Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2022 στις 10:55 Ο Guest 896561: #41 26-03-22 10:55 Εμ, βέβαια, αν αυξηθούν οι πολιτικοί γάμοι και οι αποτεφρώσεις και μειωθούν οι βαπτίσεις, η εκκλησία θα χάνει πελάτες και το ποίμνιο θα μειώνεται. Μου θυμίζει την εύστοχη απάντηση ενός τύπου στο «γιατί τα ζώα δεν έχουν ψυχή;» (σύμφωνα με την εκκλησία και την χριστιανική έννοια του όρου, για να σας προλάβω) όπου είπε κάτι τέτοιο: Γιατί τα ζωάκια δεν έχουνε χεράκια να ανάψουνε κεράκια να φέρουνε φραγκάκια Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαρτίου 2022 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2022 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #42 26-03-22 18:48 Ειμαι απλα συντετριμενη!!!!! Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμ, βέβαια, αν αυξηθούν οι πολιτικοί γάμοι και οι αποτεφρώσεις και μειωθούν οι βαπτίσεις, η εκκλησία θα χάνει πελάτες και το ποίμνιο θα μειώνεται. Μου θυμίζει την εύστοχη απάντηση ενός τύπου στο «γιατί τα ζώα δεν έχουν ψυχή;» (σύμφωνα με την εκκλησία και την χριστιανική έννοια του όρου, για να σας προλάβω) όπου είπε κάτι τέτοιο: Γιατί τα ζωάκια δεν έχουνε χεράκια να ανάψουνε κεράκια να φέρουνε φραγκάκια
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2022 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #42 26-03-22 18:48 Ειμαι απλα συντετριμενη!!!!!