juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2020 στις 22:33 Ο juste un instant: #1 05-06-20 22:33 Προς παραδειγματισμό όλων... Retired St. Louis Police captain killed after responding to a pawnshop alarm during looting A retired police captain fatally shot during looting in St. Louis was passionate about helping young people and would have forgiven those behind the violence on the city's streets, his son says. edition.cnn.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2020 στις 02:22 Ο Guest 875331: #2 06-06-20 02:22 Αυτοί οι θάνατοι δε μετράνε. Οι θάνατοι από αντιφά και λοιπούς μπαχαλάκηδες είναι μεμονωμένα περιστατικά. Νομίζω αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται self racists ή κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιουνίου 2020 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Προς παραδειγματισμό όλων... Retired St. Louis Police captain killed after responding to a pawnshop alarm during looting A retired police captain fatally shot during looting in St. Louis was passionate about helping young people and would have forgiven those behind the violence on the city's streets, his son says. edition.cnn.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2020 στις 02:22 Ο Guest 875331: #2 06-06-20 02:22 Αυτοί οι θάνατοι δε μετράνε. Οι θάνατοι από αντιφά και λοιπούς μπαχαλάκηδες είναι μεμονωμένα περιστατικά. Νομίζω αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται self racists ή κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιουνίου 2020
Αυτοί οι θάνατοι δε μετράνε. Οι θάνατοι από αντιφά και λοιπούς μπαχαλάκηδες είναι μεμονωμένα περιστατικά. Νομίζω αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται self racists ή κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.