Εγω μιλαω εκ πειρας![]()
εσύ όντως είσαι πιο συνεπής στα λόγια σου, συνέχισε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πελοπίδας
Νεοφερμένο μέλος

Ότι κι αν λένε διάφοροι, φάρμακο για τη φαλάκρα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.
Μια κοπέλλα που σε αγαπάει δεν λογαριάζει τρίχες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

τωρα πεφτουν τουφες τουφες, παω να τα πιασω πισω και οπως τα δουλευω να πιαστουν φευγουν πολλα μες το χερι μου. το ιδιο και οταν κανω μπανιο..
προβλημα σιδηρου δεν εχω, τσεκαρισμενο. μου εχει πει μια κοπελα να παω δερματολογο να μου δωσει βιταμινες ειδικες για τα μαλια για 6 μηνες αλλα φοβαμαι οτι δεν θα κανουν τιποτα οι βιταμινες.. δεν ξερω τι να κανω. εχω αγχωθει τις τελευταιες μερες με το θεμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Βεβαια μια επισκεψη στο δερματολογο σου ειναι καλη ιδεα...
Και στην τελικη, δεν εχεις να χασεις κατι...ισα ισα που θα σε ηρεμησει

Και μολις διαβασα αυτο:
"Αλωπεκία λόγω έλξης ή τριβής: Αυτός ο τύπος τριχόπτωσης είναι αποτέλεσμα της μηχανικής έλξης των μαλλιών και παρατηρείται συνήθως σε γυναίκες που συνηθίζουν να πιάνουν τα μαλλιά τους κότσο ή αλογοουρά τραβώντας τα με δύναμη. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με το έντονο βούρτσισμα, καθώς και τη συχνή χρήση σεσουάρ και ρόλεϊ για το φορμάρισμα των μαλλιών. ."
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Αν δεν πας στο δερματολόγο να είσαι σίγουρη πως θα μείνεις με την απορία.
moonlight
Διάσημο μέλος

θα παω σε δερματολογο εχετε δικαιο.. τουλαχιστον θα ηρεμησω οπως λες νεραιδα μου

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Καλά κάνεις! Προσέχουμε για να έχουμε δεν λέμε?Να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις σας:
Είμαι 17
Και τα μαλλία μου τα περιποιείμαι, σχεδόν κάθε 10 μέρες πάω και κομμωτήριο...![]()

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω ότι και τα δυο παίζουν ρόλο. Τρως καλά? Και εννοώ σε ποιότητα όχι σε ποσότητα.δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι ειχα ελειψη σιδηρου (που ενα μερος ειναι απο αυτο) ή το οτι τα ισχιωνω με πιστολακι καθε μερα!

Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά εν μέρει. Όντως όταν αγαπάς κάποιον you couldn't care less about his hair και εξάλλου και οι φαλακροί έχουν την γοητεία τους.Μια κοπέλλα που σε αγαπάει δεν λογαριάζει τρίχες.

moonlight
Διάσημο μέλος

παντος εμενα μου εχει δωσει βιταμινες, σαμπουαν και ενα σπρευ για το τριχωτο της κεφαλης αλλα δυστυχως δεν εχω αρχισει ακομα την θεραπεια για να σου πω αποτελεσματα. το σαμπουαν παντως που ειναι το μονο που ξεκινησα μου αρεσε πολυ. τα αλλα τα εχω αγορασει αλλα ακομα να τα ξεκινησω..

Πες μου το σαμπουάν πώς λέγεται αν θες.

moonlight
Διάσημο μέλος

το κλιμα επισης ειναι πολυ καλο και αν δεν υπηρχε το νεφος θα ηταν ιδανικο.
το αλλο στο εστειλα

Ευχαριστώ κοριτσάκι!

moonlight
Διάσημο μέλος

εμ αυτο κανει γενικως ζημια το ατιμο.. δεν ειναι οτι καλυτερο σιγουρα. παντως καλο θα ηταν μετα απο βουτια σε πισινα ή θαλασσα να ξεπλενεις το μαλλι με νερακι οπως κανω και γω για να φευγει μεγαλη ποσοτητα χλωριου ή αλατος

moonlight
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.