η δικια σου παρακαμπτικη-παρατυπη-αδικη-αναξιοκρατικη προσβαση στην τριτοβαθμια μονο με τα λεφτα ομως παει κοντρα και ακυρωνει τη δικη μου προσπαθεια-κοπο, επομενως θιγονται δικες μου ελευθεριες και αξιες
η ελευθερια του ενος σταματαει στην ελευθερια του αλλου
ξερεις πώς επιλυονται αυτα, ποιος τα διευθετει, ποιος οριζει πού ξεκιναει το ενα και πού σταματαει το αλλο;
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
το οποιο αυτη τη στιγμη καταπατειται και καταστρατηγειται οσο δεν παει με ενα νομοσχεδιο το οποιο βολευει μονο εσενα και ομοϊδεατες σου, ενω ολα τα πανεπιστημια εχουν τοποθετηθει δημοσια ΚΑΤΑ του νομοσχεδιου, τουλαχιστον στη μορφη που παει να ψηφιστει (οσα πανεπιστημια εχουν παρει θεση δημοσια)
Ξερεις, τι εχω πραγματικα απορια, γιατι με ρωτησες τι περιμενω απο το ιδιωτικο που δεν παιρνω απο το δημοσιο? Θελω να πω, οτ,ι και να σου ελεγα, θα μου εγραφες παλι το χαζο schizo rant για πλουσιους που αγοραζουν πτυχια και αναξιοκρατια. Αρα ποιο ειναι το νοημα? Ηθελες να δεις τη λογικη μου, περιμενες να σου πω ωμα οτι θελω να αγορασω πτυχιο, τι?
Οσο αφορα αυτα που γραφεις, οχι μονο δεν καταπαταται καμια ελευθερια σου, εσυ εισαι κατα του να αυξηθει η ελευθερια αλλων ανθρωπων. Πραγματικα, δεν ξερω ποση ελλειψη επαφης με την πραγματικοτητα πρεπει να εχεις για να γραψεις αυτο το επιχειρημα.
Το διαδικαστικο κομματι της αναθεωριση του συνταγματος ειναι το μοναδικο Legit επιχειρημα της υποθεσης, αν και αυτο δεν ειναι τοσο σιγουρο, καθως προκειται για παραρτημα ιδρυματος και οχι νεο. Σε οποιαδηποτε περιπτωση καλο θα ηταν να υπαρχει μια ελαχιστη ειλικρινεια στο τι μας χαλαει και οχι να κρυβουμε ιδεοληψιες. Το προβλημα ειναι το ιδιωτικο πανεπιστημιο αυτο καθ'αυτο, ολα τα αλλα ειναι σαλτσες.
Η αποψη των καθηγητων δεν μου λεει και πολλα. Καταρχας, γιατι η αποχη του αλλου αποτελει βαση να μου απαγορευεται ή να μου επιβαλλεται κατι? Του ασκειται βια? Καταπαταται καποια ελευθερια του? Οχι. Αρα να βαλει την αποψη του στον κωλο του. Δευτερον, πραγματικα τι αλλο περιμενες να πουν? Υπαρχει περιπτωση να δεχτουν οτι να υπαρχουν ιδιωτικα? Προκειται για ανταγωνιστες τους - οι ταριφες τι αποψη εχουν για το uber, για παραδειγμα? Μην ξεχναμε οτι και οι ιδιοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι, και μαλιστα απο τους πιο κομπλεξικους, που βλεπουν να αμφισβητειται η κυριαρχια τους στο ιδεολογικο τσιφλικι. Θεωρεις οτι η αποψη τους ειναι αντικειμενικη?
Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου. Και να προσθεσω πως ο αιωνιος φοιτητης δεν επιβαρυνει καθολου το πανεπιστημιο του αφου το πασο του εχει ληξει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2024
Γιατι βρισκουμε δικαιολογιες για τους αιωνιους οτι δεν πρεπει αν μας νοιαζουν, αλλα μας νοιαζουν οι φοιτητες στο ιδιωτικο?
Ποιος σου ειπε οτι θα ερθει ποιοτικο ιδιιωτικο στο ελλαδισταν για να διδαξει τον γιαννακη απο την αργυρουπολη που εγραψε 8,5 πανελληνιες ? Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ολο αυτο γινεται λογω ψηφων και Ε.Ε ?
Θεωρεις οτι θα παει το παιδι που περιγραφεις, γιατι να μην παει καποιος που οντως θελει να σπουδασει? Και στην τελικη εστω οτι γινεται λογω ΕΕ και ψηφων, και?
Το ποιοτικο ιδρυμα δεν θα ερθει στην Ελλαδα πολυ πρισσοτερο επειδη δεν θελει να μπλεξει με τη σοβιετια, παρα για το αν θα μπορεσει να βρει ποιοτικους φοιτητες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2024
Αλλά κινείται από βαθειά ιδεολογικούς λόγους νεοφιλελευθης χροιας
Γιατι το κρατικο μονοπωλιο στην παιδεια δεν εχει ιδεολογκη χροια?