Μάλιστα είχα γράψει και γράμμα (διαθήκη) ότι αφήνω όλα μου τα υπάρχοντα στον αδελφό μου (τότε τα υπάρχοντά μου ήταν κάτι παιχνίδια).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Το χα σκεφτεί όταν ήμουν παιδάκι, ναι.
Μάλιστα είχα γράψει και γράμμα (διαθήκη) ότι αφήνω όλα μου τα υπάρχοντα στον αδελφό μου (τότε τα υπάρχοντά μου ήταν κάτι παιχνίδια).
τελικά το έκανες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, και τώρα σου γράφω από το υπερπέραν...

Απάντηση νο 2.
Όχι, ο αδελφός μου επέμενε να αυξήσω τα υπάρχοντά μου, πριν προχωρήσω σε μια τόσο σοβαρή κίνηση.
Διάλεξε...

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Λίγο-πολύ.
Σοβαρά-για πλάκα. Έχει γίνει πάντως.
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά από την θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση. Αυτό ισχύει γενικότερα στη ζωή αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πολύ περισσότερο.
Οι περισσότεροι αυτοκτονικοί ιδεασμοί δεν μετουσιώνονται σε πραγματικότητα λόγω φόβου του μετά και όχι λόγω της θέλησης του ατόμου να παλέψει.
Ajusshi
Διάσημο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Σε όσους έχουν σκεφτεί ή έχουν γίνει αυτόχειρες προτείνω "Τα παραμύθια της αγχόνης"
Η αυτοκτονία δεν είναι λύση. Υπάρχει ΠΑΝΤΑ μια άλλη διέξοδος.
βαριέμαι να αναλύσω περισσότερο..
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το να σκοτώσεις λιγότερο...μάλλον να σε φτάσει κάποιος στο αμήν χρειάζεται.

giannis19
Νεοφερμένο μέλος

στο χερι οταν βγαινουν στην κοινωνια νιωθουν οτι δεν μπορουν να αντιμετωπισουν καθε τι κακοτοπια.Αποδειξη οι 30ρηδες που ζουν με τουσ γονεις τους και οχι λογω της κρισης ,το μεγαλο ποσοστο αυτοκτονιων στην Ελλαδα.Μονο για ασθενειες καποιος εχει λογο γιατι ενδεχομενως η ζωη του ναναι ανυποφορη αλλα και παλι απλως δεν χρειαζεται να οδηγηθει σε μια τετοια πραξη ,γιατι ουτως η αλλως ολοι θα παιθανουμε καποτε,κανεις δε ξερει τι του επιφυλλασει ο χρονος.

Rempeskes
Επιφανές μέλος

antonisd95
Δραστήριο μέλος

Ειναι τεραστια βλακια εκ μερους ολων οσω θελουν να αυτοκτονησουν οτι και να συμβαινει.ΟΙ περισσοτεροι και σε ποσοστα παγκοσμιως αυτοκτονουν για μικροπροβληματα και γιατι?Γιατι δεν εχουν ζησει πραγματικα προβληματα,γιατι ζουν μεσα σε ενα γυαλινο κοσμο οπου ολα θελουν και πιστευουν πως ειναι λογικο να τους ερχονται ροδινα.Επειδη τους τα δινουν ολα οι γονεισ τους
στο χερι οταν βγαινουν στην κοινωνια νιωθουν οτι δεν μπορουν να αντιμετωπισουν καθε τι κακοτοπια.Αποδειξη οι 30ρηδες που ζουν με τουσ γονεις τους και οχι λογω της κρισης ,το μεγαλο ποσοστο αυτοκτονιων στην Ελλαδα.Μονο για ασθενειες καποιος εχει λογο γιατι ενδεχομενως η ζωη του ναναι ανυποφορη αλλα και παλι απλως δεν χρειαζεται να οδηγηθει σε μια τετοια πραξη ,γιατι ουτως η αλλως ολοι θα παιθανουμε καποτε,κανεις δε ξερει τι του επιφυλλασει ο χρονος.τι ευχαριστο κλιμα!
Οι λόγοι που αυτοκτονούν δεν είναι οι παραπάνω που αναφέρεις.
Ο λόγος που αυτοκτονούν οι περισσότεροι είναι γιατί δεν βρίσκουν νόημα σε μια ζωή που κοιμούνται στον δρόμο και τρώνε από τα σκουπίδια(αυτή την περίοδο).Απλό.
Dalian
Περιβόητο μέλος

"Will Grayson, Will Grayson" των John Green & David Levithan
kostas geo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

merry poppins
Δραστήριο μέλος

ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- Paragontas7000
- Giorgkalo
- American Economist
- johnsala
- Scandal
- Luludaki
- iew
- touvlo
- charmander
- Libertus
- Μήτσος10
- A350
- Memetchi
- taketrance
- Entropy24
- giannhs2001
- Varus
- fockos
- Jack of Spades
- synthnightingale
- GeorgePap2003
- χημεια4λαιφ
- Cupid
- kogba
- harry akritas
- Dreamer_SW
- Unseen skygge
- tslef8
- eukleidhs1821
- Meow
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- fmarulezkd
- Viedo
- iminspain
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.