Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Το Σανη δεν ειναι μαγαζι! Ειναι περιοχη στην χαλκιδικη με ξενοδοχειο ,μαρινα(μια απο τις 5 με μπλε σημαια στην ελλαδα) ,μεζονετες και Beach bar
![]()
Δεν ειναι επωνυμια. Ανοιξτε και κανενα χαρτη, ελατε και στα μερη μας να σας πιασουν τον κω...Ε, να σας φιλοξενησουμε
χαρτης
χμ....

ΕΛΑΑΑΑΑΑ ΜΩΛΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

όσοι δεν γνωρίζουμε την περιοχή (και από που να τη γνωρίζουμε εμείς

Ρε ρεμάλια οι υπόλοι Mods, πάρτε θέση ρε, μαζί το αποφασίσαμε να του το σβήσω

Το ξαναέβαλα στη θέση του... νι? εντασει τώρα?Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Εγω νευριασα στο Σάνη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΥΓ πραγματι ωραιο το Sunny για beach bar

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:Τσαντιζομαι απιστευτα στις παραλιες της Αθηνας, που εμ ειναι ελεεινες, εμ θελουν και λεφτα για εισοδο!
Αν εννοείς ότι έλεος που σε όλες τις παραλίες πρέπει να υπάρχει μαγαζί και φασαρία και να πληρώσεις αντί μια παραλία για να χαλαρώσεις και να κάνεις μπάνιο αντί να πας για καφέ τότε
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ. και επιτέλους και κάποιος που συμφωνεί αν συμφωνεί δλδ.
Μιλάμε όλοι οι γνωστοί μου δεν θέλουν να πάνε για μπάνιο αλλά για καφέ βασικά στην παραλία και άντε τυχαία να φοράνε και ένα μαγιο και να το βρέξουν.
Ένσταση όμως Δεν είναι όλες οι παραλίες χάλια. Απλά είναι μακρυα! Εμένα πχ στην Αττική μέσα μαρέσει πολύ η Ψάθα και σαν τοπίο αλλά και γιατί έχει μέρη χωρίς ταρατατζουμ.
Αλλά σαν την Καλόγρια , Γιαννισκάρι και Λακόπετρα Αχαΐας δεν υπάρχουν!

Αρχική Δημοσίευση από katerina:Τσαντιζομαι απιστευτα στις παραλιες της Αθηνας, που εμ ειναι ελεεινες, εμ θελουν και λεφτα για εισοδο!
Σοβαρά μιλάς;

Demelene
Διάσημο μέλος

Μα τι λές πρακτικά δεν υπάρχει μέρος να πας για μπάνιο στην Αθήνα χωρίς να πληρώσεις με το πρόσχημα του καφέ ποτού ξαπλώστρας. Και κοντεύω να βγω έξω από το μαγίο μου. Στο περίφημο σχοινιά να δεις τι γίνεται!Αρχική Δημοσίευση από Palladin:Σοβαρά μιλάς;Ζητάνε είσοδο στις παραλίες της Αθήνας; Αυτό δεν το ήξερα. Πόσο δηλαδή;
Μας λέει ο τύπος δωρεάν το πάρκινγκ αν στο φεύγα του δώσουμε μια απόδειξη με 5€ από το μαγαζί! Και είναι και μέσα στην μπίχλα η περιοχή!

kleftra
Διάσημο μέλος

Και υπάρχουν θύματα που την πληρώνουν προκειμένου να κολυμπήσουν δίπλα σε κάποιον διάσημο

Demelene
Διάσημο μέλος

ας πρόσεχαν τα νούμερα... απο την άλλη όμως, όπως την βρήσκει ο καθένας ε?
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---:Με ενοχλούν .....
-Το στριμοξίδι
-Οι ουρές και το face control
-OI "δήθεν" μούρες του club
-H αισχροκέρδια των επιχ/τιών
Υ.Γ. Τις "μπόμπες" τις συνήθισα...
Κι εμενα. γιαυτο και πλεον εχω αλλαξει τροπο διασκεδασης.
δε μπορω να καταλαβω, αφου ξενερωνετε και σας χαλαει, τι πατε εκει? επειδη ειναι μουρατο κλαμπ? ελεος.
δεν αναφερομαι σε σενα σκουλικαντερακι, ουτε σε κανεναν προσωπικα..

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ^^Vampire^^:Εμένα μου την δίνει όταν δεν ενδιαφέρονται σε τι κατάσταση είναι τα ποτήρια όταν βγαίνουν από το πλυντήριο και σε σερβίρουν σε μισοπλυμένα ποτύρια... Γρρρ
![]()
Πλάκα πλάκα μιας και το ανέφερες!
Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε βρέθηκε ότι ο αριθμός των μικροβιών στα παγάκια, εξαιτείας το που παράγονται,πως μεταφέρονται και πως μεταφέρονται στο ποτήρι (γυμνά χέρια) είναι αν θυμάμαι καλά κάτι σε διπλάσιος από αυτά σε μια λεκάνη! Ακριβώς δεν τα θυμάμαι αλλά η έρευνα σίγουρα υπάρχει! Και τον πληρώνεις και τον φραπέ 3-4€
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Μια φορα ειχα παει σε ενα απο τα γνωστα, δηθεν χλιδατα μαγαζια στην Βουλιαγμενης (κι αυτο για να κανω το χατηρι ενος φιλου που δεν μενει μονιμα αθηνα και ειχε ακουσει "καλα λογια" γι αυτο) και φαγαμε πορτα μονο και μονο επειδη δεν ηθελα να αφησω τα κλειδια απο το αμαξι μου στον τυπα του παρκινγκ -ο οποιος ηθελε να το παρκαρει σε πεζοδρομιο

Αλλη κακια συνηθεια κι αυτη με το παρκινγκ!!

Μια φορα πηγαν να μου το πουν αυτο για το αμαξι και του ειπα απλως "ξεχνα το" και κατευθειαν πηγα να μπω χωρις πολλα πολλα.
Πηγε να αρχισει τα "μα-μου" και του λεω, "μην κουραζεσαι, κλειδια δεν παιρνεις, και δεν μπορεις να κανεις τιποτα!"
Με το ζορι να μου το παρκαρουν και να πληρωσω.

Οσο για την πορτα, περαν απο την ηλικια και σε ορισμενα μαγαζια που εχουν ενδυματολογικο κωδικα (και ειναι ελαχιστα Ελλαδα) απαγορευεται η πορτα για οποιονδηποτε αλλο λογο.Ειναι ΠΑ ΡΑ ΝΟ ΜΟ!
Για να μην πω για το υφακι τον πορτιερηδων...Ουστ ρε!Που η δουλεια σου ειναι να ανοιγεις την πορτα και θα μου το παιξεις καποιος!

Έρχεται ένα ζευγάρι (γνωστοί και σχετικά καλοί πελάτες), Πέμπτη βράδυ για ποτάκι και αυτός ο «παραλίας» τους λεει ότι δεν μπαίνουν μέσα... με τα πολλά τους λεει
Ρε παιδιά Παρασκευή και Σαββάτο δουλεύουμε μόνο με κρατήσεις !!!
Μα καλά (του απαντάει η κοπέλα) σήμερα είναι Πέμπτη...
(Και απαντάει το κορυφαίο!!!) ΝΑΙ!!! Το ξέεερω... για αύριο και μεθαύριο σας λεω... σήμερα την φάγατε!
Τρελάθηκα εκείνη την ώρα... από την μία αισθάνθηκα μεγάλη ντροπή που είμαι μέρος αυτού του μαγαζιού και από την άλλη ήταν τόσο γελοίο το όλο σκηνικό που ήθελα να ξεραθώ στο γέλιο!!!

Τετοιοι "πλωτοι κουβαδες" χαλανε τα ονοματα των μαγαζιων και κανονικα πρεπει να παιρνουν ποδι με την μια!

Demelene
Διάσημο μέλος

Σημερα στην εχωσα γιατι γουσταρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.