American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.058 μηνύματα.

01-09-25

11:28
Ανοίγω αυτό το thread ώστε να ανεβάζουμε φωτογραφίες κτιρίων, είτε σύγχρονα είτε ιστορικά, τα οποία μας αρέσουν και τα θεωρούμε ιδιαίτερα.
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Πύργος Πειραιά
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Πύργος Πειραιά
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.506 μηνύματα.

01-09-25

11:42
Πολύ ωραίο θέμα Φώτη!
Δεν έχω κάτι καινούργιο αλλά βρήκα στην συλλογή μου αυτά:
Εντυπωσιακά κτήρια αρχιτεκτονικής 19ου αι. στην Ρώμη.
Μια εκκλησία στον σταθμό Piazza di spagna
Τo ανωτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ρωμης. Η μπροστινή πλευρά του κτηρίου (το πιο εντυπωσιακό) ήταν δυστυχώς σε επισκευή οπότε ήταν καλυμμένο.
Και εδώ στο κέντρο του Λονδίνου:
Το μεγαλύτερο έγκλημα της Αθήνας είναι ότι αφήσαμε τα νεοκλασικά να γίνουν συντρίμμια για να γίνει η τσιμεντοπολη ή τα στέκια παραβατών.
Ελπίζω να επισκεφτώ την Βιέννη κάποια στιγμή λένε ότι είναι ασυναγώνιστη στα κτήρια.
Δεν έχω κάτι καινούργιο αλλά βρήκα στην συλλογή μου αυτά:
Εντυπωσιακά κτήρια αρχιτεκτονικής 19ου αι. στην Ρώμη.
Μια εκκλησία στον σταθμό Piazza di spagna
Τo ανωτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ρωμης. Η μπροστινή πλευρά του κτηρίου (το πιο εντυπωσιακό) ήταν δυστυχώς σε επισκευή οπότε ήταν καλυμμένο.
Και εδώ στο κέντρο του Λονδίνου:
Το μεγαλύτερο έγκλημα της Αθήνας είναι ότι αφήσαμε τα νεοκλασικά να γίνουν συντρίμμια για να γίνει η τσιμεντοπολη ή τα στέκια παραβατών.
Ελπίζω να επισκεφτώ την Βιέννη κάποια στιγμή λένε ότι είναι ασυναγώνιστη στα κτήρια.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.058 μηνύματα.

01-09-25

12:07
Bank of America Tower.
Το κτήριο αυτό κτίστηκε το 2010 και αποτελεί έδρα για τα γραφεία της Bank of America στην Νέα Υόρκη. Έχει ύψος 235 μέτρα (288 μέτρα μαζί με την κεραία) και αποτελείται από 55 ορόφους. Το κόστος κατασκευής του ανήλθε σε $1 Billion.
Το κτήριο αυτό κτίστηκε το 2010 και αποτελεί έδρα για τα γραφεία της Bank of America στην Νέα Υόρκη. Έχει ύψος 235 μέτρα (288 μέτρα μαζί με την κεραία) και αποτελείται από 55 ορόφους. Το κόστος κατασκευής του ανήλθε σε $1 Billion.
Guest 691153
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-09-25

12:39
Ενδιαφέρον θέμα.
Μου αρέσει πολύ το κτήριο του Ωνάσειου καρδιοχειρουργικού κέντρου. Κάλλιστα το πιο όμορφο νοσοκομείο και ένα στο οποίο πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.
Μου αρέσει πολύ το κτήριο του Ωνάσειου καρδιοχειρουργικού κέντρου. Κάλλιστα το πιο όμορφο νοσοκομείο και ένα στο οποίο πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.922 μηνύματα.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.849 μηνύματα.

02-09-25

01:09
Λουκέρνη, Ελβετία
Black Diamond, Κοπεγχάγη
Black Diamond, Κοπεγχάγη
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.799 μηνύματα.

02-09-25

09:58
To δημοτικο θεατρο ειναι αριστουργημα... γλυκαίνει το ματι σου να το βλεπεις... ο πυργος του πειραια ειναι ψωριαρικο ξερασμα να μην το βλεπεις. Γιατι δεν αφησαν την μορφη του εμπνευσμένου αρχιτεκονα Βικελλα που τον εφτιαξε αρχικα? Αυτου που εφτιαξε τον πυργο Αθηνων και το Ατρινα.Ανοίγω αυτό το thread ώστε να ανεβάζουμε φωτογραφίες κτιρίων, είτε σύγχρονα είτε ιστορικά, τα οποία μας αρέσουν και τα θεωρούμε ιδιαίτερα.
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
View attachment 152106
Πύργος Πειραιά
View attachment 152107
Χωρις αναλογιες φαμπονατσι ( αναλογιες παρθενωνα) δεν πας μακρια.
Οτι γκαλμουρατο και διαρκειας στο κοσμο με αυτες φτιάχτηκε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...