Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Η Θάλεια έγραψε: #41 19-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κορίτσια; Πως μπορεί να καταλάβει κανείς το μέγεθος του δαχτύλου για να πάρει το σωστό δαχτυλίδι; Click για ανάπτυξη... Όταν κοιμάται πάρε μία κλωστή και δέσε την γύρω από το δάχτυλό της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 08:06 Η Lilla My έγραψε: #42 19-01-13 08:06 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κορίτσια; Πως μπορεί να καταλάβει κανείς το μέγεθος του δαχτύλου για να πάρει το σωστό δαχτυλίδι; Click για ανάπτυξη... Επίσης μπορείς να ρωτήσεις τον κοσμηματοπώλη, μήπως γίνεται να το αλλάξεις, εάν αποδειχθεί μικρό/μεγάλο. Συνήθως γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Η artemaki έγραψε: #43 19-01-13 11:34 Επισης μπορεις να παρεις το συγκεκριμενο δαχτυλιδι, να της το παρουσιασεις κλπ και επειτα να το γυρισετε πισω για να φτιαξει αλλο στα μετρα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 14:33 Η christinelle: #44 19-01-13 14:33 Κι εμένα αυτό έκανε, πήρε ένα μέγεθος στην τύχη και αργότερα πήγα να το μικρύνω. Είχε πλάκα όμως που μου το φόρεσε και έπλεε. Ηθελα να το φορέσω και όλο το βράδυ έσφιγγα το χέρι μου λες και θέλω να δώσω μπουνιά για να μην μου πέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Lilla My έγραψε: #45 26-02-13 19:35 Κορίτσια, όσες έχετε μονόπετρο για δαχτυλίδι αρραβώνων, τι είδους βέρα γάμου θα επιλέξετε/επιλέξατε; Μέχρι τώρα σκεφτόμουν μια απλή knife-edge βέρα χωρίς διαμάντια, για να ταιριάζει με το knife-edge μονόπετρο. Σ΄αυτό το στυλ (χωρίς το κενό ανάμεσα στις δυο βέρες ): Θεωρώ πολύ όμορφα τα knife-edge δαχτυλίδια μέσα στην απλότητά τους. Αλλά κι αυτός ο συνδυασμός είναι πανέμορφος: Είμαι προβληματισμένη. Και μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καλύτερα το knife-edge σχέδιο της βέρας: But in the end it is just so simple and elegant: ❤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Φεβρουαρίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.736 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 Η Himela έγραψε: #46 13-11-18 18:30 Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:37 Ο Guest 874453: #47 13-11-18 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Click για ανάπτυξη... https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. McManus Δραστήριο μέλος Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:42 Ο McManus έγραψε: #48 25-02-19 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Click για ανάπτυξη... Αναλυτικότατες βλέπω οι οδηγίες του λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 13:55 Η rafaela11: #49 16-06-24 13:55 Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal iew American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κορίτσια; Πως μπορεί να καταλάβει κανείς το μέγεθος του δαχτύλου για να πάρει το σωστό δαχτυλίδι; Click για ανάπτυξη... Όταν κοιμάται πάρε μία κλωστή και δέσε την γύρω από το δάχτυλό της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 08:06 Η Lilla My έγραψε: #42 19-01-13 08:06 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κορίτσια; Πως μπορεί να καταλάβει κανείς το μέγεθος του δαχτύλου για να πάρει το σωστό δαχτυλίδι; Click για ανάπτυξη... Επίσης μπορείς να ρωτήσεις τον κοσμηματοπώλη, μήπως γίνεται να το αλλάξεις, εάν αποδειχθεί μικρό/μεγάλο. Συνήθως γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Η artemaki έγραψε: #43 19-01-13 11:34 Επισης μπορεις να παρεις το συγκεκριμενο δαχτυλιδι, να της το παρουσιασεις κλπ και επειτα να το γυρισετε πισω για να φτιαξει αλλο στα μετρα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 14:33 Η christinelle: #44 19-01-13 14:33 Κι εμένα αυτό έκανε, πήρε ένα μέγεθος στην τύχη και αργότερα πήγα να το μικρύνω. Είχε πλάκα όμως που μου το φόρεσε και έπλεε. Ηθελα να το φορέσω και όλο το βράδυ έσφιγγα το χέρι μου λες και θέλω να δώσω μπουνιά για να μην μου πέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Lilla My έγραψε: #45 26-02-13 19:35 Κορίτσια, όσες έχετε μονόπετρο για δαχτυλίδι αρραβώνων, τι είδους βέρα γάμου θα επιλέξετε/επιλέξατε; Μέχρι τώρα σκεφτόμουν μια απλή knife-edge βέρα χωρίς διαμάντια, για να ταιριάζει με το knife-edge μονόπετρο. Σ΄αυτό το στυλ (χωρίς το κενό ανάμεσα στις δυο βέρες ): Θεωρώ πολύ όμορφα τα knife-edge δαχτυλίδια μέσα στην απλότητά τους. Αλλά κι αυτός ο συνδυασμός είναι πανέμορφος: Είμαι προβληματισμένη. Και μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καλύτερα το knife-edge σχέδιο της βέρας: But in the end it is just so simple and elegant: ❤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Φεβρουαρίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.736 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 Η Himela έγραψε: #46 13-11-18 18:30 Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:37 Ο Guest 874453: #47 13-11-18 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Click για ανάπτυξη... https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. McManus Δραστήριο μέλος Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:42 Ο McManus έγραψε: #48 25-02-19 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Click για ανάπτυξη... Αναλυτικότατες βλέπω οι οδηγίες του λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 13:55 Η rafaela11: #49 16-06-24 13:55 Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal iew American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κορίτσια; Πως μπορεί να καταλάβει κανείς το μέγεθος του δαχτύλου για να πάρει το σωστό δαχτυλίδι; Click για ανάπτυξη... Επίσης μπορείς να ρωτήσεις τον κοσμηματοπώλη, μήπως γίνεται να το αλλάξεις, εάν αποδειχθεί μικρό/μεγάλο. Συνήθως γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Η artemaki έγραψε: #43 19-01-13 11:34 Επισης μπορεις να παρεις το συγκεκριμενο δαχτυλιδι, να της το παρουσιασεις κλπ και επειτα να το γυρισετε πισω για να φτιαξει αλλο στα μετρα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 14:33 Η christinelle: #44 19-01-13 14:33 Κι εμένα αυτό έκανε, πήρε ένα μέγεθος στην τύχη και αργότερα πήγα να το μικρύνω. Είχε πλάκα όμως που μου το φόρεσε και έπλεε. Ηθελα να το φορέσω και όλο το βράδυ έσφιγγα το χέρι μου λες και θέλω να δώσω μπουνιά για να μην μου πέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Lilla My έγραψε: #45 26-02-13 19:35 Κορίτσια, όσες έχετε μονόπετρο για δαχτυλίδι αρραβώνων, τι είδους βέρα γάμου θα επιλέξετε/επιλέξατε; Μέχρι τώρα σκεφτόμουν μια απλή knife-edge βέρα χωρίς διαμάντια, για να ταιριάζει με το knife-edge μονόπετρο. Σ΄αυτό το στυλ (χωρίς το κενό ανάμεσα στις δυο βέρες ): Θεωρώ πολύ όμορφα τα knife-edge δαχτυλίδια μέσα στην απλότητά τους. Αλλά κι αυτός ο συνδυασμός είναι πανέμορφος: Είμαι προβληματισμένη. Και μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καλύτερα το knife-edge σχέδιο της βέρας: But in the end it is just so simple and elegant: ❤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Φεβρουαρίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.736 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 Η Himela έγραψε: #46 13-11-18 18:30 Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:37 Ο Guest 874453: #47 13-11-18 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Click για ανάπτυξη... https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. McManus Δραστήριο μέλος Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:42 Ο McManus έγραψε: #48 25-02-19 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Click για ανάπτυξη... Αναλυτικότατες βλέπω οι οδηγίες του λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 13:55 Η rafaela11: #49 16-06-24 13:55 Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal iew American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επισης μπορεις να παρεις το συγκεκριμενο δαχτυλιδι, να της το παρουσιασεις κλπ και επειτα να το γυρισετε πισω για να φτιαξει αλλο στα μετρα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 14:33 Η christinelle: #44 19-01-13 14:33 Κι εμένα αυτό έκανε, πήρε ένα μέγεθος στην τύχη και αργότερα πήγα να το μικρύνω. Είχε πλάκα όμως που μου το φόρεσε και έπλεε. Ηθελα να το φορέσω και όλο το βράδυ έσφιγγα το χέρι μου λες και θέλω να δώσω μπουνιά για να μην μου πέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Lilla My έγραψε: #45 26-02-13 19:35 Κορίτσια, όσες έχετε μονόπετρο για δαχτυλίδι αρραβώνων, τι είδους βέρα γάμου θα επιλέξετε/επιλέξατε; Μέχρι τώρα σκεφτόμουν μια απλή knife-edge βέρα χωρίς διαμάντια, για να ταιριάζει με το knife-edge μονόπετρο. Σ΄αυτό το στυλ (χωρίς το κενό ανάμεσα στις δυο βέρες ): Θεωρώ πολύ όμορφα τα knife-edge δαχτυλίδια μέσα στην απλότητά τους. Αλλά κι αυτός ο συνδυασμός είναι πανέμορφος: Είμαι προβληματισμένη. Και μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καλύτερα το knife-edge σχέδιο της βέρας: But in the end it is just so simple and elegant: ❤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Φεβρουαρίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.736 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 Η Himela έγραψε: #46 13-11-18 18:30 Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:37 Ο Guest 874453: #47 13-11-18 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Click για ανάπτυξη... https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. McManus Δραστήριο μέλος Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:42 Ο McManus έγραψε: #48 25-02-19 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Click για ανάπτυξη... Αναλυτικότατες βλέπω οι οδηγίες του λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 13:55 Η rafaela11: #49 16-06-24 13:55 Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal iew American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εμένα αυτό έκανε, πήρε ένα μέγεθος στην τύχη και αργότερα πήγα να το μικρύνω. Είχε πλάκα όμως που μου το φόρεσε και έπλεε. Ηθελα να το φορέσω και όλο το βράδυ έσφιγγα το χέρι μου λες και θέλω να δώσω μπουνιά για να μην μου πέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Lilla My έγραψε: #45 26-02-13 19:35 Κορίτσια, όσες έχετε μονόπετρο για δαχτυλίδι αρραβώνων, τι είδους βέρα γάμου θα επιλέξετε/επιλέξατε; Μέχρι τώρα σκεφτόμουν μια απλή knife-edge βέρα χωρίς διαμάντια, για να ταιριάζει με το knife-edge μονόπετρο. Σ΄αυτό το στυλ (χωρίς το κενό ανάμεσα στις δυο βέρες ): Θεωρώ πολύ όμορφα τα knife-edge δαχτυλίδια μέσα στην απλότητά τους. Αλλά κι αυτός ο συνδυασμός είναι πανέμορφος: Είμαι προβληματισμένη. Και μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καλύτερα το knife-edge σχέδιο της βέρας: But in the end it is just so simple and elegant: ❤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Φεβρουαρίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.736 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 Η Himela έγραψε: #46 13-11-18 18:30 Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:37 Ο Guest 874453: #47 13-11-18 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Click για ανάπτυξη... https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. McManus Δραστήριο μέλος Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:42 Ο McManus έγραψε: #48 25-02-19 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Click για ανάπτυξη... Αναλυτικότατες βλέπω οι οδηγίες του λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 13:55 Η rafaela11: #49 16-06-24 13:55 Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal iew American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια, όσες έχετε μονόπετρο για δαχτυλίδι αρραβώνων, τι είδους βέρα γάμου θα επιλέξετε/επιλέξατε; Μέχρι τώρα σκεφτόμουν μια απλή knife-edge βέρα χωρίς διαμάντια, για να ταιριάζει με το knife-edge μονόπετρο. Σ΄αυτό το στυλ (χωρίς το κενό ανάμεσα στις δυο βέρες ): Θεωρώ πολύ όμορφα τα knife-edge δαχτυλίδια μέσα στην απλότητά τους. Αλλά κι αυτός ο συνδυασμός είναι πανέμορφος: Είμαι προβληματισμένη. Και μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καλύτερα το knife-edge σχέδιο της βέρας: But in the end it is just so simple and elegant: ❤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.736 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 Η Himela έγραψε: #46 13-11-18 18:30 Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:37 Ο Guest 874453: #47 13-11-18 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Click για ανάπτυξη... https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. McManus Δραστήριο μέλος Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:42 Ο McManus έγραψε: #48 25-02-19 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Click για ανάπτυξη... Αναλυτικότατες βλέπω οι οδηγίες του λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 13:55 Η rafaela11: #49 16-06-24 13:55 Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal iew American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2018 στις 18:37 Ο Guest 874453: #47 13-11-18 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Click για ανάπτυξη... https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. McManus Δραστήριο μέλος Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:42 Ο McManus έγραψε: #48 25-02-19 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Click για ανάπτυξη... Αναλυτικότατες βλέπω οι οδηγίες του λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 13:55 Η rafaela11: #49 16-06-24 13:55 Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal iew American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ερώτηση: αν παραγγείλω ένα δαχτυλίδι online, πώς βρίσκω το νούμερό μου; Click για ανάπτυξη... https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
McManus Δραστήριο μέλος Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:42 Ο McManus έγραψε: #48 25-02-19 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Click για ανάπτυξη... Αναλυτικότατες βλέπω οι οδηγίες του λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 13:55 Η rafaela11: #49 16-06-24 13:55 Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://queendiamonds.gr/ring-size-board/ Click για ανάπτυξη... Αναλυτικότατες βλέπω οι οδηγίες του λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 13:55 Η rafaela11: #49 16-06-24 13:55 Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video.
Μου εμφάνισε από κάτω αυτό το thread, κι είπα να το ξυπνήσω Βαριέμαι απίστευτα τα μονοπετρα, είναι όμορφα αλλά μου φαίνονται κάπως αδιάφορα, και πολύ μα πολύ ακριβά πολλές φορές. Ενώ αυτά πχ, είναι τέχνη από μόνα τους. Βγάζουν κάτι το παραμυθένιο. Τα αγαπω! Your browser is not able to display this video.