Λοιπόν, έστω ότι κάποιο βράδυ ο καλός σας (αντίστοιχα για καλή) έχει βγει με τη δική του παρέα.
Και την επομένη σας λέει πόσο χάλια είναι, γιατί τελικά παραήπιανε και παρακοιμήθηκε και ίσως να έκανε και εμετό...
και σήμερα είναι πολύ χάλια -και φαίνεται και χάλια.
Πώς θα νιώθατε;
Υποθέτω ότι μία φορά δεν είναι τίποτα, τυχαίνει.
Και δε μιλάω για συνήθεια, δηλαδή κάθε τόσο να επαναλαμβάνεται
(αν και θα με ενδιέφεραν απόψεις και σε αυτό)
αλλά μία στο τόοοοσο, ανά μήνα ή δίμηνο, να είναι έτσι..
και μάλιστα αν είναι μεγάλο μέρος -πχ τις μισές- των βραδιών που περνάει μόνος με φίλους...
Λέτε κάτι;
Περιμένετε λίγο καιρό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης εάν συνέβαινε συχνά φυσικά θα ξέκοβα κάποια στιγμή, αφού θα είχα εξαντλήσει όλες τις διπλωματικές μεθόδους. Εάν του/της το λές και δεν αλλάζει, κατά την γνώμη μου θα βάζει το πιοτό πάνω απο εσένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκτός αν οδηγεί οπότε είναι επικίνδυνη για τον εαυτό της και για τους άλλους.
Άλλωστε και να έλεγα κάτι
α) επεμβαίνω στη ζωή της υπέρ του δέοντος [σιγά μην της πω και πού θα πάει ή πόσα τσιγάρα θα καπνίσει] και
β) δεν θα κατάφερνα τίποτε άλλο από το να προσπαθεί να κρύβει στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.
io-io
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από tsitsilegas:Δεν με απασχολεί καθόλου.
Εκτός αν οδηγεί οπότε είναι επικίνδυνη για τον εαυτό της και για τους άλλους.
Άλλωστε και να έλεγα κάτι
α) επεμβαίνω στη ζωή της υπέρ του δέοντος [σιγά μην της πω και πού θα πάει ή πόσα τσιγάρα θα καπνίσει] και
β) δεν θα κατάφερνα τίποτε άλλο από το να προσπαθεί να κρύβει στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.
Πεστα χρυσοστομε.

adespoto
Περιβόητο μέλος

Δε με ενοχλεί καθόλου, αντίθετα χαίρομαι αν πέρασε καλά.
Αντιθέτως, όμως, δεν τον λυπάμαι καθόλου αν γκρινιάζει για στομάχι/πονοκέφαλο/hangover... απλά δεν μπορώ τον λυπηθώ.
Εν μέρει επιλογή του, ναι;
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Χαίρετε!!
Λοιπόν, έστω ότι κάποιο βράδυ ο καλός σας (αντίστοιχα για καλή) έχει βγει με τη δική του παρέα.
Και την επομένη σας λέει πόσο χάλια είναι, γιατί τελικά παραήπιανε και παρακοιμήθηκε και ίσως να έκανε και εμετό...
και σήμερα είναι πολύ χάλια -και φαίνεται και χάλια.
Πώς θα νιώθατε;
Θαυμάσια! Εγω τα έτσουξα; Αν η άλλη τα ήπιε χτές και σήμερα σοβατίζει το σύμπαν συθέμελο, πρόβλημά της ο πονοκέφαλος και όλα.
Μια πρώην μου τα έπινε και κοιμόταν καμιά φορά κάτω απ' τις μπάρες στα οινοπνευματοποτεία. Εγω είχα πει μια κουβέντα και αν χρειαστεί θα την πω και σε όποια επόμενη κοπέλα το απαιτήσει με τις πράξεις τις. "Πιες, κάνε ότι θέλεις, μόνο μη σε γ....ν όταν θα είσαι μεθυσμένη γιατί δεν λογίζεται ως δικαιολογία το μεθύσι και μη σε ληστέψουν-πλακώσουν στο ξύλο μετά γιατί δεν πρόκειται να στενοχωρηθώ".Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Λέτε κάτι;
Περιμένετε λίγο καιρό;
Γλυτώνεις και τις ανασφάλειες και τα ψυχολογικά και δε σπάς το κεφάλι σου για να την ελέγχεις. Ποιό το νόημα εξάλλου. Ούτε στρατιώτης είναι η κοπέλα, ούτε όμως και εσύ θα είσαι η Μητέρα Τερέζα κάθε φορά που θα μπεκρουλιάζει καλύπτοντας έτσι άλλα όργιά της. Ξεκαθαρίζεις από την αρχή σε 3 προτάσεις το όλο ζήτημα και αυτό ήταν.

υγ: Εδω που τα λέμε δε θα ήμουν κι ο πιό περήφανος άντρας στον κόσμο να τα χω με μια μπεκρού, αλλά το να μεθύσει μια στο τόσο, πάει στα κομμάτια. Απλά κι εδω θα ισχύει η προειδοποίηση.
Giovanna
Επιφανές μέλος

καλο!

μαλλον δε θα με πολυπειραζε γιδακι...
δλδ, καλα να περναει ο αλλος, εμενα δε μου πεφτει λογος.. ειδικα αν δε πεφτει και στον αλλο, για το πως διασκεδαζω εγω

και αν ειχε πονοκεφαλους και λοιπα, εννοειται οτι θα τον νταντευα και λιγο για να νιωσει καλυτερα!

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:και αν ειχε πονοκεφαλους και λοιπα, εννοειται οτι θα τον νταντευα και λιγο για να νιωσει καλυτερα!![]()
Xμ, εκεί είναι η διαφορά μας..!
Εγώ έχω μία γενική αντιπάθεια στο ποτό και είναι λίγο 50-50 το αν θα τον φρόντιζα...!
Αν είναι σε φάση oh-dude-είμαι-τόοοσο-χώμα και στον κόσμο του, αδιάφορο, τα 'θελε, τα 'παθέ! Πχ μία φορά που τον είχα χάσει γιατί τα έπινε με φίλους.
Αν είναι καημενούλης, τον κάνω καλά με.. κάθε τρόπο...!
e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Xμ, εκεί είναι η διαφορά μας..!
Εγώ έχω μία γενική αντιπάθεια στο ποτό και είναι λίγο 50-50 το αν θα τον φρόντιζα...!
Αν είναι σε φάση oh-dude-είμαι-τόοοσο-χώμα και στον κόσμο του, αδιάφορο, τα 'θελε, τα 'παθέ! Πχ μία φορά που τον είχα χάσει γιατί τα έπινε με φίλους.
Αν είναι καημενούλης, τον κάνω καλά με.. κάθε τρόπο...!
ναι ναι εκει ειναι η διαφορα μας!

εγω οπως κι αν ειναι τον κανω καλα με καθε τροπο, οχι μονο οταν ειναι καημενουλης...χιχιχιχ!!!

Hunter
Περιβόητο μέλος

1. δεν θα με πειραζε εαν εβγιανε με της φιλες της, ας παει να γινει λιωμα, επιλογη της ειναι αλλα εδω θα συμφωνησω με τον Αρχοντα. δεν θελω δικαιολογιες μετα οτι αυτος μου εκανε αυτο και αυτος μου εοιπε αυτο. εισαι αξια της μοιρας σου κοπελα μου.
2. τωρα εαν θα την νταντευα...............οχι, απλα θα εδινα μια συμβουλη, ππινεις ενα απο αυτα που επινες το προηγουμενο βραδυ και στρωνεις. και την επομενη φορα να με παιρνεις μαζι - για να προσεχω της φιλες σου

Rempeskes
Επιφανές μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

Τώρα για το αν θα έλεγα κάτι ... θα έλεγα ... όχι όμως σε στύλ κηρύγματος ... άλλωστε αν αισθανόμουν πως δεν θα έπρεπε να πω τπτ, γιατί δεν με ενδιαφέρει να πω δεν θα ήμουν και μαζί του!
Demelene
Διάσημο μέλος

Σε νοιάζει όταν τις συνέπειες τις αντιμετώπιζεις εσύ! Πχ σε μια συγκατοίκηση! Σε ένα γάμο!Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:...Ας κάνει ό,τι θέλει, εμένα τι με νοιάζει;
Άτομα που πίνουν τουλάχιστον αρκετα συστηματικά είναι για μένα προβληματικά! Αρά θα ήταν ενδεικτικό προβλημάτων εκ των έσω τα οποία θα αντιμέτωπίσω στο μέλλον!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αν πω τώρα για σχέσεις απ το παρελθόν που πότε πότε τα τσούζαν....
Μάλλον θα τον κορόιδευα (αφού σε πίνει τι το πίνεις το ρημαδι, και.... τι τα θες τα βαριά ποτά, αφού αυτά είναι για άντρες κι άλλα τέτοια

Κοινώς δεν θα με πείραζε... θα χαιρόμουν που πέρασε καλά...
ΕΞΑΙΡΩ φυσικά την περίπτωση που αυτό είναι σύστημα και ΚΑΘΕ φορά που βγαίνει με τους φίλους γυρνάει σούπα!
Ντάντεμα? Μπααααα δεν νομίζω....
Δε μου αρέσει να φέρομαι στον σύντροφο μου σαν να είμαι η μαμά του

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σε νοιάζει όταν τις συνέπειες τις αντιμετώπιζεις εσύ! Πχ σε μια συγκατοίκηση! Σε ένα γάμο!
Τι λες ρε μαν !!!! Για σοβαρέψου...

Demelene
Διάσημο μέλος

Γιατί ρε φίλε!!Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Τι λες ρε μαν !!!! Για σοβαρέψου...![]()
Είναι καλό όταν πιο γενικά το άτομο που πίνει έχει κάποιες υποχρεώσεις έστω και άτυπες και δεν τις εκπληρώνει συστηματικά (λόγω μέθης) και αναγκάζεται άλλος να τον καλύψει?? Τότε φυσικά και σε ενδιαφέρει καθώς οι συνέπειες των επιλογών του ολισθαίνουν σε σένα!
Και μια συγκατοίκηση ή ένας γάμος είναι σίγουρα μια σχέση που περιλαμβάνει και κάποιες υποχρεώσεις!Και η μέθη δεν είναι το μόνο πρόβλημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.