησε ο γκόμενος ή επειδή έγραψαν χαμηλό βαθμό σε ένα τέστ, σκέφτονται έτσι από την εντελώς βλακώδη απελπισία τους και την ανάγκη να δεσμεύσουν ψυχολογικά τον άλλον ή να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους. Και σε παρακαλώ, όταν μιλάμε για ένα τέτοιο θέμα, η παιδεία όπως λες δε παίζει κανέναν μα κανέναν ρόλο. Εδώ βλέπουμε τα πιο πετυχημένα άτομα στον κόσμο να θέλουν να αυτοκτονήσουν και να έχουν τάσεις αυτοκαταστροφής, ενώ τα έχουν όλα. Συνήθως, ή όχι πάντα, τα άτομα με τάσεις αυτοκτονίας έχουν ψυχολογικά προβλήματα και ΔΕΝ είναι άτομα που τους παράτησε ο γκόμενος..Και δεν υπάρχει όριο ηλικίας.
Και ναι, μπορεί σε κάποιους το γεγονός ότι τους παράτησε ο γκόμενος να είναι το κερασάκι στην τούρτα εφόσον έχουν ακολουθήσει κάποια γεγονότα στο παρελθόν, ενώ εσύ να γνωρίζεις μόνο το τελευταίο περιστατικό. Γι'αυτό μη είσαι ποτέ τόσο απόλυτος..
Κοίτα, εγώ το λέω τόσο ρηχά και χρησιμοποιώ τη λέξη γκόμενος, ακριβώς για να ξεχωρίσω τη θέση μου κ να γίνει κατανοητή. Γι'αυτό το λόγο λέω, ότι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ηλικίας, μπορεί νασυμβεί στον καθένα είτε 10 είτε 20 είτε 50, κάτι τόσο τραγικό ώστς να τον φτάσει σε αυτή τη σκέψη. Σε αυτό που διαφωνώ κάθετα, είναι να βλέπω τα 15χρονα που δεν έουν κανένα απολύτως πρόβλημα, να αυτοκτονούν λόγω γκόμενου κλπ. Κατά τ'άλλα συμφωνώ σε ό,τι είπες. Και για τα ψυχολογικά προβλήματα σαφέστατα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Κοίτα, εγώ το λέω τόσο ρηχά και χρησιμοποιώ τη λέξη γκόμενος, ακριβώς για να ξεχωρίσω τη θέση μου κ να γίνει κατανοητή. Γι'αυτό το λόγο λέω, ότι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ηλικίας, μπορεί νασυμβεί στον καθένα είτε 10 είτε 20 είτε 50, κάτι τόσο τραγικό ώστς να τον φτάσει σε αυτή τη σκέψη. Σε αυτό που διαφωνώ κάθετα, είναι να βλέπω τα 15χρονα που δεν έουν κανένα απολύτως πρόβλημα, να αυτοκτονούν λόγω γκόμενου κλπ. Κατά τ'άλλα συμφωνώ σε ό,τι είπες. Και για τα ψυχολογικά προβλήματα σαφέστατα...![]()
Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αυτά τα 15χρονα που λες δε νομίζω να έχουν αυτοκτονήσει για τέτοιο λόγο. Θα έλεγα ότι καταλήγουν να κάνουν απόρια αυτοκτονίας και όχι να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Καμία χαρακιά ή κάτι τέτοιο.
Δε έχω ακούσει περίπτωση να αυτοκτονήσει κάποιος-α 15 χρονών, γιατί συγνώμη κιόλας, αλλά αυτά δεν ερωτεύονται. Είναι πολύ ανώριμα για να ερωτευούν...Γίνομαι πολύ κακιά, αλλά αυτή είναι η άποψη μου για την νέα γενιά..
Και νομίζω ότι βγήκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karotenia
Δραστήριο μέλος

να σκοτωσω κανα δυο τρεις π ειναι μες στα κομπλεξ........ευχαριστως!!!!!!
αν για τον ενα π θα σκοτωσεις πας φυλακη 20 χρονια στους 3 δεν γινεται να σου κανουν τον ενα δωρο???

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αυτο που με εξεπληξε ητανε οτι οταν βρεθηκα σε πραγματικα ασχημες καταστασεις, τοτε που θα δικαιολογουσα ισως λιγο περισσοτερο τετιες σκεψης, τοτε ειναι που δεν περασανε καθολου. Ειμουν τοσο χαλια ψυχολογικα, που οτι αποφαση και να επερνα, αν αλλαζα την ζωη μου, οτι και αν γινοτανε, θα μπορουσα να ειμουν πολυ πιο χαρουμενος. Ακομα και την πληρη εξαθλιωση την εβλεπα θετικα... Ενω οταν εχω αρκετα θετικα στοιχεια γυρο μου απογοητευομαι απο τα αρνητικα..
karotenia
Δραστήριο μέλος

παντα υπαρχει κατι καλο για το καθενα μας εκει εξω αρκει να το ψαξουμε,να μην φοβομαστε να το αντικρυσουμε μολις το δουμε γιατι ειναι για ΕΜΑΣ!8)Μου εχει περασει καπιες φορες, αλλα νομιζω καμια φορα σοβαρα... Εχω μπει πολλες φορες σε σκεψεις του τυπου "Δεν υπαρχει κατι θετικο να περιμενω" και εχω αρχισει για καπια δευτερα να σκευτομαι αυτο το πραγμα, αλλα πολυ γρηγορα ερχετε μια αλλη σκεψη να παρει την θεση της "Τι λες ρε;!".
Αυτο που με εξεπληξε ητανε οτι οταν βρεθηκα σε πραγματικα ασχημες καταστασεις, τοτε που θα δικαιολογουσα ισως λιγο περισσοτερο τετιες σκεψης, τοτε ειναι που δεν περασανε καθολου. Ειμουν τοσο χαλια ψυχολογικα, που οτι αποφαση και να επερνα, αν αλλαζα την ζωη μου, οτι και αν γινοτανε, θα μπορουσα να ειμουν πολυ πιο χαρουμενος. Ακομα και την πληρη εξαθλιωση την εβλεπα θετικα... Ενω οταν εχω αρκετα θετικα στοιχεια γυρο μου απογοητευομαι απο τα αρνητικα..
ας αρχισουμε ολοι να σκεφτομαστε λιγο πιο θετικα!!!!

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

πανω στα νευρα της στιγμης ναι εχω σκεφτει να πεσω στις ροδες του πρωτου φορτηγου που θα περνουσε
Mercury
Επιφανές μέλος

axilleas22
Νεοφερμένο μέλος

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Μετά άλλαξαν πολλά. Βρήκα τη δύναμη που είχα μέσα μου, είδα οτι δεν αξίζει να πονάμε για λογαριασμό άλλων και οτι το να κάνεις ένα λάθος σου κάνει τελικά καλό και δεν είναι το τέλος του κόσμου, βγήκα απ'το μικρόκοσμό μου και συνειδητοποίησα οτι άλλοι άνθρωποι έχουν πολύ πιο δύσκολα προβλήματα κι ότι αν μη τι άλλο από το να δώσεις τέλος στη ζωή σου αξίζει πολύ περισσότερο να την αξιοποιήσεις με κάθε τρόπο.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

τα ποτάμια είναι υγρά και σκοτεινά,
τα δηλητήρια αφήνουν λεκέδες
και τα χάπια σε ναρκώνουν.
Τα όπλα είναι παράνομα,
τα σκοινιά ξεχειλώνουν
και το γκάζι βρωμάει.
Τελικά, καλύτερα να ζήσω!
D.Parker.

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- Paragontas7000
- Giorgkalo
- American Economist
- johnsala
- Scandal
- Luludaki
- iew
- touvlo
- charmander
- Libertus
- Μήτσος10
- A350
- Memetchi
- taketrance
- Entropy24
- giannhs2001
- Varus
- fockos
- Jack of Spades
- synthnightingale
- GeorgePap2003
- χημεια4λαιφ
- Cupid
- kogba
- harry akritas
- Dreamer_SW
- Unseen skygge
- tslef8
- eukleidhs1821
- Meow
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- fmarulezkd
- Viedo
- iminspain
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.