Εξαρτάται από το ποιός με εκνευρίζει...αν πρόκειται για άτομα με τα οποία έχω οικειότητα, εννοείται ότι το λέω. Αν πρόκειται για άτομα που δεν βλέπω συχνά και δεν έχω επαγγελματική ή άλλου είδους υποθετικά "ωφέλιμη" σχέση, ίσως και να το διασκεδάσω κιόλας.
Αλλά το χειρότερο είναι όταν με εκνευρίζουν συνάδελφοι, αφεντικά και "καλοί" πελάτες. Εκεί ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά και αυτό με κάνει να βράζω μέσα μου και να έχω νεύρα για πολλή ώρα που δεν ξέρω πως να τα ξεσπάσω. Βέβαια τώρα που είμαι άνεργη έχω κάτι αντίστοιχο, τους καθηγητές και τους συμφοιτητές μου. Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά να με εκνευρίζουν και πάντα προσπαθώ να το αντιμετωπίζω πολιτισμένα, με αποτέλεσμα να έχω έντονους πονοκεφάλους σχεδόν κάθε μέρα. Τα νεύρα της δουλειάς μπορώ να τα χειριστώ δεκάδες φορές καλύτερα από αυτά, γιατί από εδώ δεν μπορώ απλά να πω "σιγά μωρέ, φεύγω και πάω αλλού γιατί δεν τους αντέχω"ή "θα υπερασπιστώ το δίκιο μου και ας με μισήσουν/διώξουν". Εδώ απλά δεν θέλω να με σταμπάρουν σαν "το μαύρο πρόβατο που τολμάει να διαφωνεί".
Πολλά εισαγωγικά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.