NatashaLP
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

ακόμα και με κλειστές πόρτες οι φωνές της σε ξυπνάνε
οι διάλογοι:
-θέλω να μου τα ρίξεις στο πρόσωπο να τα βλέπω
-πάρτα μωρι π..τανα
3-4 φορές κάθε βράδυ..μέχρι τα ξημερώματα
βάζω ένα ποτήρι τζακ, αράζω στο μπαλκόνι, στρίβω τσιγάρο
giorgos1988
Νεοφερμένο μέλος

τα καλοκαίρια η από κάτω φωνάζει σαν να μήν υπάρχει αύριο..την ακούει όλο το τετράγωνο.
οι διάλογοι:
-πάρτα μωρι π..τανα
Αχαχαχαχαχα ρε gaspar δεν τους έχεις πει τίποτα?
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

τα καλοκαίρια η από κάτω φωνάζει σαν να μήν υπάρχει αύριο..την ακούει όλο το τετράγωνο.
οι διάλογοι:
-πάρτα μωρι π..τανα
Γιατί δεν κατεβαίνεις κάτω να της τα ρίξεις στο πρόσωπο να ησυχάσει κι αυτή κι εσύ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Λογω οροφοδιαμερισματος και ρετιρε, δεν εχω τετοιες εμπειριες. Η μονη φορα που υπηρχε κατι σχετικο με γειτονες ηταν με μια κοπελα στην απεναντι πολυκατοικια, η οποια δεν εχει τεντες, που καθοταν γονατιστη μπροστα στη μπαλκονοπορτα. Προφανως ηταν καποια "τιμωρια" στα πλαισια παιχνιδιων Κυριαρχιας-υποταγης και ισως ηταν και ο σκοπος να τη βλεπουν οι γειτονες
Αχ τι τέλειο.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Αχ τι τέλειο.
Σε εχω καταλαβει οτι εισαι kinky boy

Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

ότι χειρότερο να ακούς συμφοιτητές σου να το κάνουν και την επόμενη μέρα να τους αντικρίζεις και να μην ξέρεις πως να τους πεις να ΣΚΑΝΕ γιατι ενοχλούν

Απλά φώναζε εντάξει "το μάθαμε" πάμε παρακάτω !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 001921
Επισκέπτης

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 001921
Επισκέπτης

Δεν καταλαβαίνω γιατί σαν ενοχλεί να ακούγονται πι γείτονες. Εμένα, το αντίθετο με φιαχνει αυτό το πράγμα.
Ε κοίτα, αν είσαι κουρασμένος ή κουρασμένη, είσαι με λίγες ώρες ύπνο και την επομένη δίνεις στις 9 μάθημα... Εεε σε τέτοια περίπτωση σε ενοχλεί. Και γενικά, αν δεν έχεις την πολυτέλεια χρόνου να μείνεις ξυπνητός αφενός, και έχεις τεράστια κόπωση αφετέρου. Σε νορμάλ πλαίσια, πολύ πιθανό πράγματι να "φτιάχνει" τον μέσο άνθρωπο.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Πλέον έχω επιστρέψει στο πατρικό μου και 2 ορόφους κάτω μένει ένας φοιτητής με την κοπέλα του (ή τον επισκέπτεται καθημερινά τέλος πάντων). Ε όταν αποφασίζουν να το κάνουν (πράγμα που συμβαίνει συχνά και σε διάφορες ώρες, πρωί μεσημέρι βράδυ), του δίνουν να καταλάβει. Φωνές, τραπέζια καρέκλες να σέρνονται πέρα δώθε και μερικές φορές με τη συνοδεία Οικονομοπουλου ή Παντελίδη στη δια πασων (χωρίς να καλύπτονται τα βογκητα, ωστόσο). Το θέμα είναι ότι όταν μένεις με γονείς, δημιουργούνται awkward moments, συν το γεγονός ότι στον 2ο όροφο είναι το γραφείο της μάνας μου και πολλές φορές τους ακούμε εν ώρα εργασίας. Κάθε φορά η καημένη βρίσκει ένα άρθρο στο ίντερνετ και αρχίζει να μου το διαβάζει για να καλύψει το αμήχανο κενό. Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον. Να το υπομεινω μέχρι να χωρίσουν ή να μετακομίσει αυτός; Να αφήσω ένα χαρτάκι κάτω απ την πόρτα με χαριτωμένο και χιουμοριστικο ύφος που να τους λέει να κάνουν ησυχία; Χελπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα, κιόλας, με την καραντίνα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Η περίπτωση είναι προβληματική και οι επιλογές τόσο πολλές

Μία φίλη μου είχε το ίδιο πρόβλημα στο πατρικό της, και κάπως έτσι σταματήσαμε να πηγαίνουμε σπίτι της

Πέρα όμως, από όλες τις κάφρικες επιλογές που μπορείς να κάνεις, άσε ένα χαρτάκι και δες πώς θα πάει.
Ίσως πάρε και ένα καλό ζευγάρι ακουστικά;!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Locomodo
- Requiem
- afantos
- jj!
- Kely1234567
- Γιώτα Γιαννακού
- χαχαχα
- GeorgePap2003
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- User2350
- italian
- NatashaLP
- Phantom_1
- Red
- Libertus
- Kozi
- Insertcoin
- evangr
- lykos348
- Konstantinos_m
- Meliii
- Butterfly2312
- kauphy
- den antexw allh apotyxia
- giannhs2001
- xman
- Thodwris98
- anastasiakan
- Στελλα00
- chris_MD
- eukleidhs1821
- Serotonin
- orchidea
- Georgiapon25
- panagiotis econ
- MadameBovary13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.