touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:43 Η touvlo έγραψε: #41 27-01-26 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Bρε κορίτσι...κάποια πράγματα μια φορά λέγονται. Ειδικά κάτι τέτοια. Δεν τ' ακουμπάς παραπάνω... Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες... Πού είναι το ενδιαφέρον ; Λυπηρό ναι (αν ισχύει...)... Click για ανάπτυξη... Ωραία, τα δυο πρώτα. Ενδιαφέρον είναι το σκεπτικό αυτό. Αν μπορούσαμε να το συζητήσουμε ανοιχτά, (γιατί όχι, ανώνυμοι είμαστε), θα έλεγα σκέψεις επί του θέματος, αλλά όπως είπες, ας μην το ακουμπήσω εγώ. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:45 Ο Buggs έγραψε: #42 27-01-26 11:45 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ενδιαφέρον είναι το σκεπτικό αυτό. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σκεπτικο. Είναι μια αληθινή ιστορία. Απλα δεν είναι απο αυτές που διαβάζετε, μαλλον γιατί δεν έγιναν οι φόνοι. :-) touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:50 Η touvlo έγραψε: #43 27-01-26 11:50 Σίγουρα, οι απόπειρες απ την μεριά της οικογένειας, δεν ήταν κανονικές δολοφονικές έτσι; Ήταν μεταφορικές, σωστά; Και εδώ είναι ο προβληματισμός μου: από πού και έπειτα θεωρούνται επικίνδυνες; Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:50 Ο Buggs έγραψε: #44 27-01-26 11:50 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ας μην το ακουμπήσω εγώ Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Σίγουρα, οι απόπειρες απ την μεριά της οικογένειας, δεν ήταν κανονικές δολοφονικές έτσι; Click για ανάπτυξη... Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:53 Η touvlo έγραψε: #45 27-01-26 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, αφού το λες εσύ, συνεχίζω και γω. Τι έκανε η οικογένεια τόσο φριχτό; Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Μήπως έκανε απόπειρα ψυχικής δολοφονίας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε φίλε! Και δεν τους κατήγγειλες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Ε, τώρα, συγνώμη @Υδροχόος , αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Η Υδροχόος έγραψε: #46 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Το ιδιο πραγμα ταυτόχρονα και λυπηρό και αδιάφορο δεν γινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αδιάφορο, σε καμία περίπτωση. Γιατί δεν είναι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Click για ανάπτυξη... Οκ. Κάνε δουλειά σου. Ίσως και κακώς ανακατεύτηκα.. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Ο Buggs έγραψε: #47 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Click για ανάπτυξη... Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:01 Η touvlo έγραψε: #48 27-01-26 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες εσύ είναι η εξαίρεση. Δεν ξέρω, κατά πόσο συνεργάστηκαν, τι έκαναν κλπ. Πχ όταν ήμουν εγώ 4 και ο αδερφός μου 2, προσπάθησα να τον δολοφονήσω, δίνοντάς του απορρυπαντικό να φάει. Αυτός το μύρισε και δεν ήθελε. Τώρα τον υπεραγαπώ. Δεν θεωρώ τη νηπιακή μου βλακεία, απόπειρα. Αλλά για να το λες εσύ, μάλλον συνέβησαν σοβαρά πράματα. Θείος, θεία κλπ δεν υπήρχαν; Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:05 Ο Buggs έγραψε: #49 27-01-26 12:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander camil Libertus Scandal kostis76 touvlo Kate1914 Wonderkid taketrance back2967 AggelikiGr Joji Dmzk gmoutzour User2350 Paragontas7000 American Economist Sotiris 12 vasilis123321 Advocatus diaboli Unboxholics Memetchi Klekle fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Bρε κορίτσι...κάποια πράγματα μια φορά λέγονται. Ειδικά κάτι τέτοια. Δεν τ' ακουμπάς παραπάνω... Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες... Πού είναι το ενδιαφέρον ; Λυπηρό ναι (αν ισχύει...)... Click για ανάπτυξη... Ωραία, τα δυο πρώτα. Ενδιαφέρον είναι το σκεπτικό αυτό. Αν μπορούσαμε να το συζητήσουμε ανοιχτά, (γιατί όχι, ανώνυμοι είμαστε), θα έλεγα σκέψεις επί του θέματος, αλλά όπως είπες, ας μην το ακουμπήσω εγώ.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:45 Ο Buggs έγραψε: #42 27-01-26 11:45 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ενδιαφέρον είναι το σκεπτικό αυτό. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σκεπτικο. Είναι μια αληθινή ιστορία. Απλα δεν είναι απο αυτές που διαβάζετε, μαλλον γιατί δεν έγιναν οι φόνοι. :-) touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:50 Η touvlo έγραψε: #43 27-01-26 11:50 Σίγουρα, οι απόπειρες απ την μεριά της οικογένειας, δεν ήταν κανονικές δολοφονικές έτσι; Ήταν μεταφορικές, σωστά; Και εδώ είναι ο προβληματισμός μου: από πού και έπειτα θεωρούνται επικίνδυνες; Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:50 Ο Buggs έγραψε: #44 27-01-26 11:50 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ας μην το ακουμπήσω εγώ Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Σίγουρα, οι απόπειρες απ την μεριά της οικογένειας, δεν ήταν κανονικές δολοφονικές έτσι; Click για ανάπτυξη... Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:53 Η touvlo έγραψε: #45 27-01-26 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, αφού το λες εσύ, συνεχίζω και γω. Τι έκανε η οικογένεια τόσο φριχτό; Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Μήπως έκανε απόπειρα ψυχικής δολοφονίας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε φίλε! Και δεν τους κατήγγειλες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Ε, τώρα, συγνώμη @Υδροχόος , αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Η Υδροχόος έγραψε: #46 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Το ιδιο πραγμα ταυτόχρονα και λυπηρό και αδιάφορο δεν γινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αδιάφορο, σε καμία περίπτωση. Γιατί δεν είναι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Click για ανάπτυξη... Οκ. Κάνε δουλειά σου. Ίσως και κακώς ανακατεύτηκα.. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Ο Buggs έγραψε: #47 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Click για ανάπτυξη... Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:01 Η touvlo έγραψε: #48 27-01-26 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες εσύ είναι η εξαίρεση. Δεν ξέρω, κατά πόσο συνεργάστηκαν, τι έκαναν κλπ. Πχ όταν ήμουν εγώ 4 και ο αδερφός μου 2, προσπάθησα να τον δολοφονήσω, δίνοντάς του απορρυπαντικό να φάει. Αυτός το μύρισε και δεν ήθελε. Τώρα τον υπεραγαπώ. Δεν θεωρώ τη νηπιακή μου βλακεία, απόπειρα. Αλλά για να το λες εσύ, μάλλον συνέβησαν σοβαρά πράματα. Θείος, θεία κλπ δεν υπήρχαν; Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:05 Ο Buggs έγραψε: #49 27-01-26 12:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander camil Libertus Scandal kostis76 touvlo Kate1914 Wonderkid taketrance back2967 AggelikiGr Joji Dmzk gmoutzour User2350 Paragontas7000 American Economist Sotiris 12 vasilis123321 Advocatus diaboli Unboxholics Memetchi Klekle fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ενδιαφέρον είναι το σκεπτικό αυτό. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σκεπτικο. Είναι μια αληθινή ιστορία. Απλα δεν είναι απο αυτές που διαβάζετε, μαλλον γιατί δεν έγιναν οι φόνοι. :-)
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:50 Η touvlo έγραψε: #43 27-01-26 11:50 Σίγουρα, οι απόπειρες απ την μεριά της οικογένειας, δεν ήταν κανονικές δολοφονικές έτσι; Ήταν μεταφορικές, σωστά; Και εδώ είναι ο προβληματισμός μου: από πού και έπειτα θεωρούνται επικίνδυνες; Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:50 Ο Buggs έγραψε: #44 27-01-26 11:50 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ας μην το ακουμπήσω εγώ Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Σίγουρα, οι απόπειρες απ την μεριά της οικογένειας, δεν ήταν κανονικές δολοφονικές έτσι; Click για ανάπτυξη... Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:53 Η touvlo έγραψε: #45 27-01-26 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, αφού το λες εσύ, συνεχίζω και γω. Τι έκανε η οικογένεια τόσο φριχτό; Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Μήπως έκανε απόπειρα ψυχικής δολοφονίας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε φίλε! Και δεν τους κατήγγειλες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Ε, τώρα, συγνώμη @Υδροχόος , αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Η Υδροχόος έγραψε: #46 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Το ιδιο πραγμα ταυτόχρονα και λυπηρό και αδιάφορο δεν γινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αδιάφορο, σε καμία περίπτωση. Γιατί δεν είναι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Click για ανάπτυξη... Οκ. Κάνε δουλειά σου. Ίσως και κακώς ανακατεύτηκα.. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Ο Buggs έγραψε: #47 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Click για ανάπτυξη... Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:01 Η touvlo έγραψε: #48 27-01-26 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες εσύ είναι η εξαίρεση. Δεν ξέρω, κατά πόσο συνεργάστηκαν, τι έκαναν κλπ. Πχ όταν ήμουν εγώ 4 και ο αδερφός μου 2, προσπάθησα να τον δολοφονήσω, δίνοντάς του απορρυπαντικό να φάει. Αυτός το μύρισε και δεν ήθελε. Τώρα τον υπεραγαπώ. Δεν θεωρώ τη νηπιακή μου βλακεία, απόπειρα. Αλλά για να το λες εσύ, μάλλον συνέβησαν σοβαρά πράματα. Θείος, θεία κλπ δεν υπήρχαν; Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:05 Ο Buggs έγραψε: #49 27-01-26 12:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander camil Libertus Scandal kostis76 touvlo Kate1914 Wonderkid taketrance back2967 AggelikiGr Joji Dmzk gmoutzour User2350 Paragontas7000 American Economist Sotiris 12 vasilis123321 Advocatus diaboli Unboxholics Memetchi Klekle fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα, οι απόπειρες απ την μεριά της οικογένειας, δεν ήταν κανονικές δολοφονικές έτσι; Ήταν μεταφορικές, σωστά; Και εδώ είναι ο προβληματισμός μου: από πού και έπειτα θεωρούνται επικίνδυνες; Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:50 Ο Buggs έγραψε: #44 27-01-26 11:50 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ας μην το ακουμπήσω εγώ Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Σίγουρα, οι απόπειρες απ την μεριά της οικογένειας, δεν ήταν κανονικές δολοφονικές έτσι; Click για ανάπτυξη... Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:53 Η touvlo έγραψε: #45 27-01-26 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, αφού το λες εσύ, συνεχίζω και γω. Τι έκανε η οικογένεια τόσο φριχτό; Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Μήπως έκανε απόπειρα ψυχικής δολοφονίας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε φίλε! Και δεν τους κατήγγειλες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Ε, τώρα, συγνώμη @Υδροχόος , αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Η Υδροχόος έγραψε: #46 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Το ιδιο πραγμα ταυτόχρονα και λυπηρό και αδιάφορο δεν γινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αδιάφορο, σε καμία περίπτωση. Γιατί δεν είναι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Click για ανάπτυξη... Οκ. Κάνε δουλειά σου. Ίσως και κακώς ανακατεύτηκα.. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Ο Buggs έγραψε: #47 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Click για ανάπτυξη... Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:01 Η touvlo έγραψε: #48 27-01-26 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες εσύ είναι η εξαίρεση. Δεν ξέρω, κατά πόσο συνεργάστηκαν, τι έκαναν κλπ. Πχ όταν ήμουν εγώ 4 και ο αδερφός μου 2, προσπάθησα να τον δολοφονήσω, δίνοντάς του απορρυπαντικό να φάει. Αυτός το μύρισε και δεν ήθελε. Τώρα τον υπεραγαπώ. Δεν θεωρώ τη νηπιακή μου βλακεία, απόπειρα. Αλλά για να το λες εσύ, μάλλον συνέβησαν σοβαρά πράματα. Θείος, θεία κλπ δεν υπήρχαν; Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:05 Ο Buggs έγραψε: #49 27-01-26 12:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander camil Libertus Scandal kostis76 touvlo Kate1914 Wonderkid taketrance back2967 AggelikiGr Joji Dmzk gmoutzour User2350 Paragontas7000 American Economist Sotiris 12 vasilis123321 Advocatus diaboli Unboxholics Memetchi Klekle fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ας μην το ακουμπήσω εγώ Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Σίγουρα, οι απόπειρες απ την μεριά της οικογένειας, δεν ήταν κανονικές δολοφονικές έτσι; Click για ανάπτυξη... Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:53 Η touvlo έγραψε: #45 27-01-26 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, αφού το λες εσύ, συνεχίζω και γω. Τι έκανε η οικογένεια τόσο φριχτό; Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Μήπως έκανε απόπειρα ψυχικής δολοφονίας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε φίλε! Και δεν τους κατήγγειλες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Ε, τώρα, συγνώμη @Υδροχόος , αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Η Υδροχόος έγραψε: #46 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Το ιδιο πραγμα ταυτόχρονα και λυπηρό και αδιάφορο δεν γινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αδιάφορο, σε καμία περίπτωση. Γιατί δεν είναι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Click για ανάπτυξη... Οκ. Κάνε δουλειά σου. Ίσως και κακώς ανακατεύτηκα.. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Ο Buggs έγραψε: #47 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Click για ανάπτυξη... Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:01 Η touvlo έγραψε: #48 27-01-26 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες εσύ είναι η εξαίρεση. Δεν ξέρω, κατά πόσο συνεργάστηκαν, τι έκαναν κλπ. Πχ όταν ήμουν εγώ 4 και ο αδερφός μου 2, προσπάθησα να τον δολοφονήσω, δίνοντάς του απορρυπαντικό να φάει. Αυτός το μύρισε και δεν ήθελε. Τώρα τον υπεραγαπώ. Δεν θεωρώ τη νηπιακή μου βλακεία, απόπειρα. Αλλά για να το λες εσύ, μάλλον συνέβησαν σοβαρά πράματα. Θείος, θεία κλπ δεν υπήρχαν; Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:05 Ο Buggs έγραψε: #49 27-01-26 12:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander camil Libertus Scandal kostis76 touvlo Kate1914 Wonderkid taketrance back2967 AggelikiGr Joji Dmzk gmoutzour User2350 Paragontas7000 American Economist Sotiris 12 vasilis123321 Advocatus diaboli Unboxholics Memetchi Klekle fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, αφού το λες εσύ, συνεχίζω και γω. Τι έκανε η οικογένεια τόσο φριχτό; Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Μήπως έκανε απόπειρα ψυχικής δολοφονίας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατί όχι;Θα ήταν καλυτερα λες να απευθυνθούμε σε τιποτα "ειδικούς" σαν τους ψυχιατρους που εκριναν αυτόν τον τυπο; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Κανονικότατες και δολοφονικότατες, ομως δεν ήθελαν να πανε και μέσα. Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός απο τότε. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε φίλε! Και δεν τους κατήγγειλες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2026 Ε, τώρα, συγνώμη @Υδροχόος , αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Η Υδροχόος έγραψε: #46 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Το ιδιο πραγμα ταυτόχρονα και λυπηρό και αδιάφορο δεν γινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αδιάφορο, σε καμία περίπτωση. Γιατί δεν είναι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Click για ανάπτυξη... Οκ. Κάνε δουλειά σου. Ίσως και κακώς ανακατεύτηκα.. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Ο Buggs έγραψε: #47 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Click για ανάπτυξη... Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:01 Η touvlo έγραψε: #48 27-01-26 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες εσύ είναι η εξαίρεση. Δεν ξέρω, κατά πόσο συνεργάστηκαν, τι έκαναν κλπ. Πχ όταν ήμουν εγώ 4 και ο αδερφός μου 2, προσπάθησα να τον δολοφονήσω, δίνοντάς του απορρυπαντικό να φάει. Αυτός το μύρισε και δεν ήθελε. Τώρα τον υπεραγαπώ. Δεν θεωρώ τη νηπιακή μου βλακεία, απόπειρα. Αλλά για να το λες εσύ, μάλλον συνέβησαν σοβαρά πράματα. Θείος, θεία κλπ δεν υπήρχαν; Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:05 Ο Buggs έγραψε: #49 27-01-26 12:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander camil Libertus Scandal kostis76 touvlo Kate1914 Wonderkid taketrance back2967 AggelikiGr Joji Dmzk gmoutzour User2350 Paragontas7000 American Economist Sotiris 12 vasilis123321 Advocatus diaboli Unboxholics Memetchi Klekle fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Το ιδιο πραγμα ταυτόχρονα και λυπηρό και αδιάφορο δεν γινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αδιάφορο, σε καμία περίπτωση. Γιατί δεν είναι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τώρα συγνώμη, μιλώ με μισόλογα και σε σένα @Υδροχόος σόρυ, αλλά <<τραβάει>> η κουβέντα και όπως βλέπεις, ο φίλος δεν έχει θέμα. Click για ανάπτυξη... Οκ. Κάνε δουλειά σου. Ίσως και κακώς ανακατεύτηκα..
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 11:57 Ο Buggs έγραψε: #47 27-01-26 11:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Click για ανάπτυξη... Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:01 Η touvlo έγραψε: #48 27-01-26 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες εσύ είναι η εξαίρεση. Δεν ξέρω, κατά πόσο συνεργάστηκαν, τι έκαναν κλπ. Πχ όταν ήμουν εγώ 4 και ο αδερφός μου 2, προσπάθησα να τον δολοφονήσω, δίνοντάς του απορρυπαντικό να φάει. Αυτός το μύρισε και δεν ήθελε. Τώρα τον υπεραγαπώ. Δεν θεωρώ τη νηπιακή μου βλακεία, απόπειρα. Αλλά για να το λες εσύ, μάλλον συνέβησαν σοβαρά πράματα. Θείος, θεία κλπ δεν υπήρχαν; Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:05 Ο Buggs έγραψε: #49 27-01-26 12:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander camil Libertus Scandal kostis76 touvlo Kate1914 Wonderkid taketrance back2967 AggelikiGr Joji Dmzk gmoutzour User2350 Paragontas7000 American Economist Sotiris 12 vasilis123321 Advocatus diaboli Unboxholics Memetchi Klekle fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να έκανε απόπειρα δολοφονίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Click για ανάπτυξη... Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό".
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:01 Η touvlo έγραψε: #48 27-01-26 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες εσύ είναι η εξαίρεση. Δεν ξέρω, κατά πόσο συνεργάστηκαν, τι έκαναν κλπ. Πχ όταν ήμουν εγώ 4 και ο αδερφός μου 2, προσπάθησα να τον δολοφονήσω, δίνοντάς του απορρυπαντικό να φάει. Αυτός το μύρισε και δεν ήθελε. Τώρα τον υπεραγαπώ. Δεν θεωρώ τη νηπιακή μου βλακεία, απόπειρα. Αλλά για να το λες εσύ, μάλλον συνέβησαν σοβαρά πράματα. Θείος, θεία κλπ δεν υπήρχαν; Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:05 Ο Buggs έγραψε: #49 27-01-26 12:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander camil Libertus Scandal kostis76 touvlo Kate1914 Wonderkid taketrance back2967 AggelikiGr Joji Dmzk gmoutzour User2350 Paragontas7000 American Economist Sotiris 12 vasilis123321 Advocatus diaboli Unboxholics Memetchi Klekle fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ειχες καλη οικογένεια προφανώς γι'αυτό το λες αυτο. Χαίρομαι για λογαριαασμό σου. Όμως σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδύνατο. Συμβαίνει σε χιλιαδες περιπτωσεις, ακομη και στη διπλανή σου πόρτα. Απλά η κοινωνία περιμένει τους φονους για να το μάθει, αλλιώς θεωρεί αυτόματα ότι "δεν ήταν τόσο σοβαρό". Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες εσύ είναι η εξαίρεση. Δεν ξέρω, κατά πόσο συνεργάστηκαν, τι έκαναν κλπ. Πχ όταν ήμουν εγώ 4 και ο αδερφός μου 2, προσπάθησα να τον δολοφονήσω, δίνοντάς του απορρυπαντικό να φάει. Αυτός το μύρισε και δεν ήθελε. Τώρα τον υπεραγαπώ. Δεν θεωρώ τη νηπιακή μου βλακεία, απόπειρα. Αλλά για να το λες εσύ, μάλλον συνέβησαν σοβαρά πράματα. Θείος, θεία κλπ δεν υπήρχαν; Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:05 Ο Buggs έγραψε: #49 27-01-26 12:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Πουπουλίνα Προσωπικές επιθέσεις 15 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander camil Libertus Scandal kostis76 touvlo Kate1914 Wonderkid taketrance back2967 AggelikiGr Joji Dmzk gmoutzour User2350 Paragontas7000 American Economist Sotiris 12 vasilis123321 Advocatus diaboli Unboxholics Memetchi Klekle fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το να σκεφτεί πάντως κάποιος, να τους δολοφονήσει αυτός, αυτό δεν είναι έξυπνη λύση Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.144 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 12:10 Η touvlo έγραψε: #50 27-01-26 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολύτως. Αφου η κοινωνία κατηγορεί και καταδικάζει προθυμα τα θύματα φοβουμενη τους δράστες. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Το τι θα πει η κοινωνία, είναι λιγότερο κακό, αν και η ζωή στη φυλακή δεν είναι ωραία. Αν ω μη γένοιτο, ήμουν η μάνα της Τοπαλούδη, θα σκότωνα ευχαρίστως τα κολόπαιδα δολοφόνους της, ό,τι και αν μου έκαναν. Αλλά σε μια υπόθεση, που υπάρχουν αμφιβολίες, λες πάντα <<μήπως κάνω λάθος;>>, γιαυτό την προχωράς με το νόμιμο τρόπο, τουλάχιστο μέχρι να μάθεις, τι παίζει
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.414 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 13:48 Ο Buggs έγραψε: #51 27-01-26 13:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2026
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορεί κάποιο θύμα, να έχει κάνει λάθος. Click για ανάπτυξη... Παει μια βιασθείσα στο αστυνομικό τμήμα να το καταγγείλλει και την ρωτάνε διάφοροι ειδικοι επι του θέματος: "Μήπως κανατε λάθος; Μήπως σας άρεσε;" Αυτό εννοείς; Καλά θεωρείς ότι αυτός ο τυπος σκότωσε μανα, πατέρα και λέει οτι θα σκοτώσει και τα αδέρφια του χωρίς σοβαρότατο λόγο; Μάλλον τόση κατανόηση και δικιο θεώρησε οτι θα βρει κι αυτός αν έλεγε τι του συνέβη και προτίμησε τους φονους.