Αμέ!! Ξεκινάμε εξεταστική 9/3 και ή το εαρινό θα φτάσει Αυγουστο ή θα το κάνουν τόσο γρήγορα που η διδασκαλία θα είναι ελλειπέστατη με αποτέλεσμα να πάμε στην εξεταστική και να μην ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε...
Ποιες είναι οι σοβαρές σχολές που ΔΕΝ πέφτει αντιγραφή; Τι θα πει βασικά σοβαρή; Γιατί εγώ βλέπω πως και στις μουράτες σχολές μηχανικών-ιατρική νομική πέφτει ΠΟΛΥ ΓΕΡΗ αντιγραφή και φροντιστήριο όχι γιατί οι φοιτητές είναι παρτάλια αλλά γιατί οι καθηγητές είναι ανεπαρκείς και παντελώς ανίκανοι στο να διδάξουν...ή ΔΕΝ χαρίζουν 5αρια και 6αρια για να τελειώνει η υπόθεση; Εδώ στους τοπογράφους στο ΕΜΠ ξέρω 2 παιδιά που χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο γιατί έχουν καθηγητές που δεν διδάσκουν όπως πρέπει το μάθημα και εν τέλει μετά τη 3η και 4η φορά τους ρίχνουν ένα 5αρι να σηκωθεί να φύγει το μάθημα ακόμα κι αν το γραπτό είναι για 3 ή 4...
Λογικά όχι...ούτε η Ιατρική ούτε το Πολυτεχνείο...
Αλήθεια ποια είναι η σοβαρή σχολή;
Ναι γιατί οι περισσότεροι καθηγητές είναι άχρηστοι σε επίπεδο διδασκαλίας και δεν βοηθάνε τους φοιτητές και δεν εννοώ στο θέμα βαθμολογίας πχ το 4 να γίνει 5 αλλά γενικά με καμια προοδο ας πουμε ή καλύτερη διδασκαλία των μαθηματών...πράγματα που θεωρούνται βασικά σε μια πολιτισμένη χώρα...
Οχι λογικά δεν είναι σοβαρή σχολή...
Σου υπενθυμίζω ότι οι περισσότεροι μαθηματικοί έρχονται στα δικά μας τα λημερια και σταδιοδρομούν γιατί τα καθαρά μαθηματικά στο industry είναι ΑΧΡΗΣΤΑ και η ακαδημαική καριέρα είναι ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ πιο βυσματική και απο τη λέξη βύσμα
ΠΟΝΑΩ
Καλά έλα δώσε εσύ Λογιστικές και μετά θα σταματήσεις το troll
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Μαρτίου 2024
Φώτη ποιο εξωτερικό
Εδώ έχω φίλους μου πολιτικούς μηχανικούς που κοιτάνε να το γυρίσουν είτε στα οικονομικά είτε στη πληροφορική γιατί το επάγγελμα είναι στα τάρταρα...
Εδώ στο μαστερ του ΤΟΠΑ (που δεν το λες και ιδιαιτερα καλο) ένα μεγάλο ποσοστό είναι με μηχανικούς που θέλουν να βρουν μια δουλειά με σχετικές προοπτικές