Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικα εαν εξαιρεσεις του δηθεν ξερολς και wannabe "ψαγμενους" δεν απορριπτω τιποτα αλλο.
Ενταξει και σε εμφανιση υπαρχουν διαφορα οπου ειναι 1000% οτι δεν με ελκυουν αλλα αυτα που κανουν ΚΡΑ ειναι τα παραπανω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Καλύτερα λίγο γεματούλης παρά κόκκαλο.
Με απωθούν τα χρυσά κοσμήματα στο λαιμό.
Εκτιμώ το έξυπνο χιούμορ και το πηγαίο χαμόγελο.
Το ζώδιο δε με επιρρεάζει.
...
Αυτά και για μένα. Αλλά αν δεν τα έγραφες δεν θα τα σκεφτόμουν.

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Με είπε καθίκι τώρα?![]()
![]()
Παλικάρι μου τι ζώδιο είσαι?![]()
Δεν το φανερώνω γιατί θα μου πέσει το κάρμα στο -1000.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το καλυτερο στο να εχεις πολυ συγκεκριμενους τυπους ειναι εκεινες οι εξαιρεσεις σε αυτα που "και καλα" δεν σε ελκυουν οπου πραγματικα σε αφηνουν λαλακα!![]()
Ε καλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό ισχύει για όλους μας!!!
(Ακόμα και για τον DrStrangelove και τους Κριούς)

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Ε καλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό ισχύει για όλους μας!!!
(Ακόμα και για τον DrStrangelove και τους Κριούς)![]()
Αχ σε παρακαλώ ψήφισέ με τουλάχιστον εσύ να ανέβει το κάρμα. Κολλημένο στο 2,47 είμαι για μήνες, νοιώθω σαν εξωκοινοβουλευτική αριστερά όπου κι αν πάω.
Isiliel
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Φαίνεται έχει κι άλλες Κριούς το φόρουμ... χι χι χι![]()
![]()
χαχαχα ναι, το πήραν στα σοβαρά φαίνεται. Κριοί μου έλεος.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εγώ θυμάμαι ζώδιο, αλλά θα πάρω το μυστικό στον τάφο μου!![]()

Δε με νοιάζει η εμφάνιση του και πολύ αλλά πρέπει να είναι προικισμένος με υπομονή και να μπορεί να με βρίζει όταν έχω παράλογες απαιτήσεις (το οποίο είναι συχνό!

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εμένα ο τύπος μου είναι επίσης πολύ συγκεκριμένος:
Δε με νοιάζει η εμφάνιση του και πολύ αλλά πρέπει να είναι προικισμένος με υπομονή και να μπορεί να με βρίζει όταν έχω παράλογες απαιτήσεις (το οποίο είναι συχνό!). Αν δεν έχει την πυγμή να μου "την πει" όταν αρχίσω να παραλογίζομαι έχουμε πρόβλημα!
Τα γνωστά, είναι τόσο προβλεπόμενο πια όλο αυτό. Τουλάχιστον εσύ το παραδέχεσαι.

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Όχι βρε, δε θέλω τον άντρα τον πολλά βαρύ! Θέλω απλά να διατηρεί ισορροπίες γιατί είμαι πάρα πολύ δυναμικός άνθρωπος! Με τους μάτσο τύπους ξενερώνω πολύ πάντως!
Κι αυτό αναμενόμενο και προβλεπόμενο. Κι ύστερα γράφουν οι άλλοι στο άλλο topic ότι δεν προβλέπεται το μέλλον. Επειδή είσαι δυναμική και ίσως και λίγο επιθετική ? αναζητάς υποσυνείδητα αυτόν τον τύπο. Αυτά τα βλέπω κάθε μέρα στο αυτοσχέδιο γιατρείο μου

Δεν ξέρω ούτε καν ποιός είναι ο ορισμός του μάτσο άντρα. Εγώ διαισθητικά θεωρώ μάτσο έναν άντρα που δεν βρίζει ούτε φωνάζει, αλλά έχει μια ψιλοαγριάδα στο φέρεσθαι και ακόμα και στο φατσικό γίγνεσθαι. Αυτό δεν το μιμούμαι ποτέ γιατί με γελιοποιεί και με κουράζει και τέτοιες σχέσεις είναι πολύ κουραστικές. Τι πάει να πει ''να με συνετίζει ένας άντρας όταν παραλογίζομαι ?'' Αναθέτεις βαρύ ρόλο στον μέλλοντα σύντροφό σου όπως οι
περισσότερες. Αυτή είναι η μόνιμη διαφωνία μου με τις περισσότερες γυναίκες.
Δεν είμαστε εκπαιδευτές, άντρες είμαστε. 'Εχετε σκεφτεί πόση κούραση μας προκαλεί να είμαστε συνέχεια τόσους αιώνες στην τσίτα και να εκπαιδεύουμε θηρία -γυναίκες ? Λίγη αναρχία με την καλή έννοια δεν θα έβλαπτε.
Nana
Δραστήριο μέλος

Μου αρέσουν οι λεπτοί, που είναι αρκετά γεροδεμένοι από τη μάνα τους, αλλά όχι οι γυμνασμένοι και φουσκωτοί, όπως και οι κοκκαλιάριδες.
Θέλω να είναι σοβαροί, αλλά με χιούμορ, με τίποτα να μην έχουν υφάκι, ότι και καλά είμαι ωραίος (όποιος έχει ύφος στα μάτια μου φαίνεται άσχημος).
Ένα άλλο κόλλημα που έχω είναι με τα χέρια του άντρα. Θέλω ωραία δάχτυλα και καλοφτιαγμένα, περιποιημένα. Αν ένας κούκλος έχει π.χ απεριποίητα νύχια, τότε παίρνει Χ.

Και τέλος πάντων στο μυαλό μου το αντιπαραβάλλω με ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου, πολύ ερωτευμένους μαζί μου σε βαθμό αβουλίας. "Να μη σε αγγίξω μη σπάσεις, ότι θέλεις εσύ, είσαι θεά, είμαι πολύ λίγος για σένα κτλ κτλ κτλ".
Ε προφανώς και προτιμάω κάτι άλλο, προφανώς προτιμάω όταν ο άλλος βαριέται να μου πει ΒΑΡΙΕΜΑΙ, όταν ο άλλος δεν έχει όρεξη να με ακούει να διαμαρτύρομαι που είμαι κουρασμένη να μου πει "ναι, ξέρεις κι εγώ κουρασμένος είμαι, σκάσε λίγο (στο πιο ευγενικό φυσικά)" κτλ κτλ κτλ.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Παρεμπιπτόντως, όντως το έχω ακούσει αρκετές φορές, έχει πλάκα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Phantomas
- P.Dam.
- marww
- Ilma
- J.Cameron
- SakisRM
- User2350
- Joji
- Idontknoww
- Wonderkid
- Μαρια43
- GoddamnRight
- Karim10
- SlimShady
- nikos1
- spring day
- Mhtrogoal
- charmander
- vick44
- Αλκης Κ.
- jj!
- anastasiakan
- maraki_lar
- Johnny15
- Scandal
- JohnGreek
- Zilda
- panagiotis econ
- Στωικος
- edweimaste
- Libertus
- orchidea
- Εχέμυθη
- harry akritas
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- MadameBovary13
- CiNeFiL
- Μαριλένα__
- Trolling Stones
- rootbreaker
- Κλημεντίνη
- American Economist
- Maraki4you
- fmarulezkd
- Jocaste
- naihou
- Memetchi
- Akalyptos
- me lene
- Hyper_
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.