Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Πρόσφατα το έψαξα λίγο παραπάνω και έχω την εντύπωση πως επρόκειτο για κάποια παραλλαγή αυτού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Υπήρχε μια εποχή στη ζωή μου quite a ways back που πολλές φορές μέσα στη μέρα δυσκολευόμουν να διαχωρίσω την πραγματικότητα από κάτι που το είχα δει στον ύπνο μου πχ. Freaky shit.
Πρόσφατα το έψαξα λίγο παραπάνω και έχω την εντύπωση πως επρόκειτο για κάποια παραλλαγή αυτού.
Διαταραχή αποπροσωποποίησης είναι, αν δεν σου συμβαίνει σε τακτική βάση και δεν κρατάει πολύ δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μπορεί να φταίει το στρες, η αϋπνία, ή να είσαι απλά πολύ αφηρημένη όταν συμβαίνει.
Σύμφωνα με τον καθηγητή ψυχιατρικής μου 1 στους 3 ανθρώπους το βιώνει αρκετά έντονα σε κάποιο στάδιο της ζωής του (ιδιαίτερα οι δικές μας ηλικίες).
Μπορείς να δεις εδώ όλες τις Διασχιστικές διαταραχές.
ΜΦΝSTER
Νεοφερμένο μέλος

μαρινακι96
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Παρολο που ζουσα σε νησι πριν 2 χρονια,για 18 ολοκληρα χρονια,δεν ειχα σπιτι κοντα στην θαλασσα.Ημουν στην ενδοχωρα να το πω.Καθαρα απο τυχη.
Και ομως.Εβλεπα συνεχεια τον εξης εφιαλτη.Οτι ημουν στο σπιτι μου(...οχι σε αυτο που ζουσα,δεν το φωτογραφιζα δηλαδη,αλλα σε κατι αλλο..παντως ηταν σπιτι μου),το οποιο ηταν ακριβως μπροστα απο θαλασσα.Μιλαμε στα 3 μετρα.
Και ΠΑΝΤΑ καποια στιγμη ερχοταν ενα ΓΙΓΑΝΤΙΟ κυμα,ΤΕΡΑΣΤΙΟ ,το οποιο εβλεπα απο το παραθυρο και προσπαθουσα να κρυφτω καπου,να σωθω.
ΟΚ,μιλαμε οτι αυτος ο εφιαλτης επαναλαμβανεται και να σημειωσω οτι ΛΑΤΡΕΥΩ τη θαλασσα!Σε καραβι οταν μπαινω θελω να εχει κυμα γιατι το ευχαριστιεμαι..

Αλλα σπιτι δεν νοικιαζω ουτε προκειται να παρω μπροστα απο θαλασσα,παρολο που την λατρευω και λατρευω να την αγναντευω,ακριβως επειδη εχω αυτους τους εφιαλτες.
Και κολυμπι ξεκινησα χωρις σωσιβια,χωρις μπρατσακια χωρις τιποτα απο το δημοτικο.
Δεν μπορω να το εξηγησω αυτον τον εφιαλτη.
Μηπως ειναι το ριζικο μου να παω απο τσουναμι;

methexys
Τιμώμενο Μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα μοντέλα βέβαια είναι διαφορετικά από όνειρο σε όνειρο, στο τελευταίο συγκεκριμένα ήμουν ο ευτυχής κάτοχος της
La-Ferrari, στη μάρκα όμως παραμένω πιστός!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.