Να κάνω μια παρέμβαση εδώ, αν μου το επιτρέπεις κι αν θυμάμαι καλά μπήκες στην ιατρική μετά τα 18 σωστά; Θέλω να πω πως ενας 18 χρονος που μολις τελείωσε απο το ζόρι θέλει και λίγο να ρεμπελιάσει και να απολαύσει και μια φοιτητική ζωή. Αναφέρω το μετά τα 18 γιατι υποθέτω πως θα έκανες καποια Α φοιτητική ζωή νωρίτερα να ξεθυμάνεις.
βέβαια όλα αυτά υποθέσεις
Φυσικά, καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Εννοούσα αν θέλει , το καλοκαίρι ένα μήνα να κάνει αίτηση σε νοσοκομείο για εθελοντισμό. (Μόλις τελειώσει την πρώτη χρονιά όχι τώρα!)
Έτσι από το πρώτο έτος θα έχει μάθει λίγο το περιβάλλον του νοσοκομείου και θα γνωρίζει πράγματα που οι καθηγητές δεν θα έχουν χρόνο να εξηγήσουν στα επόμενα έτη, κυρίως από το πρακτικό κομμάτι και από τα βασικά. Πως να παίρνει αίμα, να μετράει την πίεση, να χωρηγεί φάρμακα υπό την επίβλεψη νοσηλευτή, να τοποθετεί γάζες και να καθαρίζει πληγές.
Δυστυχώς, πολλοί βοηθοί δεν θα έχουν το χρόνο να μας δείχνουν συνέχεια το πρακτικό κομμάτι. Οπότε πέρα από τον εμπλουτισμό του βιογραφικού του, θα δει την πραγματική ζωή ενός επαγγελματία στο χώρο υγείας.
Φυσικά μπορεί και να ξεκουράζεται το καλοκαίρι και να πηγαίνει στη θάλασσα, ετσι κι αλλιώς είπα για ένα μήνα.
Από τους φοιτητές ήμουν ο μεγαλύτερος(20), οι περισσότεροι ήταν 18 και 19 (
Φυσικά, καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Εννοούσα αν θέλει , το καλοκαίρι ένα μήνα να κάνει αίτηση σε νοσοκομείο για εθελοντισμό. (Μόλις τελειώσει την πρώτη χρονιά όχι τώρα!)
Έτσι από το πρώτο έτος θα έχει μάθει λίγο το περιβάλλον του νοσοκομείου και θα γνωρίζει πράγματα που οι καθηγητές δεν θα έχουν χρόνο να εξηγήσουν στα επόμενα έτη, κυρίως από το πρακτικό κομμάτι και από τα βασικά. Πως να παίρνει αίμα, να μετράει την πίεση, να χωρηγεί φάρμακα υπό την υποτεία νοσηλευτή, να τοποθετεί γάζες και να καθαρίζει πληγές.
Δυστυχώς πολλοί βοηθοί δεν θα έχουν το χρόνο να μας δείχνουν συνέχεια το πρακτικό κομμάτι. Οπότε πέρα από τον εμπλουτισμό του βιογραφικού του, θα δει την πραγματική ζωή ενός επαγγελματία στο χώρο υγείας.
Φυσικά μπορεί και να ξεκουράζεται το καλοκαίρι και να πηγαίνει στη θάλασσα, ετσι κι αλλιώς είπα για ένα μήνα.
Από τους φοιτητές ήμουν ο μεγαλύτερος(20), οι περισσότεροι ήταν 18 και 19 (αν και στο πρώτο έτος ήμουν μόνος)