Όχημα ασφαλείας της Ν. Μπακογιάννη συγκρούστηκε με 23χρονο οδηγό μηχανής

καλά τώρα μας δουλεύεις με 60 περίπου πήγαινε φαίνεται απ' το βίντεο πρώτον, δεύτερον τα περί προσπεράσεων δεν είναι ρεαλιστικά μες στην πόλη όπου υπάρχουν δεξιά κι αριστερά φανάρια με υποχρεωτική στροφή, όπου αράζουν νταλίκες στην αριστερή και πάει λέγοντας. Να δω τι άλλα mental gymnastics θα διαβάσω για να ξεπλύνουμε ένα τροχαίο που υπό άλλες συνθήκες θα χε ήδη διευθετηθεί η γελοιότητα στο μεγαλείο της
 
Τα τροχαία είναι ατυχήματα και ως τέτοια αντιμετωπίζονται και στα δικαστήρια.
Βλέπουμε τι έγινε και το κρίνουμε βάση ΚΟΚ τις ευθύνες για χάρη της συζήτησης.

Γελοιοτητες είναι η προσπάθεια πολιτικής εκμεταλεύσης ενός τροχαίου και οι θεωρίες συνωμοσίας.
 
Κανείς δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το ατύχημα. Εκτός από αυτούς που λένε ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΟΚ επειδή μπορεί να ήταν τρομοκρατικό χτύπημα.

Και τώρα πιάνονται από άλλο αφήγημα για τον ΚΟΚ, αντίθετο με πριν. Έχετε χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια αγαπητέ ξέρεις-εσύ.
 
Κανείς δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το ατύχημα. Εκτός από αυτούς που λένε ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΟΚ επειδή μπορεί να ήταν τρομοκρατικό χτύπημα.

Και τώρα πιάνονται από άλλο αφήγημα για τον ΚΟΚ, αντίθετο με πριν. Έχετε χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια αγαπητέ ξέρεις-εσύ.
Αν δεν διαβασες εκεινη την ημερα τα σχολια στο τουιτερ ολοι σχεδον εκραζαν περι συγκαλυψης της Μπακογιαννη και εδω βεβαιως,οριστε 2 αποψεις χαρακτηριστικες:
Capture3.JPG


Capture.JPG
 
1. Εγώ αναφερόμουν εδώ στο φόρουμ. Δε θα απολογηθώ για ό,τι γράφεται σε ένα σόσιαλ.
2. Δεν είπε κανείς πως υπάρχει πολιτική ευθύνη για το ατύχημα. Φαντάζομαι το ότι η Μπακογιάννη έβγαλε συλλυπητήρια ανακοίνωση δεν εμπίπτει σε αυτό που λες; Πάντως υπήρξαν αλυσιδωτές αντιδράσεις (ή μη αντιδράσεις) που αναφέρονταν στην αντιμετώπιση της υπόθεσης α) από τον οδηγό που εγκατέλειψε το θύμα β) την αστυνομία που δεν έκανε τη δουλειά της και έδιωχνε μάρτυρες γ) την καθυστερημένη αντίδραση των αρμοδίων ενώ ήδη 2 μέρες υπήρχαν καταγγελίες.
3. Δεν υπήρξε καμία τραγική οδηγική συμπεριφορά από το θύμα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο. Είχαμε συγκεκριμένες παραβάσεις κώδικα από τον οδηγό. Πόσο δύσκολο είναι; Προσωπικά, το να υπάρχουν καραμπινάτες παραβάσεις ΚΟΚ και να επικεντρώνεστε στην υπερβολική ταχύτητα που ούτε υπήρχε ούτε και μπορείτε να τη δείξετε από κάπου καθώς και σε θεωρίες τύπου "δεν ισχύει ο ΚΟΚ" εμένα μου φαίνονται πολύ πιο ύποπτες από αυτά που αναφέρεις @EvanescenceQ.
 
Αμα υπήρχε όντως υπερβολική ταχύτητα, θα το δήλωναν τα επίσημα όργανα και όχι τα παπαγαλάκια στυλ Σκατιάνας.
 
Back
Top