christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Επισης δεν παω σε κλαμπ γιατι είναι πανω κατω το ιδιο, με την διαφορα πως δεν πετανε λουλουδια αλλα κωλοτριβονται περισσοτερο.
Σε καφετεριες παω, εκει δεν μου αρεσει με τιποτα να εχει πολυ δυνατα την μουσικη ή να εχει μουσικη που με εκνευριζει (δηλαδη Rihanna και τετοιες αηδιες), δεν μπορω τις καφετεριες που εχουν 4 και 5 ευρω τον καφε, που τους κυνηγας για να ερθουν να πληρωθουν και μετα "ξεχνανε" να φερουν ρεστα... Ευτυχώς ξέρω αρκετες που δεν ειναι ετσι και εχω πολλες επιλογες.
Στα εστιατορια τωρα, μου την σπαει να πληρωνω για πραγματα που δεν εχω παραγγειλει, οπως εμφιαλωμενο νερο, ψωμι και ορεκτικο. 'Η θα τα κερασεις ή δεν θα τα φερεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Σαν να γενικεύεις πολύ με φαίνεται.. Σόρρυ δηλαδή όποιος πάει για ένα ποτό σε τέτοια μαγαζιά πάει να πει ότι τα μυαλά πάνω από το κεφάλι;Το οτι πλεον αντικρυζεις το χαρακτηρα και τη νοοτροπια της σημερινης κοινωνιας.... εμενα εχει αρχιζει να με πειραζει και αυτο... δυστυχως. Ενας ψυχολογος αλλα και κοινωνιολογος θα μπορουσε ανετα να διεξαγει επιτυχημενη ερευνα σε κατι τετοια μαγαζια. Το πως διασκεδαζεις υποδεικνυει τον πολιτισμο σου. Το πως συναναστρεφεσαι και μιλας ...αν μιλας.... με τους υπολοιπους θαμωνες υποδεικνυει το χαρακτηρα σου. Και δυστυχως η ανασφαλεια κυριαρχει σε ολες τις μορφες με τις οποιες θα μπορουσε να εκδηλωθει.

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλο το παω για ενα απλο ποτο και αλλο το πινω τα αντερα μου και τη πεφτω σε οτι κινειται... το πως διασκεδαζεις δειχνει πολλα...εστω κι αν αρχικα πηγες για ενα ποτο... το πινω ποτο απο το "πινω ποτο" εχει διαφορα και ποικιλλει αναλογα με τις προσωπικοτητες και το σκοπο που εχει ο καθενας.Σαν να γενικεύεις πολύ με φαίνεται.. Σόρρυ δηλαδή όποιος πάει για ένα ποτό σε τέτοια μαγαζιά πάει να πει ότι τα μυαλά πάνω από το κεφάλι;Ή αρνητικά πράγματα για τον χαρακτήρα του όπως το εννοείς..
Δε γενικολογω απλως αναφερω το ρεσουμε της ολης ατμοσφαιρας.... την αυρα γενικα του χωρου....
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

μου τη σπανε αυτοι που πανε καπου για το τσεκ ιν και τη φωτογραφια,αυτοι που καθονται μονιμως με το κινητο τους,αυτοι με τα μουσια τα βαθυα ντεκολτε και τα τατουαζ,αυτοι αυτοι που πινουν μεχρι αηδιαστικο βαθμο.αυτες που τα πετανε ολα εξω γιατι εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση.οι 35αρηδες που συχναζουν σε φοιτητικα στεκια για να βρουν καμια ευκολη πιτσιρικα.επισης μου τη σπανε αυτοι που κλαιγονται πως δεν εχουν λεφτα αλλα τα σαββατα γυριζουν τα μπουζουκια και τα κλαμπ.γενικα,μου τη σπανε

methexys
Τιμώμενο Μέλος

νομιζω πως εχω πολλα να γραψω..
μου τη σπανε αυτοι που πανε καπου για το τσεκ ιν και τη φωτογραφια,αυτοι που καθονται μονιμως με το κινητο τους,αυτοι με τα μουσια τα βαθυα ντεκολτε και τα τατουαζ,αυτοι αυτοι που πινουν μεχρι αηδιαστικο βαθμο.αυτες που τα πετανε ολα εξω γιατι εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση.οι 35αρηδες που συχναζουν σε φοιτητικα στεκια για να βρουν καμια ευκολη πιτσιρικα.επισης μου τη σπανε αυτοι που κλαιγονται πως δεν εχουν λεφτα αλλα τα σαββατα γυριζουν τα μπουζουκια και τα κλαμπ.γενικα,μου τη σπανε![]()
Πες τα Deco

Επίσης, όταν οι σερβιτόροι είναι στην κοσμάρα τους

orange crush
Δραστήριο μέλος

Θα συνέχιζα, αλλά βαριέμαι λίγο

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

νομιζω πως εχω πολλα να γραψω..
μου τη σπανε αυτοι που πανε καπου για το τσεκ ιν και τη φωτογραφια,αυτοι που καθονται μονιμως με το κινητο τους,αυτοι με τα μουσια τα βαθυα ντεκολτε και τα τατουαζ,αυτοι αυτοι που πινουν μεχρι αηδιαστικο βαθμο.αυτες που τα πετανε ολα εξω γιατι εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση.οι 35αρηδες που συχναζουν σε φοιτητικα στεκια για να βρουν καμια ευκολη πιτσιρικα.επισης μου τη σπανε αυτοι που κλαιγονται πως δεν εχουν λεφτα αλλα τα σαββατα γυριζουν τα μπουζουκια και τα κλαμπ.γενικα,μου τη σπανε![]()
Πρόσφατα πήγα σε μια καφετέρια με παιδιά που ξέρω ότι ανεβάζουν συνέχεια στάτους στο φβ ότι περνάνε γαμάτα κάθε Σάββατο και το μόνο που είδα ήταν ένα σύνολο παιδιών να περιμένουν εναγωνίως τα like της κατάστασής τους

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Άμα δω 1 σερβιτονι γκαρσόνι να είναι ματσούφης.
2 Άμα είναι αγενής και 3ον η κακή ποιότητα των πραγματων
Αβοκάντο
Νεοφερμένο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τουλάχιστον επειδή είναι καθηλωμένα στο βγάλουν καλή σέλφι αν τα βρίσεις,δεν ακούνε.

Loreley
Περιβόητο μέλος

Όσον αφορά τις καφετέρειες, δεν αντέχω τα mainstream τραγούδια που παίζουν σε πολλές, ευτυχώς υπάρχουν αρκετά μαγαζιά με ροκ, μου την σπάνε οι βρώμικες τουαλέτες, το να μη σου φέρνουν απόδειξη,(θα έπρεπε να απαιτώ να μου φέρνουν, αλλά βαριέμαι), και η κακή εξυπηρέτηση. Επίσης με εκνευρίζουν αυτοί που χαμουρεύονται συνεχώς, λες και έχει την όρεξη ο άλλος να τους βλέπει.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

2) Η μουσική. Πρώτον προφανώς δε γίνεται να είναι δυνατή και να μην ακούς ούτε το διπλανό σου απλά δε βγάζει νόημα. Δεύτερον βάλε και κάτι πιο ανθρώπινο. Είναι που είναι στο τέρμα ακούς και κάτι καμμένα τραγούδια 50 χρονών της ξενιτιάς. Δηλαδή έλεος εκτός του ότι δε τα ακούει κανείς πραγματικά αυτά, υποτίθεται πας για να διασκεδάσεις όχι για να βγάλεις κάνα μνημόσυνο.
Επίσης αυτό που λέγεται πιο πάνω σχετικά με το μενού κανονικά πρέπει όπου κάθεσαι να υπάρχει ή να σου φέρνουν κατάλογο ΚΑΙ ΜΕΤΑ να ξανάρχονται να πάρουν παραγγελία. Το να σου ρχεται ο σερβιτόρος με υφάκι κολλητού και να σου λέει τι θα πάρεις λες και πας εκεί κάθε μέρα και τα χεις αποστηθίσεις είναι απαράδεκτο.
Τώρα προσωπικα με τους ανθρώπους δεν έχω κάνα θέμα ο καθένας μπορεί να ντύνεται ή να φέρεται όπως θέλει αρκεί να μην επηρεάζει εμένα. Έτσι κι αλλιώς πηγαίνοντας κάπου συνήθως ξέρεις εξαρχής τι θα δεις.
peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα αν έπρεπε να διαλέξω κάτι,ε με ενοχλεί όταν πηγαίνω σε κλάμπ και δίνω πόνο σε κάτι ωραία ξένα και ξαφνικά τσουπ να τος και ο τσαλίκης,μετά τσακ να σου και η πάολα...Τότε είναι που σταματάω,κάθομαι στην καρέκλα μου και σκέφτομαι διάφορα πράγματα,για τη ζωή,τις σπουδές κλπ κλπ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.