"πολλες (ανουσιες) αρνητικες σκεψεις.","Βαριεμαι τους παντες και δεν ξερω τι να συζητησω μαζι τους", "ολοι μου φαινονται βαρετοι. ολοι ομως. ολα τα ατομα που τυχαινει να συναναστρεφομαι ή αναγκαζομαι να συναναστρεφομαι.", "ειλικρινα δεν εβλεπα την ωρα να περασει.", "μονο οταν εφυγαν ανακουφιστηκα.","...και αυτο συμβαινει συχνα.", "νιωθω οτι δεν ταιριαζω με κανεναν. επιπλεον νιωθω οτι κι εγω ειμαι βαρετος και δεν εχω τι να πω μαζι τους.", "μιλαω με ατομα και απλα να παιρνω πληροφοριες... ολοι βαρετοι, συνηθισμενοι, με συνηθισμενη ζωη και σκεψη.","εγω σαν χαρακτηρας ειμαι καπως αντισυμβατικος, μου αρεσει να μοιραζομαι πραγματα, παθιαζομαι με πραγματα.", "στην πολη μου δεν ειχα ποτε καλους φιλους. δεν ξερω αν φταιω εγω...", "σκεφτομαι οτι πρεπει να αρχισω να περναω καλα μονος μου, αλλα ουτε κι αυτο καταφερνω εδω και πολυ καιρο.", "οτι πρεπει να τους μιλησω, πρεπει να το παιξω ευγενικος. προτιμω να απομονωνομαι. ", "δεν ξερω τι να συζηταω με τους αλλους", "εντονη δυσφορια", "ασχημες αναμνησεις θα ηθελα οσο τιποτα να φυγω να κανω μια νεα αρχη,εχω τασεις φυγης ετσι κ αλλιως και δε μπορειτε να ξερετε πως ειναι και πως εχω περασει ολα τα χρονια εδω.", "ενω ξερω πολλα πραγματα και εχω γνωσεις... νιωθω οτι δε μπορω να μιλησω για πολυ ωρα για καποιο πραγμα.", "πολυ εντονο και δυσαρεστο."