Όταν έχετε μια γυναίκα δίπλα σας...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

O'Zorgnax

Δραστήριο μέλος

Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.
Χαλαρώστε άπαντες οι συμφορουμίτες!
Όπως συμβαίνει πάντα στη ζωή, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση... :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,321 μηνύματα.
Χαλαρώστε άπαντες οι συμφορουμίτες!
Όπως συμβαίνει πάντα στη ζωή, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση...

ακομα ενας τροπος να πεις "δεν ξερω" χωρις να φανης αμετοχος;)

αυτο και το "ολοι οι ανθρωποι ειναι μοναδικοι" (δηλαδη κανενας δεν ειναι...) ειναι τα αγαπημενα μου:p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

faithplus1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1,787 μηνύματα.
@epote:Όλα όσα αναφέρεις για τεστοστερόνες και για το τι ισχύει στη φύση δεν είναι απόλυτα σωστά.Κατά τη γνώμη μου η φυσική επιλογή για τον άνθρωπο έχει σταματήσει να ισχύει εδώ και πολλά χρόνια.Δε χρειάζεται ο άντρας να είναι το τέρας δύναμης για να επιβιώσει και να παλέψει με τα ζώα και να μαζέψει την τροφή.Γενικά ο άνθρωπος έχει ξεφύγει από αυτά που ισχύουν για τα υπόλοιπα ζώα γιατί έχει την επιβίωση εξασφαλισμένη.Αν αποφασίζουμε για τις τύχες κάποιου τη στιγμή που γεννιέται ανάλογα με το πώς και τί φύλο θα γεννηθεί, θα έπρεπε να υπάρχει ακόμα ο Καιάδας.Η έκφραση των γονιδίων με τον καιρό αλλάζει.Και από τότε που ο άνθρωπος κατάλαβε ότι δεν είναι η φυσική του δύναμη που τον κάνει το πιο δυνατό ζώο στη γη, μπορεί να έγινε στροφή στην έκφραση των γονιδίων και να δόθηκε προτεραιότητα σ'αυτά που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη των νευρώνων του εγκεφάλου και όχι με τις μυϊκές ίνες.Επομένως δεν είναι έρμαιο των ορμονών ο άντρας που θα πρέπει να διοχετεύσει κάπου την επιθετικότητά του, ούτε το ότι είναι άντρας τον κάνει ικανό για τις διευθυντικές θέσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O'Zorgnax

Δραστήριο μέλος

Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από epote:
ακομα ενας τροπος να πεις "δεν ξερω" χωρις να φανης αμετοχος;)

αυτο και το "ολοι οι ανθρωποι ειναι μοναδικοι" (δηλαδη κανενας δεν ειναι...) ειναι τα αγαπημενα μου:p
Όφου μη μου τα σπας και δεν εχω όρεξη...
Να εισαι σιγουρος οτι το αν "ξερει" καποιος η οχι δεν αποδεικνυεται απο το μεγεθος των posts του και τον αριθμο των links που δινει για να επιβεβαιωσει τα λεγομενα του...


And last but not least... Όταν (νομίζεις πως) σου φταίει κάτι, προσπαθησε να το διορθώσεις και μη γκρινιαζεις σαν παιδακι...
Αντε γιατι εχω να πλυνω και ρουχα (ωχ! αυτο δεν ειναι γυναικεια δουλεια???? Λες???)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Εχουμε και λεμε
@Michele, το οτι ξερω ενα ατομο και οτι εχω ακουσει για αλλο ενα το ειπα για να δειξω οτι ειναι λιγοι, και οτι (ως προς το επαγκελμα) εχεις δικιω αι γι' αυτο ειπα και απο πισω οτι ειναι ελαχιστοι. Ομως οτι δεν υπαρχουν πολοι δειχνει και την αλλη πλευρα του νομιζματος, δεν θελετε και οι αντρες να σας παρουν το "ονομα" σε καπιες δουλειες καθος και εσεις θα ανγκαστιτε σιγα σιγα να μπαινετε στα πιο δυσκολα
Για τα κομματα θα δειξει ο καιρος, αν και μαλλον θα καταληξει καπου αναμεσα (50-50 αναγκαστικα)
@XRZ Για το καρμα αμα θες συνεχιζουμε την συζιτιση με πμ, παντος να ξερεις το -5 στο "εδωσα" γιατι με το πρωτο ποστ ειδα πολυ αρνιτικες και ψιλοεπιθετικες επιθεσεις, απο εκει και περα αμα δω γενικοτερα στο forum οτι εισαι μια χαρα κοπελα και απλα εδω για καπιον λογο αλλαξες (οπως ολοι μας απο οτι βλεπω) φυσικα θα σε ξαναψηφισω.
Οπως λεει και ο Κotetsi αφου δεν ειμαστε ομοιη δεν μπορουμε να εχουμε ισοτιτα, δεν εχουμε της ιδιες αναγκες και φυσικα παιζει και η βιολογια στην μεση. Ακομα και σημερα, τοσα εκατομυρια μετα απο τους πιθικανθρωπους εχουμε συγκεκριμενο λογο για τον οπιο λογο, δεν ειναι η διονιση του ειδους μας, δεν ειναι για να απολαυσουμε την ζωη, δεν ειανι για να κανουμε καριερα, δεν ειναι για να βπολεμισουμε για την πατριδα/την ισοτιτα/ τα πιστευω γενικοτερα, δεν ειναι τπτ παραπανω απο τον λογο για τον οπιο ζουν και τα ζωα, ειναι για να επιβιωσουμε. Ολα τα υπολιπα ειναι θεωριες και φιλοσοφισμοι του καθενος μας, μια και εχει φτασε πλεων ο νους μας σε τετιο σημειο που μπορει και θελει να αναζητισει να τα παντα και ο καθενας μας αναλογα με το τι θελει να κανει βγαζει και τον λογο της ζωης του ("Ζω για να ευχαριστιθω" "Μια ζωη την εχω και θελω να την ζησω" "Ηρθα στην γη για να παντρευτω και να κανω παιδια" "Ηρθα για να κανω την αγκαρια μου και να φυγω" "ηρθα για να περασω την δοκιμασια του κυριου και θα κανω τα παντα για να μπω στον παραδεισο" κλπ). Η αλειθια ειναι οτι ζουμε για να επιβιωσουμε, και ολα τα αλλα ερχοντια δευτερα, οποτε ας συμβιβαστουμε με αυτο και μετα τα λεινουμε και τα αλλα.
Αυτο που μας ενοχλει δεν ειναι οτι θελετε να δουλεψετε, ισα-ισα εσας θα επρεπε να ενοχλει που φορτωνεστε και την δουλεια μαζι με ολα τα αλλα, κλπ. Ειναι πολυ απλα οτι δεν θελετε ισοτιτα, θελετε να καταρυψετε τους αντρες και μας το φερνετε με τροπο. Ισως οχι εσυ πρωσοπικα (δεν ξερω, δεν θελω να σε βαλω στο κουβαρι μαζι με ολες της αλλες, ομως εχεις ασπαστει ιδεες που αυτο θελουν, της υπερασπιζεσε και φυσικο ειναι να σε και εγω ετσι) αλλα κατα κυριο λογο αυτο συμβαινει. Η διαμαχη των φυλων παντα υπιρχε και παντα θα υπαρχει, απλα τωρα καταφερατε να βαζετε ποδι. Το γιατι ομως δεν το αναρωτιθικες ποτε;
Τωρα η αντιστροφη των ρολων που κολαει με την ορθογραφια και με την βιασηνη μου δεν μπορω να καταλαβω.... Παντος εχω πολλα παραδειγματα αν θελεις να σου πω. Και δεν λεω οτι ειναι κακο να ειναι και οι πατεραδες με τα παιδια τους, ισα ισα εγω ζω μονο με τον πατερα μου, περναω πολυ ωραια μαζι του (για αυτον τον λογο μενω και μαζι του) και εχω μια απιστευτη σχση μαζι του, ενω μεχρι πριν λιγα χρονια εκανε δυο δουλεις και οπως καταλαβενεις ειμουν κυριος με την μητερα μου και εβλεπα ελαχιστα των πατερα μου.Και δεν πιστευω οτι για αυτο "φταιει" η ισοτιτα, αυτο εγινε πολυ απλα γιατι στο συνολο ολα εγιναν πιο ανοιχτα και πιο ******, εφυγαν η παροπιδες και οι γωνεις ηρθαν πιο κοντα στα παιδια τους.
Δεν πιστευω οτι επιτιθετε καπιος, στα πρωτα ποστ ναι, αλλα πιστευω πως ηρεμισαν καπως τα πνευματα και ελπιζω να ηρεμισουν και αλλο.
Και βεβαια δικαιουσε να βγεις με την φιλες σου, ητε δουλευεις ητε οχι. Δεν ειπα (η τουλαχιστων δεν ενοουσα) οτι η γυναικες πρεπει να ειναι κλεισμενες στο σπιτι, αλλα αυτο δεν συμαινει και οτι πρεπει να παρατισουν παιδια συζιγους κλπ γιατι εχουν το δικαιωμα να βγουν. Απλα το εφερα σαν ενα παραδειγμα της αντιστροφης τον ρολων.

@kotetsi :worship::worship::worship::thumbsup:

@michele 2 Το οτι δεν ειμαστε ισοι δεν συμενει και οτι ο αντρας πρεπει να εχει περισσοτερα δυκαιοματα συνολικα. Αμα κολαμε στο συνολο και οχι στην ουσια τοτε δεν κανουμε τπτ. Δεν μπορουμε να εχουμε ακριβος τον ιδιο αριθμο δικαιωματων εκ των πραγματων. Καπιο απο τα φυλα θα εχουν περισσοτερα, αυτο ειανι αναποφευκτο.
Μην ξεχναμε και οτι η γυναικες πανω στον πλανιτη ειναι περισοτερες ομως Λια, ο μονος λογος που η γυναικα εχει ολο και περισσοτερα δικαιωματα δεν ειναι οτι παμε "μπροστα", ειναι πολυ αλλοι λογοι. Ισοτιτα να υπαρξει, θα ειναι το καλυτερο, ομως σε χωρες που θελουμε να αποκαλουμε πολιτισμενες δεν υπαρχει ισοτιτα, το πραγμα εχει περασει στο αλλο ακρο, στην γυναικοκρατουμενη κοινονια. Θες παραδειγματα απο πρωτο χερι απο την Σουηδια που θεωιτε οτι στης Σκανδιναυκες χωρες υπαρχει ισοτιτα; Αν αυτο ειναι ισοτιτα τοτε συγνωη αλλα εγω ειαμι φαλοκρατης.


Ελπιζω να μην ξεχασα να αναφερω κατι, παντως μιλαμε αλλα δεν καταλαβενωμαστε, αυτο καταλαβα απο αυτο το τοπικ, αλλα λεει ο α, αλλα καταλαβενει ο β και αλλα απανταει ο β
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ines

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα.
εγω να πω κατι;; καταρχας, δεν ειμαστε ιδιοι, οντως. ειμαστε αλλο πραμα ο καθενας. και αλλωστε, εμεις οι φεμινιστριες, για να μας "καταταξω" καπου, δεν θελουμε ισοτητα.
δεν θελουμε να παμε προς νερου μας μαζι με αντρες. δεν θελουμε να αλληλοβριζομαστε στο δρομο και να μας λενε οι φιλες μας "λαλακες". δεν θελουμε να σηκωνουμε βαρη σαν τρελες και να ανταγωνιζομαστε για το ποια εχει μεγαλυτερο γενν. οργανο. δεν θελουμε, συνεπως, ισοτητα.
ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. ισα δικαιωματα και ιση αντιμετωπιση.

και epote, οχι να σε προσβαλλω,:) αλλα το κλιμα του ποστ σου μου ανεβασε ολο μα ολο το αιμα στο κεφαλι. διαφωνω καθετοτατα. και σε ολα, αλλα με καλυψαν οι αλλοι και αλλες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:
Ειναι πολυ απλα οτι δεν θελετε ισοτιτα, θελετε να καταρυψετε τους αντρες και μας το φερνετε με τροπο. Ισως οχι εσυ πρωσοπικα (δεν ξερω, δεν θελω να σε βαλω στο κουβαρι μαζι με ολες της αλλες, ομως εχεις ασπαστει ιδεες που αυτο θελουν, της υπερασπιζεσε και φυσικο ειναι να σε και εγω ετσι) αλλα κατα κυριο λογο αυτο συμβαινει. Η διαμαχη των φυλων παντα υπιρχε και παντα θα υπαρχει, απλα τωρα καταφερατε να βαζετε ποδι. Το γιατι ομως δεν το αναρωτιθικες ποτε;

Να τους καταρρίψουμε απο τι; Άρα παραδέχεσαι οτι είναι σε καλύτερη θέση και σε πειράζει μάλιστα που πάμε να την καταρρίψουμε εμείς οι "κακές" και να είμαστε ίσες!!
Και γιατί παρακαλώ να υπάρχει διαμάχη των φύλων; Εγώ ξέρω οτι μόνο στο δημοτικό τα αγοράκια έβριζαν τα κοριτσάκια και τούμπαλιν. Απο το γυμνάσιο και πέρα άρχισαν να καταλαβαίνουν οτι το ένα φύλο έχει ανάγκη το άλλο και σταμάτησαν αυτά. Κάτι τέτοιες διαμάχες μου φαίνονται κατάλοιπο αυτής ακριβώς της παιδικής ηλικίας. Λες και αμα οι γυναίκες αποκτήσουν ίσα δικαιώματα (και υποχρεώσεις φυσικά) θα σας φάνε το ψωμί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikita13

Διάσημο μέλος

Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2,471 μηνύματα.
Γιατί πάντα σε τέτοια θέματα που αφορούν τα δυο φύλα,ισότητα,ισοτιμία κτλ σκοτώνεστε μεταξύ σας?Δεν υπάρχει λόγος..Για την ιστορία πάντως τα λεγόμενα της Xrz και της ines μπορώ να πω με καλύπτουν απόλυτα :thumbsup:
Εξάλλου από ότι θυμαμαι την άποψη μου την έχω πει και σε άλλο thread επί του θέματος..Δεν χρειάζεται να μακρυγορήσω..:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Λεγοντας καταριψει ενοω να παρετε εσυς τα ινια, δλδ οχι ισοτιμια αλλα το αντιθετο της φαλοκρατιας. Και ναι με πειραζει, με ισοτιτα/ισοτιμια η πως στο καλο την λενε, δεν εχω κανενα προβλημα και μαλλον θα ειναι καλυτερα ετσι, ομως αν η γυναικες κανουν οτι θελουν, και δεν μιλαω για τα δικαιωματα βαση νομου αλλα για την κατασταση στην πραξη οπως τουλαχιστων την ειδα (και εζησα, αν και ελαχιστα) στην Σουηδια, τοτε με πειραζει και πολυ μαλιστα. Βαση νομου ναι, να εχουμε τα ιδια δικαιωματασ, την πραξη ναι να εχουμε τα ιδια δικαιωματα αλλα οχι να περασει η ισοτιτα-ισοτιμια στο αλλο ακρου του "καθεστωτος" που ηθελε αρχικα να χτυπιση. Δεν ξερω αν καταλαβενετε τι ενοω. Δεν ειναι σε καλυτερη θεση ακομα στην Ελλαδα, και με ισοτιτα δεν θα ειναι σε καλητερη θεση, αλλα ισα, και οπως εχω πει πολλες φορες δεν εχω προβλημα και πιστευω οτι θα ητανε και καλυτερα αν ειχαμε ισοτιτα (αν και στην πραξη δεν ειναι εφαρμοσιμο.... ωραιο σαν ιδεα αλλα στην πραξη δεν... σαν τον κουμουνισμο ενα πραγμα). Εγω βλεπω ακομα και γερους να συνεχιζουν να εχουν αυτην την διαμαχη των φυλων, απλα δεν την εμφανιζουν με τον ιδιο τροπο που κανουν στο δημοτικο. Ειναι στην φυση μας αλλωστε.ΠΑρε για παραδηγμα της κλασικες φρασης " Ολες η γυναικες ειναι π**τ@νες" και "Ολοι η αντρες ειναι γουρουνια" απο τους αντρες και τις γυναικες αντιστοιχα. Ειναι και αυτο μερος της διαμαχης. Ναι μεν το ξερουμε οτι εχουμε αναγκη το ενα το αλλο, ομως δεν παυουμε να ανταγωνιζομαστε θελοντας να επικρατισουμε.
Αυτες η διαμαχες δεν ειναι μονο απο πλευρας των αντρων, αλλα και των γυναικων και το θεμα συγουρα δεν ειναι το ψωμι. Ο καθενας βεβαια το βλεπει απο την δικη του πλευρα, ομως δεν νομιζω κανεις να το βλεπει απο την πλευρα του ψωμιου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3,375 μηνύματα.
το πως αντιδράει (θα αντιδράσει) κάποιος (κάποια) μπροστά στην "εξουσία" που έχει (θα λάβει), δεν έχει και πολύ σχέση όμως με το φύλο imo (με τα "βιώματα", πιθανώς ναι). it's just human nature.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Leviathan

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Leviathan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από epote:
εχω απαντησει καλυτερα παραπανω, αλλα βλεπεις ενα χαρακτηριστικο? η συγχρωνη γυναικα (πως σιχαινομαι αυτη τη φραση θεε μου...) στην προσπαθεια της να εξισωθει, προσπαθει να αποκτησει ανδρικα χαρακτηριστικα. Αυτο ειναι λαθος, δεν μπορουν και δεν πρεπει οι γυναικες να εχουν ανδρικα χαρακτηριστικα.

Εδω νομιζω αναφεροσουν οταν ειπες οτι οι πασης φυσης φεμινιστριες θα πεσουν να σε φανε. Λοιπον υπαρχουν (κανονικα και επισημα και επιστημονικα :) ) 2 ειδη φεμινισμου : gender feminism και equity feminism. Οι πρωτες ειναι αυτες που πιστευουν οτι αντρες και γυναικες ειναι ιδιοι και οι οποιες διαφορες ειναι αποτελεσμα κοινωνικης πλυσης εγκεφαλου (ειναι αυτες δηλ που θελουν και θεωρουν οτι πρεπει οι μισοι νταλικιερηδες να ειναι γυναικες, και οι μισοι νηπιαγωγοι να ειναι αντρες, γιατι δεν υπαρχουν 'διαφορες'.) Οι δευτερες ειναι αυτες που ξερουν οτι οι υπαρχουν διαφορες αναμεσα στα 2 φυλα (οχι μονο ανατομικες) αλλα και αλλες (βασικα παλι ανατομικες ειναι, γιατι διαφορετικος εγκεφαλος και ορμονες ειναι που δημιουργουν την διαφορετικη προσωπικοτητα και ψυχολογια) και δεχομενες αυτες τις διαφορες ισχυριζονται οτι πρεπει να ειμαστε (αντρες και γυναικες) ισοι (οχι ομοιοι, αυτο δεν γινεται). Με βαση τα παραπανω ειμαι φεμινιστρια (οχι απο το gender variety), αλλα δεν θα πεσω να σε φαω γιατι δεν ειμαι κανιβαλος. Επισης τα επιχειρηματα σου (στο αρχικο σου Post αναφερομαι), συγνωμη αλλα δεν στεκουν (κατ'εμε). Αν θες να το συζητησουμε, ευχαριστως.


Αρχική Δημοσίευση από epote:
λες οτι δεν μπορεις να δουλεψεις στην οικοδομη, αρχικα...διαφωνω, ΟΛΕΣ οι συναθλητριες μου/κοπελες που εχω προπονησει ειναι πολυ δυνατοτερες απο τον μεσο αντρα. Δεν *θελεις* να δουλεψεις στην οικοδομη γιατι δεν σου ταιριαζει (και λογικο ειναι το καταλαβαινω, ουτε εγω θελω να γινω νηπιαγωγος η φιλολογος!) παρολααυτα σου ταιριαζει να εχεις διευθυντικη θεση?

Λιγοτερες γυναικες απο οτι αντρες θελουν και μπορουν να δουλεψουν σε οικοδομη. Και λοιπόν ? Γενικα συμφωνω περι οικοδομης, νηπιαγωγων κλπ. Την διευθυντικη θεση δεν καταλαβα μονο... Τι εννοεις? (Ταιρειαζει ή οχι στις γυναικες ισχυριζεσαι ?) Εγω λεω οτι ναι (και συγνωμη αλλα αυτο ισχυει) :) Το θεμα ειναι διεθυντικη θεση σε τι ? Χρειαζοντια managerial skills που αντρες και γυναικες διαθετουν εξισου (οι οποιεσδηποτε διαφορες, ειναι αναλογα το συγκεκριμενο προσωπο, ασχετως φυλου) και εχει σχεση και με το αντικειμενο. (Αλλο διευθυντης πχ ενος γυναικειου περιοδικου, αλλο διευθυντης της ομαδας γεωτρησεων στο βορειο πολο.) Ο καθενας σε αυτα που του αρεσει και του ταιριαζουν. Ο διευθυντης/ρια ομως ειναι διευθυντης/ρια, με τις ευθυνες, αρμοδιοτητες κλπ που συνεπαγεται η θεση. Και οι αντρες και οι γυναικες ειναι εξισου ικανοι σε αυτο. (η τεστοστερονη σε αυτο δεν παιζει ρολο. Μην σου πω οι γυναικες ειναι καλυτερες σε διαπραγματευσεις - κρατουν την ψυχραιμια τους ειναι καλυτερες 'ψυχολογοι' κλπ και ειναι καλυτερες στα social skills, που σε πολλες διευθυντικες θεσεις χρειαζονται) :) Οι γυναικες καταλαβαινουν, συναναστρεφονται και ματνατζαρουν ανθρωπους καλυτερα (κατα μεσο ορο, παντα). Αντιστοιχα οι αντρες ειναι πχ καλυτεροι στην αντιληψη του χωρου σε 3D, για αυτο και ειναι καλυτεροι στο παρκαρισμα και οι περισσοτεροι αρχιτεκτονες ειναι αντρες (παλι κατα μεσο ορο. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος...).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Leviathan

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Leviathan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από XRZ:
Πέρα από το γεγονός ότι συμφωνώ απολύτως με την άποψη του weak and powerless περι κάρμα (και δεν το συνεχίζω γιατί την άποψη μου για τις ηλικίες και τον τρελά διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης κάποιων πραγμάτων την έχω αναφέρει σε άλλο ποστ) ήθελα να σου πω ότι δεν "τσαντίστηκα" για την πτώση, μου φάνηκε απλά "αστείος" και "παιδιάστικος" ο λόγος που έγινε...anyway αυτό παρένθεση απλή.

Από εκεί και πέρα προσπάθησε ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να καταλάβεις τη διαφορά ΙΣΟΤΗΤΑΣ και ΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ! (πάρε τα όμοια και τα ίσα τρίγωνα δλδ αν σε βολεύει για παράδειγμα!) ΦΥΣΙΚΑ και δεν μπορώ να δουλέψω σε οικοδομή!ΦΥΣΙΚΑ και σε έχω ανάγκη να μεταφέρεις κάτι πολύ βαρύ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!! δεν είμαστε όμοιοι!!!

Και δεν μπορείς να μου λες για τον τρόπο ζωής και ότι δεν υπάρχουν πχ βρεφονηπιοκόμοι (που υπάρχουν) όταν κατακρίνεις (συμφωνώντας με τον epote) τον ... "κοριτσίστικο" τρόπο εκπαίδευσης!!!! Αποφάσισε και εσύ -και όποιοι άλλοι φυσικά συμμερίζονται την άποψη σου, η οποία έχει πολλά σωστά δεν αντιλέγω- ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ! Σας ενοχλεί που (εκφραση epote) "δεν είστε πλέον απαραίτητοι ούτε για να διοικήσετε μια εταιρία" ή που πλέον κάνουμε ΚΑΙ αυτό ΚΑΙ ότι κάναμε τα παλιά χρόνια (βρεφονηπιοκομίες κτλ)... Δεν νομίζω ότι υπάρχει αντιστροφή ρόλων έτσι όπως την παρουσιάζεις... Ηρέμησε λίγο (γιατί αν κρύνω από την ορθογραφία του ποστ με βάση αυτά που έχεις πει αλλού μάλλον τα έχεις πάρει ΠΑΡΑ πολύ και βιάζεσαι τόσο που ούτε να τα περάσεις στο word δεν πρόλαβες- και δεν το λέω με κακή διάθεση αυτο ειλικρινά!)...
Δεν υπάρχει ΄λόγος να "σφαζόμαστε" ούτε να επιτιθόμαστε ο ένας στον άλλο γιατί πολύ απλά δεν είμαστε ΟΜΟΙΟΙ!

¨Όσο για τα παιδιά -δεν μιλάω για τραγικές περιπτώσεις αδιαφορίας φυσικά- δεν βρίσκω γιατί είναι κακό ο πατέρας να έχει σχέση με τα παιδιά του κ να έχει αλλάξει το παλιό πρότυπο "κωστάκη, θα τα πω όλα στον πατέρα σου όταν γυρίσει από τη δουλειά του και θα φας το ξύλο της χρονιάς σου!" ...Είναι κακό δλδ, που , στο όνομα της ισότητας αν θες, ο πατέρας έπαψε να είναι μπαμπούλας και είναι φίλος-πατερας των παιδιών του???

Και τελευταίο (ένα ένα μου έρχονται)... Ναι...εφόσον δουλέυω όπως κι εσύ, εφόσον συνεισφέρω στο σπίτι όπως κι εσύ δικαιούμαι ΚΑΙ με τις φίλες μου να βγω, ΚΑΙ το mατς να δω και ότι άλλο επιχείρημα έφερες παραπάνω... ΟΧΙ γιατί είμαι γυναίκα με δικαιώματα...ΟΧΙ...καμία σχέση... ΓΙΑΤΙ είμαι άνθρωπος με δικαιώματα :)

:thumbup:
:worship: :worship: :worship:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Βρε Κρόνε τι γινόταν πια στη Σουηδία και ήταν τόσο τραγικό; :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Εβλεπα μια καταστση οπου ο αντρας ητανε η δουλαρα του σπιτιου (φροντιζε τα παιδια, καθαριζε το σπιτι, πηγενε τα παιδια στης προπονησεις τους κλπ) ξυπναγε πρωτος απο ολους για να παει στην δουλεια και γυρναγε επισης τελευτεος (στης περιπτωσης που γνωρισα εγω, γενικοτερα ισως να μην ειναι ετσι), ητανε αυτος που εφτιαχνε οτι χαλουσε (μην πληρωνουμε και μαστορες) και η γυναικα ητανε συνεχος με τις φιλες της η για ψωνια η επρεπε να ξεκουραστει απο την "σκηρη" δουλεια (και ο αντρας τι να πει; )Και επισης οπως ητανε στην Ελλαδα πριν πολλα χρονια που μιλαγε ο αντρας και η γυναικα δεν εβγαζε κιχ, το ιδιο γινοτανε και εκει αλλα με την γυναικα να ειναι αυτη που μιλαει.
Τωρα αν επεσα και εγω σε μεμωνομενες περιπτωσεις... που να ξερω, αλλα σαν πολλες για να ειναι μεμονομενες. Συμφωνα με τον νομο δεν ξερω στην Σουηδια, εγω μιλαω για την πραξη.
Απο αυτο που ελεγαν οτι ηθελαν να ξεφιγουν καταλιξανε παλι αλλα απο την αντιθετη πλευρα (με εξερεση οτι εκει ο αντρας δουλευει και συνιθως περισσοτερο μαλιστα)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Είδες πόσο άσχημο σου φαίνεται; Σκέψου οτι για τις γυναίκες είναι έτσι στην ελλάδα στις περισσότερες περιπτώσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Και για αυτον ακριβος τον λογο ειμαι υπερ της ισοτιτας. Απλα λεω και ξανα λεω οτι δεν θελω να φτασει εκει το πραγμα. Αμα η ισοτιτα μεινει εκει στην ισοτιτα και δεν προχωρισει πτος το αλλο ακρο τοτε ναι να υπαρχει, καλο θα μας κανει μονο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
λοιπόν έχει αρχίσει και με εκνευρίζει όλη αυτή η μανούρα που υπάρχει συνεχώς εδώ μέσα ανάμεσα σε αγοράκια και σε κοριτσάκια... έλεος τελικά!

θα απαντήσω λοιπόν και γω μια φορά σε ένα σχετικό θέμα ως φεμινιστικό γουρούνι γιατί νοιώθω να μου έχουν γίνει ολίγον τσουρέκια!!!
Αρχική Δημοσίευση από epote:
το διαβασα κανοντας ενα συντομο browse στην αρχαιολογια του φορουμ.
απο γυναικα.
το εξις μου ηρθε στο μυαλο:
-γιατι οι γυναικες προσποιουντε τον οργασμο?
-γιατι νομιζουν οτι μας νοιαζει....

καταρχάς μιας που αν θυμάμαι καλά, εγώ το είχα γράψει αυτό, οφείλω να απαντήσω και σε αυτό!
οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό ΟΧΙ γιατί νομίζουν ότι σας νοιάζει αλλά γιατί αν δεν τον προσποιηθούν θα της βγάλετε την ψυχή να προσπαθείτε και εεεε πονάει ρε αδερφέ από κάποιο σημείο και μετά....
η αντίληψη έχει ξεκινήσει λάθος... δε χρειάζεται να την φέρετε σε οργασμό... μπες βγες, τελείωσε σκουπίσου, δεν καταλαβαίνω προς τι ο τόσος κόπος να χτυπιέσαι από πάνω ή από κάτω.. έτσι δεν είναι η κατάσταση σε όλο το ζωικό βασίλειο? (απλά μετά μην λέτε ότι σας λέμε ζώα.... ή θα λειτουργείτε όπως τα ζώα και θα αποδέχεστε τους τίτλους σας, ή θα λειτουργείτε ως άνθρωποι που σέβονται το έτερον τους ήμισυ. Αυτό λοιπόν ήταν το νόημα αυτού που είχα γράψει στο παρελθόν και δεν ήταν μια αφορμή για προβληματισμό του στυλ οι γυναίκες μας έχουν καβαλήσει και στο κρεβάτι γιατί νομίζουν ότι μας νοιάζει.... αυτά φυσικά ουδέποτε τα έγραψα ως μονόδρομο αλλά πάντα ως αμφίδρομες καταστάσεις... οκ μέχρι εδώ? παμ παρακάτ)


Αρχική Δημοσίευση από epote:
μηπος, λεω εγω τωρα, ΜΗΠΟΣ, η ολη ιστορια, ισοτητα μας εχει βγει και απο πανω?

ειχα μια αναλογη συζητηση και αναλογιζομενος το ζητημα δεν μπορουσα να αγνοησω το γεγονος οτι πρακτικα ζουμε σε γυναικοκρατουμενο κοσμο!
εσύ λες αυτό εγώ λέω κάτι άλλο
υπάρχει πραγματικά περίπτωση να καταφέρει ένας απ τους δυο μας να πείσει τον άλλον για την άποψη του σε κάτι τόσο σοβαρό?
Μήπως (λέω εγώ τώρα) απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε και να αναμασάμε το πόσο πικραμένοι είναι οι άντρες που τους καβαλάνε οι φεμινίστριες γυναίκες και ταυτόχρονα πόσο μίζερες είναι οι γυναίκες που τις καβαλάνε οι κακοί οι άντρες?
Ε λοιπόν ναι, οι άντρες είναι κακά πλάσματα και το λεω αυτό με κάθε ευθύνη!
Είμαι γυναίκα όμως και έχω κάθε δικαίωμα να το λέω, με την ίδια ευκολία που λέω ότι η αδερφή μου είναι μεγάλη γαϊδούρα!
Αν πεις όμως κάτι για την αδερφή μου σε τσάκισα.... το πιάνεις αυτό το νόημα ή μήπως είναι πολύπλοκες αυτές οι σκέψεις?
Βέβαια είμαι σίγουρη ότι σαν "θεωρητικό" μυαλό που είσαι και συ και όοοοοολοι οι άντρες δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις μια μαθηματική πράξη που θα έχει σαν αποτέλεσμα το πόσο πικραμένη γυναίκα είμαι

Μαθηματικά
Φ+α=τμ αν ισχύει ότι όπου Φ = πμγχκα

(Φεμινίστρια + άντρας = τρελό μίσος αν ισχύει ότι όπου Φ = πικραμένη μοναχική γυναίκα χωρίς καλό άντρα)

μα αλήθεια που πήγαν οι άντρες? τους έφαγε η μαρμάγκα!!!(όχι δεν τους έφαγε ο καθρέφτης τους και η τάση τους να γίνουν γυναίκες... όχι δεν τους έφαγαν οι γυναίκες γιατί αν τους έτρωγαν οι γυναίκες θα αποδεικνύονταν περίτρανα ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ είδος είναι απ τις γυναίκες και άρα ΔΙΚΑΙΩΣ η φύση σιγά σιγά τους βγάζει απ τη μεση για να υπερισχύσουν οι γυναίκες ως ανώτερο είδος σε μια γυναικοκρατούμενη κοινωνια)
και οι γυναίκες έγιναν ανδρογύναικα που τα κάνουν όλα μόνες τους, και για να είμαστε και απόλυτα ακριβείς στην ισότητα θα πρέπει οι γυναίκες να βγουν και στην οικοδομή

Μήπως τα ισοπεδώνουμε όλα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά?

Θέλω ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που να αποδεικνύουν ότι ένα απ τα δύο φύλα είναι ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟ (προσοχή... όχι διαφορετικό, απλά καθολικά ανώτερο)

Ζούμε σε ένα γυναικοκρατούμενο κόσμο που θάβουν γυναίκες ζωντανές, που τις λιθοβολούν επειδή έφεραν στον κόσμο παιδί χωρίς να είναι σε γάμο, που μπορουν να τους ρ'ιξουν βιτριόλι στα μούτρα, ή ακόμα και να την κάψουν ζωντανή αν κάψει το φαγητό....
Μα τι γυναικοκρατούμενος κόσμος είναι αυτός....
Ζούμε σε ένα γυναικοκρατούμενο κόσμο που το δικαίωμα της ψήφου δώθηκε πριν 50 χρόνια και το νομοσχέδιο περί ισότητας έγινε πριν χμμμμ 20 χρόνια...
Πρέπει πραγματικά να είμαστε πολύ ΜΑΓΚΙΟΡΕΣ που καταφέραμε μέσα σε 50-100 χρόνια να αναστρέψουμε ήθη και έθιμα 2000 και πλέον χρόνων....

Είναι φοβερά γυναικοκρατούμενος ο κόσμος μας... μιας που η γυναίκα θέλει να σας κάνει να νομίζετε ότι έχει οργασμό επειδή τον προσποιείται μιας που νομίζει ότι... σας νοιάζει.... καραλόλ εδώ....

Γιατί να σας νοιάζει καλέ?
Το λιοντάρι το νιάζει? Το γουρούνι μήπως? Πως είπατε? όχι?

χμμμμμ κοίτα να δεις... υπάρχουν σοβαρές ομοιότητες....


Αρχική Δημοσίευση από epote:
1) τα κλασικα ανδρικα χαρακτηριστικα (αυθορμητισμος, ανταγωνισμος, επιθετικοτητα, σωματικη επιβολη/υπεροχη, πολυ****α) θεωρουντε ως αφυσικες η εν πασι περιπτοσεις παθογενεις συμπεριφορες. Τοσο πολυ μαλιστα που υπαρχουν ΝΟΜΟΙ που μας προστατευουν απο αυτα....
σωστά... μιας που είναι στη φύση σας η σωματική επιβολή δεν τρέχει και τίποτα να μας σπάτε και στο ξύλο επειδή απλά "μπορείτε".. κακώς υπάρχουν νόμοι για τέτοια πράγματα....
ξέρεις κάτι όμως? και γω ΜΠΟΡΩ να βάλω ΚΟΝΙΟ στο φαγητό που μαγειρεύω.... μπορώ επίσης να σου σκάσω τηγάνι στο κεφάλι την ώρα που κοιμάσαι... να βγάλουμε απ τη μέση και αυτούς τους νόμους.. ναι?



Αρχική Δημοσίευση από epote:
2)τα κλασικα γυναικια χαρακτηριστικα (μονο****α, στοικοτητα, αναλυτικη σκεψη, επιλογη/ρυθμιση/οργανισμου περιβαλοντος, κιναισθητικη απραγια) τιμουνται ιδιαιτερα πολυ, οχι μονο σε γυναικες αλλα ΚΑΙ στους αντρες.....
δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και η γυναίκες έχουν αναλυτική σκέψη.... γιατί το κάνουν αυτό το πράγμα? επίσης πως μπορούν ρε γμτ και ρυθμίζουν έτσι την φάση που να έχουν περίοδο κάθε μήνα ώστε να μην παθαίνουν εύκολα εγκεφαλκό...
Κοίτα να δεις κάτι αδικίες....
Είμαι άνδρας και θέλω να έχω και γω περίοδο κάθε μήνα επί τουλάχιστον 40 χρόνια ώστε να μπορώ και ΓΩ να ρυθμίζω τον οργανισμό μου να καθαρίζει
όλε λέμε!

Αρχική Δημοσίευση από epote:
3)το προτυπο ανδρικης ομωρφιας μεταπιπτει επικυνδηνα πολυ προς τα προτυπα θυλικης ομωρφιας, ητοι, λεπτεπιλεπτα χαρακτηριστια, ακινδυνη εμφανιση κτλ.
δε διαφωνώ... ο πρώτος άντρακλας που έκανε μια φοβερή λεπτεπίλεπτη μύτη ήταν ο πρώην μαύρος και νυν άσπρουλιάρης Μάικλ Τζάκσον...
Μα μύτη είναι τώρα αυτή???
άσε πια τους άλλους που περπατάνε στο δρόμο και έχουν σκισμένα τζιν να φαίνονται τα κ*λομέρια τους .....
αλήθεια γιατί το κάνουν αυτό οι άντρες?


Αρχική Δημοσίευση από epote:
4)δεν υπαρχει πλεον αναγκη για αντρες. Δεν μας κυνηγανε λιονταρια, δεν χρειαζεται να κυνηγαμε αντιλοπες. Δεν χρειαζετε ΚΑΝ να κουμανταρουμε εταιριες και να παιρνουμε βαριες/δυσκολες αποφασεις σε περιβαλοντα σκληρου ανταγωνισμου.
η ΠΙΟ σκληρή και δύσκολη απόφαση που παίρνει ένας άντρας στη ζωή του είναι αν θα του φτιάξει η μαμά του γιουβαρλάκια ή κοκκινιστό...
συμφωνώ 1000%.... φταίει η μαμά του που δεν έκανε μουσακά να τον βγάλει απο το δίλλημα


Αρχική Δημοσίευση από epote:
5)η σεξουαλικη δεινοτητα των ανδρων καταπατηθηκε τοσο πολυ που φτασαμε σε σημειο οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ να γρινιαζουν οτι δεν υπαρχουν "αντρες" πια.
όταν ακούς όλη την ώρα... "είμαι ένα μεγάλο παιδί" ε στο τέλος το πιστεύεις κι όλας ότι δεν υπάρχουν άντρες γιατί με κάποιο τρόπο πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι ο μαντράχαλος που έχεις απέναντι σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ αλλά παιδί

Αρχική Δημοσίευση από epote:
6)ολη η ΠΑΙΔΙΑ, ειναι κατασκευασμενη με ενα γυναικιο προτυπο μυαλο. Κοιταξτε ποσα μαθηματα γλωσσικης φυσης υπαρχουν στο δημοτικο. Γλωσσα, ιστορια, θρησκευτικα, εμεις και ο κοσμος...η γυμναστικη, ο αθλητισμος, οι μηχανοχωρικες κατασκευες, οι θετικες επιστημες (εκτος απο το ενα μαθημα των μαθηματικων) ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ στα δημοτικα σχολεια.
Ξέρεις η παιδεία και τα νομοθετικά πλαίσια έχουν φτιαχτεί από άντρες... τα παράπονα σου σε αυτούς λοιπόν που δεν έχουν αρκετή γυμναστική και αυτοκινητάκια στα προαύλια (αν γίνει σχετικό συλλαλητήριο να με φωνάξετε να διαμαρτυρηθω και εγώ.. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΠΙΜΠΙΜΠΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ!)


Αρχική Δημοσίευση από epote:
7)το πρωτο target group για πωλησεις αγαθων ειναι πλεον οι γυναικες. ΜΑΚΡΑΝ. Ακομα και τα αυτοκινητα σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ τα πουλανε πρωτιστα..

Η διαφήμιση γίνεται για να πιάσουμε το αγοραστικό κοινό που ΔΕΝ έχουμε ΗΔΗ!
Το ότι βγαίνουν μικροσκοπικά αυτοκίνητα δεν είναι λόγω γυναικών αλλά λόγω ΚινεζοΙαπωνικων κατασκευαστικων εταιριών... ε άλλα μπόια εκεί
Η αλήθεια είναι με τις διαφημίσεις ότι θα παραξενευτώ πολύ όταν θα δω την πρώτη διαφίμηση σερβιέτας για άντρα....


Αρχική Δημοσίευση από epote:
thoughs?

p.s δεν ειμαι κανα φαλοκρατικο γουρουνι, ΑΛΛΑ, δεν εχω απολυτος κανενα σεβασμο προς τις γυναικες. Ουτε προς τους ανδρες εδω που τα λεμε. ΕΧΩ σεβασμο προς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και την λειτουργια τους μεσα στα πλαισια για τα οποια εξελιχθηκαν...


Δεν έχεις ΚΑΝ σεβασμό στους ανθρώπους... γιατί ΑΝ είχες θα σεβόσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα πλαίσια τα οποία εξελίχθηκαν...
Κάτι που δείχνεις ότι δεν κάνει σε όλο το προηγούμενο κείμενο σου....



Λοιπόν....
Θα ανοίξω και γω ένα θέμα που θα θάβω τους άντρες
ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
μην κοιτάτε που τόσο καιρό δεν το κάνω και λέω ότι οι άντρες και οι γυναίκες είναι ίσα πλάσματα.... πλάκα σας έκανα βρε!


ε λ ε ο ς !!!!


ο νοών νοήτω, ο επιμένων νικά και ο μπακλαβάς γωνία....

κουκουρούκου, αγκαλίτσας μελισσάκι και λοιπά ζαρζαβατικά απ τη φρουτοπία όλοι ενωμένοι μα ποτέ νικημένοι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
λοιπόν έχει αρχίσει και με εκνευρίζει όλη αυτή η μανούρα που υπάρχει συνεχώς εδώ μέσα ανάμεσα σε αγοράκια και σε κοριτσάκια... έλεος τελικά!

θα απαντήσω λοιπόν και γω μια φορά σε ένα σχετικό θέμα ως φεμινιστικό γουρούνι γιατί νοιώθω να μου έχουν γίνει ολίγον τσουρέκια!!!


καταρχάς μιας που αν θυμάμαι καλά, εγώ το είχα γράψει αυτό, οφείλω να απαντήσω και σε αυτό!
οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό ΟΧΙ γιατί νομίζουν ότι σας νοιάζει αλλά γιατί αν δεν τον προσποιηθούν θα της βγάλετε την ψυχή να προσπαθείτε και εεεε πονάει ρε αδερφέ από κάποιο σημείο και μετά....
η αντίληψη έχει ξεκινήσει λάθος... δε χρειάζεται να την φέρετε σε οργασμό... μπες βγες, τελείωσε σκουπίσου, δεν καταλαβαίνω προς τι ο τόσος κόπος να χτυπιέσαι από πάνω ή από κάτω.. έτσι δεν είναι η κατάσταση σε όλο το ζωικό βασίλειο? (απλά μετά μην λέτε ότι σας λέμε ζώα.... ή θα λειτουργείτε όπως τα ζώα και θα αποδέχεστε τους τίτλους σας, ή θα λειτουργείτε ως άνθρωποι που σέβονται το έτερον τους ήμισυ. Αυτό λοιπόν ήταν το νόημα αυτού που είχα γράψει στο παρελθόν και δεν ήταν μια αφορμή για προβληματισμό του στυλ οι γυναίκες μας έχουν καβαλήσει και στο κρεβάτι γιατί νομίζουν ότι μας νοιάζει.... αυτά φυσικά ουδέποτε τα έγραψα ως μονόδρομο αλλά πάντα ως αμφίδρομες καταστάσεις... οκ μέχρι εδώ? παμ παρακάτ)



εσύ λες αυτό εγώ λέω κάτι άλλο
υπάρχει πραγματικά περίπτωση να καταφέρει ένας απ τους δυο μας να πείσει τον άλλον για την άποψη του σε κάτι τόσο σοβαρό?
Μήπως (λέω εγώ τώρα) απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε και να αναμασάμε το πόσο πικραμένοι είναι οι άντρες που τους καβαλάνε οι φεμινίστριες γυναίκες και ταυτόχρονα πόσο μίζερες είναι οι γυναίκες που τις καβαλάνε οι κακοί οι άντρες?
Ε λοιπόν ναι, οι άντρες είναι κακά πλάσματα και το λεω αυτό με κάθε ευθύνη!
Είμαι γυναίκα όμως και έχω κάθε δικαίωμα να το λέω, με την ίδια ευκολία που λέω ότι η αδερφή μου είναι μεγάλη γαϊδούρα!
Αν πεις όμως κάτι για την αδερφή μου σε τσάκισα.... το πιάνεις αυτό το νόημα ή μήπως είναι πολύπλοκες αυτές οι σκέψεις?
Βέβαια είμαι σίγουρη ότι σαν "θεωρητικό" μυαλό που είσαι και συ και όοοοοολοι οι άντρες δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις μια μαθηματική πράξη που θα έχει σαν αποτέλεσμα το πόσο πικραμένη γυναίκα είμαι

Μαθηματικά
Φ+α=τμ αν ισχύει ότι όπου Φ = πμγχκα

(Φεμινίστρια + άντρας = τρελό μίσος αν ισχύει ότι όπου Φ = πικραμένη μοναχική γυναίκα χωρίς καλό άντρα)

μα αλήθεια που πήγαν οι άντρες? τους έφαγε η μαρμάγκα!!!(όχι δεν τους έφαγε ο καθρέφτης τους και η τάση τους να γίνουν γυναίκες... όχι δεν τους έφαγαν οι γυναίκες γιατί αν τους έτρωγαν οι γυναίκες θα αποδεικνύονταν περίτρανα ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ είδος είναι απ τις γυναίκες και άρα ΔΙΚΑΙΩΣ η φύση σιγά σιγά τους βγάζει απ τη μεση για να υπερισχύσουν οι γυναίκες ως ανώτερο είδος σε μια γυναικοκρατούμενη κοινωνια)
και οι γυναίκες έγιναν ανδρογύναικα που τα κάνουν όλα μόνες τους, και για να είμαστε και απόλυτα ακριβείς στην ισότητα θα πρέπει οι γυναίκες να βγουν και στην οικοδομή

Μήπως τα ισοπεδώνουμε όλα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά?

Θέλω ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που να αποδεικνύουν ότι ένα απ τα δύο φύλα είναι ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟ (προσοχή... όχι διαφορετικό, απλά καθολικά ανώτερο)

Ζούμε σε ένα γυναικοκρατούμενο κόσμο που θάβουν γυναίκες ζωντανές, που τις λιθοβολούν επειδή έφεραν στον κόσμο παιδί χωρίς να είναι σε γάμο, που μπορουν να τους ρ'ιξουν βιτριόλι στα μούτρα, ή ακόμα και να την κάψουν ζωντανή αν κάψει το φαγητό....
Μα τι γυναικοκρατούμενος κόσμος είναι αυτός....
Ζούμε σε ένα γυναικοκρατούμενο κόσμο που το δικαίωμα της ψήφου δώθηκε πριν 50 χρόνια και το νομοσχέδιο περί ισότητας έγινε πριν χμμμμ 20 χρόνια...
Πρέπει πραγματικά να είμαστε πολύ ΜΑΓΚΙΟΡΕΣ που καταφέραμε μέσα σε 50-100 χρόνια να αναστρέψουμε ήθη και έθιμα 2000 και πλέον χρόνων....

Είναι φοβερά γυναικοκρατούμενος ο κόσμος μας... μιας που η γυναίκα θέλει να σας κάνει να νομίζετε ότι έχει οργασμό επειδή τον προσποιείται μιας που νομίζει ότι... σας νοιάζει.... καραλόλ εδώ....

Γιατί να σας νοιάζει καλέ?
Το λιοντάρι το νιάζει? Το γουρούνι μήπως? Πως είπατε? όχι?

χμμμμμ κοίτα να δεις... υπάρχουν σοβαρές ομοιότητες....



σωστά... μιας που είναι στη φύση σας η σωματική επιβολή δεν τρέχει και τίποτα να μας σπάτε και στο ξύλο επειδή απλά "μπορείτε".. κακώς υπάρχουν νόμοι για τέτοια πράγματα....
ξέρεις κάτι όμως? και γω ΜΠΟΡΩ να βάλω ΚΟΝΙΟ στο φαγητό που μαγειρεύω.... μπορώ επίσης να σου σκάσω τηγάνι στο κεφάλι την ώρα που κοιμάσαι... να βγάλουμε απ τη μέση και αυτούς τους νόμους.. ναι?




δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και η γυναίκες έχουν αναλυτική σκέψη.... γιατί το κάνουν αυτό το πράγμα? επίσης πως μπορούν ρε γμτ και ρυθμίζουν έτσι την φάση που να έχουν περίοδο κάθε μήνα ώστε να μην παθαίνουν εύκολα εγκεφαλκό...
Κοίτα να δεις κάτι αδικίες....
Είμαι άνδρας και θέλω να έχω και γω περίοδο κάθε μήνα επί τουλάχιστον 40 χρόνια ώστε να μπορώ και ΓΩ να ρυθμίζω τον οργανισμό μου να καθαρίζει
όλε λέμε!


δε διαφωνώ... ο πρώτος άντρακλας που έκανε μια φοβερή λεπτεπίλεπτη μύτη ήταν ο πρώην μαύρος και νυν άσπρουλιάρης Μάικλ Τζάκσον...
Μα μύτη είναι τώρα αυτή???
άσε πια τους άλλους που περπατάνε στο δρόμο και έχουν σκισμένα τζιν να φαίνονται τα κ*λομέρια τους .....
αλήθεια γιατί το κάνουν αυτό οι άντρες?



η ΠΙΟ σκληρή και δύσκολη απόφαση που παίρνει ένας άντρας στη ζωή του είναι αν θα του φτιάξει η μαμά του γιουβαρλάκια ή κοκκινιστό...
συμφωνώ 1000%.... φταίει η μαμά του που δεν έκανε μουσακά να τον βγάλει απο το δίλλημα



όταν ακούς όλη την ώρα... "είμαι ένα μεγάλο παιδί" ε στο τέλος το πιστεύεις κι όλας ότι δεν υπάρχουν άντρες γιατί με κάποιο τρόπο πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι ο μαντράχαλος που έχεις απέναντι σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ αλλά παιδί


Ξέρεις η παιδεία και τα νομοθετικά πλαίσια έχουν φτιαχτεί από άντρες... τα παράπονα σου σε αυτούς λοιπόν που δεν έχουν αρκετή γυμναστική και αυτοκινητάκια στα προαύλια (αν γίνει σχετικό συλλαλητήριο να με φωνάξετε να διαμαρτυρηθω και εγώ.. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΠΙΜΠΙΜΠΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ!)




Η διαφήμιση γίνεται για να πιάσουμε το αγοραστικό κοινό που ΔΕΝ έχουμε ΗΔΗ!
Το ότι βγαίνουν μικροσκοπικά αυτοκίνητα δεν είναι λόγω γυναικών αλλά λόγω ΚινεζοΙαπωνικων κατασκευαστικων εταιριών... ε άλλα μπόια εκεί
Η αλήθεια είναι με τις διαφημίσεις ότι θα παραξενευτώ πολύ όταν θα δω την πρώτη διαφίμηση σερβιέτας για άντρα....





Δεν έχεις ΚΑΝ σεβασμό στους ανθρώπους... γιατί ΑΝ είχες θα σεβόσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα πλαίσια τα οποία εξελίχθηκαν...
Κάτι που δείχνεις ότι δεν κάνει σε όλο το προηγούμενο κείμενο σου....



Λοιπόν....
Θα ανοίξω και γω ένα θέμα που θα θάβω τους άντρες
ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
μην κοιτάτε που τόσο καιρό δεν το κάνω και λέω ότι οι άντρες και οι γυναίκες είναι ίσα πλάσματα.... πλάκα σας έκανα βρε!


ε λ ε ο ς !!!!


ο νοών νοήτω, ο επιμένων νικά και ο μπακλαβάς γωνία....

κουκουρούκου, αγκαλίτσας μελισσάκι και λοιπά ζαρζαβατικά απ τη φρουτοπία όλοι ενωμένοι μα ποτέ νικημένοι!

Καταρχας χρησιμοποιεις πολυ ειρωνια, κατι που δεν ειναι υπερ σου.
και παμε τωρα,
Σχετικα με οργασμους δεν ξερω, αλλα σχετικα με τα ζωα αν ειδες, παραπανω το αναφεραμε καθαρα οτι ανθρωποι=ζωα ειναι ουσιαστικα το ιδιο πραγμα. Η βιολογια δεν νικιετε οσο και αν προσπαθουμε, στο τελος θα χασουμε.Απλος εχουμε αναπτιξει το μυαλο μας, ε και; Στην πραξη καθε μας κινιση δειχνει οτι ειμαστε ζωα.

Οτι δεν θα πισουμε ο ενας τον αλλον ειναι συγουρο. Ακομα και αν στην πραξη καπιος καταλαβει οτι εχει αδικο απο εγωισμο και μονο δεν θα το πιστεψει οτι εχει αδικο και θα συνεχισει να πιστευει οτι πιστευε και πριν.
Το λες και μονοι σου, "καβαλανε του αντρες" αυτο δεν ειναι η ισοτιτα για την οπια φωναζατε, ειναι η εκδικηση η οπια ηρθε μεσα απο την "ισοτιτα" . Εχω ξανα πει οτι ισοτιτα ειναι καλη για την ανθρωποτιτα, αν ομως απο ανδροκρατουμενη κοινονια το περασουμε σε γυναικοκρατουμενοι δεν καταφερα τπτ, απλα τα καναμε χοιροτερα για τους αντρες.
Αν πω κατι για την αδερφη σου την γαΐδουρα με τσακισες, αν πω ομως κατι για τους αντρες δεν εχεις προβληαμ και συμφωνεις απο πανω, αυτο δεν ειναι ρεαλισμος και το ξερεις πολυ καλα. Απο εκει τακα-τακα δεν υπαρχει ισοτιτα, εκ μερους σου που οπως λες θελεις ισοτιτα, αν δεν συμπεριφερεστε εσεις ισα σε αντρες και γυναικες τοτε πως θελετε ολοι οι αλλοι να συμπεριφερωνται ισα και ποσο μαλλον να υπαρξει και νομοθεσια.

Η αντρες φυγανε, επειδη πολυ απλα τα θελατε ολα δικα σας. Ειναι τυχεο που στης χωρες με "ισοτιτα" υπαρχει και αντιστοιχα το μεγαλυτερο ποσοστο ομοφυλοφυλων γυναικων; Ειναι τυχεο που η εφηβες φερονται σκληρα στους εφηβους (για διαφορους λογους) με αποτελεσμα αυτα να εχουν τραβματικες εμπειριες και στο τελος να προτιμουν τους αντρες; Μηπος αυτο που γινοτανε παλια, δλδ δωρακια ετσι αλλιως, το ενα το αλλο κλπ δεν γινονται πια επειδη εσεις σνοομπαρετε τους αντρες;
Η φυση δεν βγαζει στην ακρη κανεναν, γιατι οσο εχουμε εμεις αναγκη εσας αλλο τοσο εχετε και εσεις αναγκη εμας, αν οχι περισσοτερο.
Ανδρογυναικα εγινε μονο στην δουλεια, επειδη πολυ απλα κανει αυτα που εκανε πριν (σε μικροτερο ομως βαθμο) και συνχρονος δουλευει, ομως οι αντρες εγιναν γυναικοαντρες για σεξουαλικους λογους κυριος καθως αν δεν ειναι μλκ, αν δεν φορας ροζ κλπ δεν εισαι trendy και δεν θα παω μαζι σου, αρα ουσιαστικα θελετε να πατε με την φιλεναδα σας και οχι με καπιο αρσενικο.

Οπως εχω ξαναπει κανενα απο τα δυο δεν ειναι ανωτερο. Απο την στιγμη που κανενα δεν μπορει να υπαρξει χωρις το αλλο ειμαστε ισοι, ομως επαναλαμβανω και ας γινομαι κουραστικος οτι οι γυναικες προσπαθουν να το φερουν στο αλλο ακρο. Και εκει ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΟΤΙΤΑ ΠΛΕΩΝ.

Ολα αυτα που αναφερεις που γινονται; Α, στην αφρικη και στην Ασια, ισως και ελαχιστα σε καμια Νοτια Αμερικη. Στην Ελλαδα το ζεις αυτο το πραγμα; Οχι; Ε, τοτε μηπος αρχιζουμε να περναμε στην γυναικοκρατουμενη κοινωνια; Για πες μου, ποσα χρονια πανε απο τοτε που ολα αυτα που ανεφερες δεν γινονται στην Ελλαδα;
Οπως λες και μονη σου εχετε δικαιωμα ψηφου και υπαρχει νομος ισοτιτας (θελει βεβαια καπιες διορθοσεις). Αρα αμα κοιταμε το πριν ποσο καιρο εγινε τοτε σορυ αλλα πρεπει να κατσουμε να περιμενουμε να περασουν 100 χροναι για να πουμε οτι εχουμε ισοτιτα. Το θεμα δνε ειανι ποτε εγινε η νομοθεσια, αλλα το τι συμβαινει τωρα και τι θα συμβει στο μελον. Το παρελθον παει, περασε, παμε τωρα στο παρον και στο μελλον. Να σου πω και εγω την αλλη πλευρα του νομιζματος
Ζουμε σε μια ανδροκρατουμενη κοινωνια οπου η θεια μου καθοτανε για 2,5 χρονια με μητρικη αδεια γιατι γενισε και αυτα τα 2,5 χρονια τα ξοδεψε κατα κυριο λογο στον καναπε και στους καφεδες. Την στιγμη που ο θειος μου πειρε 6 μηνες αδεια (αφου περασαν τα 2,5 χρονια της μητερας) για ν ακατσει με το παιδι του και φυσικα οσο καιρο καθοτανε η γυναικα επρεπε να ειναι βασιλισα και οσο καιρο καθοτανε ο αντρας επρεπε να καθαριζει το σπιτι, να φραντιζει το μωρο, να πηγενει τον μεσεο γιο στης προπονισεις, να πηγενει τον μεγαλο γιο στης διαφορες συναντισεις που ητανε μελος, ητανε να φτιαξει φτιαξει οτι χαλαγε, επρεπε να μαγειρευει, επρεπε να παει για ψωνια, επρεπε να παει να φερει την γυναικα του απο τον σταθμο του λεωφοριου επειδη ητανε αρκετα μακρια κ.α. και φυσικα αυτα (εκτος απο το να φερει την γυναικα απο την σταση, μια και αυτην την ωρα δουλευε) τα εκανε και οταν δουλευε. Αλλα βλεπεις ειδικα οταν δουλευε μονο η γυναικα κουραζοτανε αφανταστα, αφου ξυπναγε στης 7, ητανε στην δουλεια κατα της 9, σχολαγε στης δυο και γυρναγε στης 3. Πολυ κουραση, ειδικα αμα σκευτεις οτι ο θειος μου ξυπναγε μολις στης 5, ητανε στην δουλεια του στης 7 και οσο ητανε στο λεωφορειο δουλευε απο το laptop του, σχολαγε στης 4 και γυρναγε στις 5. Επισης η θεια μου ως γυναικα επερνε τα ιδια που επερνε ο θειος μου ο οπιος βρησκωτανε μερικες θεσεις πιο ψηλα (στην ιδια εταιρια).Επισης σε αυτην την φαλοκρατικη κοινονια η μητερα μου δικαιουτε επιδωμα 7000 κορονες (περιπου 700 ευρω) των μηνα για καθε παιδι που εχει υπο την κηδεμωνια για τον απλο λογο οτι ειναι χωρισμενη. Αρα περνει
1000 ευρω διατροφη απο τον πατερα μου + 700 ευρω απο το κρατος=1700 ευρω.Επισησεις η αλλη μου "θεια" (μητερα των παιδιων του αδερφου της μητερας μου) δικαιουτε και αυτη επιδομα 700 ευρω για καθε παιδι ως ανυπαντρη μητερα. Αρα εχει 700+700=1400 ευρω απο το κρατος. Ο θειος μου που ειανι και αυτο Σουηδος πολιτης γιατι δεν δικαιουτε τπτ για το ενα παιδι που μεγαλωνει;

Προφανος δεν ενοει οτι ειναι σωστο να πλακονουμε στο ξυλο της γυναικες, αλλα ενας μπρατσαρας "αυθεντικος αντρας" οπως χαρακτιριζετε που πλακωνετε στο ξυλο με εναν αλλον αντρα για τον αλφα η βητα λογο θεωριτε αγρικος και πλεων δεν ειναι αποδεκτος σαν συντροφος.

Επειδη η γυναικες ρυθμιζουν την περιοδο τους δεν συμαινει και οτι η αντρες το μονο που κανουν ολοι μερα ειναι να καθανται και να τα ξυνουν...


Να σου πω εγω γατι το κανουν, γιατι ετσι τους θελουν η γυναικες. Ισως οχι εσυ, αλλα η πλειοψηφια. ΚΑταλαβεις τωρα γιατι εξατμιζονται σιγα σιγα η αντρες;

:hehe::hehe::hehe: δλδ η αντρες πλεων υπαρχουν μονο για να τρωνε; Μην λεμε και οτι θελουμε...

Το θεμα δεν ειναι το "μεγαλο παιδι" Ειναι οτι οι γυναικες με την συμπεριφορα τους δημιουργουν τραβματικες εμπειριες στους νεους με αποτελεσμα να προτιμουν να πανε με αντρες.

Καταλαθος αυτοι οι νομοι ειναι κυριος φτιαγμενη για να μην πεσουν κυβερνησεις κλπ. μην ξεχναμε οτι οι γυναικες ειναι περισσοτερες, αρα ενα κομμα φυσικα θελει της ψηφους. Και μην ξεχναμε οτι συμετεχουν και γυναικες. και επισης συγνωμη, αλλα οταν ο υπουργος παιδιας ειανι γυναικα και βλεπω πολλες αλαγες τωρα τελευτεα και το συστιμα πραγματι ολο και χτιζετε με ενα πιο γυναικιο στυλ, τοτε εγω πως να πιστεψω οτι αυτο το κανανε αντρες, γυναικες το κανανε.

Που δεν εχουν; Εγω ρε παιδια γιατι βλεπω γυναικες στα μαγαζια; Μπας και ζω σε καναν αλλον πλανιτι και δεν το εχω καταλαβει; Εκτος και αν στην Ροδ ολογο του τουρισμου εχουμε αναπτυξει τελιως διαφορετικη ζωη απο οτι στην Αθηνα.

Το θεμα στα αυτοκινιτα ειναι εμπορικο, δεν εχει να κανει με το υψος των Ιαπωνων. Σκεψου το απο την απλη πλευρα, κατευενεις στο κεντρο της αθηνας με ενα αμερικανικο muscle car, που παρκερνεις και ποσοι ωρα σου περνει οσπου να βρεις παρκινγκ; Αντιστιχα κατευα με ενα μικρο μοντελο οπως η σειρα C, το Μatiz, το Picando κλπ. Που παρκερνεις και ποσοι ωρα σου περνει;
Και εγω ομως θα παραξενευτω αμα δω να διαφημιζουν αντρικο αποσμιικο για γυναικα, ομως οι διαφιμισεις αντρικων ιδων εχουν αρχισει να φευγουν σιγα σιγα, και ολο και περισσοτερες για γυναικες μαζυεονται
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Δεν θυμαμε ποτε να μιλας ειρωνικα
Συγνωμη αλλα ισως το μυαλο ειναι κιμας απο τον υπνο, ισως δεν σκευτομαι οπως πρεπει, ισως εσυ να εκφραστικες λαθος... δεν ξερω...
Συνωμη αλλα δεν καταλαβενω τι ενοεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ines

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα.
κοιταξτε, παιδια, εγω καταλαβαινω αυτα που λεει και ο κρονος και η κουε. ομως νομιζω πως οι αντρες εχουν παρατραβηξει το βασικο τους επιχειρημα. μιλαμε για ισοτιμια!!!!! ισα δικαιωματα, που δε σημαινει αυτο που λεει ο κρονος, δλδ να γινει ο αντρας γαιδουρι για φορτωμα. δεν ειναι αυτη η λογικη.
επειδη δλδ οι γυναικες διεκδικουν ισα δικαιωματα, οι αντρες το πανε στο μελοδραματικο: α και ειμαστε χαμενοι, εμεις οι καημενουληδες που μας εχουν του κλωτσου και του μπατσου, και ολοι οι αντρες εξαφανιζονται, και λοιπα δακρυβρεχτα.
αλλα οχι. η ιδεα ειναι να αποκτησεις κι εσυ αυτο που εχει ο διπλανος σου, και οχι να του το παρεις απο τα χερια και να κατακτησεις τον κοσμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top