Monsieur
Νεοφερμένο μέλος
Ο Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

02-10-25

21:39
Μιλάω για το παιδάκι στην τάξη που ζωγράφιζε στο θρανίο την ώρα τους μαθήματος, τον φίλο που κουβαλούσε παντού μια κιθάρα, την κοπέλα που έλεγε ότι θα γίνει ηθοποιός ΚΟΚ
Τελικά, τι καταλήξατε να κάνετε; Να σπουδάσετε ΚΟΚ;
Δεδομένου του ότι ζούμε και σε μια τεχνοκρατική κοινωνία.
Και αυτοί που ακολουθήσατε τις κλίσεις σας με σπουδές σε Ωδεία, Καλών Τεχνών, Γραφιστική ΚΟΚ.
Είστε ευχαριστημένοι; Το μετανιώσατε; Δουλεύετε στο αντικείμενο του πόθου σας;
Και αυτοί που ακολουθήσατε τις κλίσεις σας με σπουδές σε Ωδεία, Καλών Τεχνών, Γραφιστική ΚΟΚ.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.644 μηνύματα.

02-10-25

21:45
Εγώ ασχολήθηκα με την φαρμακευτική.
Προς το παρόν δεν το έχω μετανιώσει.
Ξέρω ότι θα σιχαινομουν την τέχνη αν την έκανα επάγγελμα. Ξέρεις, το κακό με τις τέχνες σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ότι ή θα παράγεις αυτό που "πουλάει" την συγκεκριμένη στιγμή (και άρα θα φας ψωμί) ή απλά θα πείνας, ή θα πιέζεις τον εαυτό σου να δημιουργήσει κάτι που δεν σου αρέσει.
Σήμερα ασχολούμαι μόνο σε προσωπικό χαλαρο ατομικο επίπεδο παράλληλα με το ενδιαφέρον μου για το ιστορικό/θεωρητικό κομμάτι τους. Με γεμίζει αρκετα. Αγαπώ ιδιαίτερα τα μουσεία και ειδικά τα μουσεια τεχνών. Οποιαδήποτε τέχνης (Ζωγραφική, γλυπτική, αρχιτεκτονική, και ειδικά κλωστοϋφαντουργίας).
Προς το παρόν δεν το έχω μετανιώσει.
Ξέρω ότι θα σιχαινομουν την τέχνη αν την έκανα επάγγελμα. Ξέρεις, το κακό με τις τέχνες σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ότι ή θα παράγεις αυτό που "πουλάει" την συγκεκριμένη στιγμή (και άρα θα φας ψωμί) ή απλά θα πείνας, ή θα πιέζεις τον εαυτό σου να δημιουργήσει κάτι που δεν σου αρέσει.
Σήμερα ασχολούμαι μόνο σε προσωπικό χαλαρο ατομικο επίπεδο παράλληλα με το ενδιαφέρον μου για το ιστορικό/θεωρητικό κομμάτι τους. Με γεμίζει αρκετα. Αγαπώ ιδιαίτερα τα μουσεία και ειδικά τα μουσεια τεχνών. Οποιαδήποτε τέχνης (Ζωγραφική, γλυπτική, αρχιτεκτονική, και ειδικά κλωστοϋφαντουργίας).
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.043 μηνύματα.

02-10-25

22:53
Σπούδασα και εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος & ηλεκτρονικός μηχανικός.Μιλάω για το παιδάκι στην τάξη που ζωγράφιζε στο θρανίο την ώρα τους μαθήματος, τον φίλο που κουβαλούσε παντού μια κιθάρα, την κοπέλα που έλεγε ότι θα γίνει ηθοποιός ΚΟΚ
Ειδικά κατά το γυμνάσιο αλλά και το λύκειο ασχολιόμουν έντονα με την τέχνη, ιδίως στον υπολογιστή(π.χ. digital sculpting, 3D modeling κτλπ.). Βασικά περνούσα πάρα πολλές ώρες έτσι καθώς το γούσταρα τρελά. Είχα γνωρίσει και πολλούς επαγγελματίες απο το Hollywood και όσο να'ναι ακούγοντας τα προβλήματα τους κατά καιρούς αποφάσισα πως δεν προσφέρει ακριβώς την σταθερότητα που θα αναζητούσα ένα τέτοιο μονοπάτι, οπότε πήρα την απόφαση να κατευθυνθώ σε κάτι εξίσου δημιουργικό αλλά οικονομικά πιο βέβαιο. Πολλά χρόνια μετά, δυστυχώς αυτή η αβεβαιότητα επικυρώνεται λόγω του AI.
Δεν μετάνιωσα καθόλου αυτή την επιλογή. Εαν και είχε αρκετές δυσκολίες, μου άνοιξε πολύ το μυαλό και μου έδωσε το υπόβαθρο να καταλάβω πίσω απο την τέχνη που έκανα ως παιδί πόση επιστήμη υπήρχε για να είναι εφικτή αυτή. Πάρα αυτά δεν κρύβω πως πολλές φορές μου λείπουν οι ημέρες που απλώς δημιουργούσα οτιδήποτε είχα στο μυαλό.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

03-10-25

07:45
Το παιδικο ονειρο που συνοδευοταν με την φροντιδα της κουκλας αλλα και την δημιουργια ζωγραφικης και χειροτεχνιας βρηκε εδαφος στην Παιδαγωγικη ....
Σχεδον ποτε ομως δεν αξιοποιηθηκε ...η πρακτικη και 1 χρονος εγασιας με παιδια δεν το λες και αξιοποίηση ..
Ηρθε μετεπειτα μια σημαντικη αλλαγη ωστε να μου δειξει οτι το παιδικο ονειρο πολλες φορες δεν μπορει να ανταπεξέλθει στις μετέπειτα φιλοδοξίες σου για απόκτηση αγαθών ...πολλες φορες ουτε στην καλυψη βασικων βιολογικων αλλαγων ...
Τοσα χρονια μετα ευγνώμων για το σήμερα εφοσον η πρωτη κατάκτηση εγινε τροχοπέδη στο μετέπειτα σπουδαιότερο βιωμα της γυναικα για εμενα (μητρότητας) που την οδηγει στην ολοκλήρωση και πεπεισμένη οτι οι αλλαγές στη ζωη μας έρχονται μονο για καλο σκοπο !!!
Σχεδον ποτε ομως δεν αξιοποιηθηκε ...η πρακτικη και 1 χρονος εγασιας με παιδια δεν το λες και αξιοποίηση ..
Ηρθε μετεπειτα μια σημαντικη αλλαγη ωστε να μου δειξει οτι το παιδικο ονειρο πολλες φορες δεν μπορει να ανταπεξέλθει στις μετέπειτα φιλοδοξίες σου για απόκτηση αγαθών ...πολλες φορες ουτε στην καλυψη βασικων βιολογικων αλλαγων ...
Τοσα χρονια μετα ευγνώμων για το σήμερα εφοσον η πρωτη κατάκτηση εγινε τροχοπέδη στο μετέπειτα σπουδαιότερο βιωμα της γυναικα για εμενα (μητρότητας) που την οδηγει στην ολοκλήρωση και πεπεισμένη οτι οι αλλαγές στη ζωη μας έρχονται μονο για καλο σκοπο !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...